Ceyhun Yıldızoğlu

Kadin basketbolunu fazla takip edemeyen ve Fener maclari disinda salona gitmeyen biri olarak ben bile kaldiramiyorum artik.
Hala taraftari suclamaya calisiyor.
Ben bu kadar elini tasin altina koymayan, sucu kendinde degil baskalarinda arayan, ozelestiri yapmayi bilmeyen bir insan daha tanimadim.
Hala istifa bekliyoruz, lutfen geregi yapilsin!

Kerem´in dediği gibi; zorla hocayı savunacak havaya sokuyor bazı arkadaşlar...

Benim gözümde Ceyhun Hoca, ligdeki Fener maçının son 7 dakikasında, takım oyunu bıraktığı anda bitti. O gün Ceyhun Hoca´ya yaptığı hizmetler için teşekkür edilmesi en doğru karardı ya da Yıldızoğlu´nun istifa etmesi. Ama bir gerçeği gözden kaçırıyoruz, Ceyhun Hoca yönetimin gözünde bitmedi.

Bir de Cem Akdağ´ı göreve davet eden arkadaşlar var, hele de eskilerden bu ismi duydukça duygulanıyor insan, arşivleri karıştırası geliyor... 5,5 kişilik rotasyonlu Cem Akdağ dönemini özledik deniyor ama o günlerde hoca geniş kadroyu yönetecek kapasitede değil, kendi tercihi bu yönde, yıldızları yönetemez denildiği unutuluyor. Yanlış anlaşılmasın Cem Hoca´nın takımın başına geçmesini ben de isterim ama böyle bir ortamda değil.

ismet badem'in sürekli Galatasaray maçlarında kadın veya erkek farketmez yorumculuğunu hiç begenmiyorum. rengini bu kadar belli etmez bir insan.. hele rivas macında bizim oyuncunun steps yapmasından sonra steps steps steps diye bağırması hala kulaklarımda.. ayrıca ceyhun hoca da gercekten suc bulamıyorum.. çünkü adamın eline verilen kadro bu.. adamın da yapacak bir seyi yok.. ne 5 numaramız 5 numara ne de 4 numaralarımız 4 numara.. hele ışıl, bahar ve şaziye 3´lüsünü hiç saymıyorum. euroleague'den ümidimi kestim.. inşallah ligi alırız.. gelecek sene için ise Dee ve Fowles kesinlikle bu kadro içinde olmalı..

Ne demek eline verilen takım bu takım. Adam 2010 dan beri takımın başında. Takım kurulurken nerdeydi. tkım menejeri Ali Türsan la beraber istifa etmeliler bence. Ya hadi takımı geçti,. Arkadaş son 2 küsür dakika, top rakipte iyi savunma yapmışız, top dışarı çıkmış, rakibin 8 saniye hucum süresi kalmış bizim hoca mola alıyor. Ne akla mantığa mola alıyor anlamıyorum. sen almasan rakip zaten mola alacak. deli olmamak elde değil.

maç bitti .Böyle durumlarda hemen yazmak istemem.Zaten çok ta yazmayan biriyim.Sevinilecek durumlarda yazmam zaten sadece sevinirim.Kötü sonuçlarda da yazmam genelde ama Ceyhun hocaya çok yüklendiniz.Bence haklısınız yerden göğe kadar.Ama hocanın kapasitesi bu.tanıyan herkes ii insan diyormuş.Demekki ii ve romantik biri.Gerçek şu ki maçlara ağırlığını koyamıyor bence.bu takıma çok transfer yapıldı ama sonuç bu oldu.Herkes fikrini söyleyecek bu normal.Yalnız Ünal başkan seçildiği zaman dediki ben futboldan anlamam ama anlayandan anlarım .O zamam Basket tede anlayandan anlar burdan çıkan sonuç.
Bekleyelim görelim.Herkesin gördüğünü o da görecek.Çünkü hakkaten dirayetli akıllı ve hırslı biri.Başarıyı istiyor hepimiz gibi.Kimse zannetmesinki kadın basketboldan buraya kadar deyip elini çekecek.Olanlar çok açık ortada.Ceyhun hocanın maç tan sonra yaptığı açıklamayı Winner bi koç un yaptığını hiç görmedim bugüne kadar.Başkan bütün bunları değerlendirecek.başkan da Ceyhun hoca ya kızmayacak.Kızmak zayıf insanların işi.O sadece gerekeni yapacak hocayla el sıkışıp ayrılacak.Sakin olun bekleyin.Artık kötü geçen tüm klüpteki 10 senenin zor günlerinin geride kalmasına az kaldı.Her yerde ii olmanın zamanı yaklaştı.O yüzden maçlardan sonra elbette çok üzülüyoruz ve hakketmediğimiz şeyler olduğunu görüyoruz ama zaten bazı branşlarda başlayan ivme nin her yere yansımasına az kaldı deyip biraz daha bekliyelim.
Herşeyin yoluna gireceği okadar açıkki benim gördüğüm futbol ve erkek basketbolda doğru yola ii koç larla girildi.İnanıyorumki erkek voleybol ve kadın basketbolda ii koçlar bulunacak ve özlediğimiz takımlar olacak.Büyük Galatasaray ımızın bir iki branşta olsa kötü sonuçlar alındığı son sene olması dileğiyle.Sakin huzurlu olalım bekliyelim.

Yarınki FB maçını bekleyelim oynanan mücadeleye bakalım ondan sonra konuşalım derim. çünkü hepimiz de biliyoruzki Ceyhun Hocanın artık son şansı bu!
Diğer Yandan Ceyhun Hoca ne yapsın eldeki kadro bu demesin. 2 yıl oldu geleli hele bu yıl kadroyu tamamen kendisi kurdu. Fowles'ın bile şurada oynayamayışı kesinlikle kendisinin hatası.
Umarım Yarın takım hırs yapar çıkar FB yi yener. Ancak bu şekilde Ceyhun Hoca tekrar bu taraftarın gözüne girer.

Benim gözümde Ceyhun Hoca, ligdeki Fener maçının son 7 dakikasında, takım oyunu bıraktığı anda bitti. O gün Ceyhun Hoca´ya yaptığı hizmetler için teşekkür edilmesi en doğru karardı ya da Yıldızoğlu´nun istifa etmesi. Ama bir gerçeği gözden kaçırıyoruz, Ceyhun Hoca yönetimin gözünde bitmedi.

Bir de Cem Akdağ´ı göreve davet eden arkadaşlar var, hele de eskilerden bu ismi duydukça duygulanıyor insan, arşivleri karıştırası geliyor... 5,5 kişilik rotasyonlu Cem Akdağ dönemini özledik deniyor ama o günlerde hoca geniş kadroyu yönetecek kapasitede değil, kendi tercihi bu yönde, yıldızları yönetemez denildiği unutuluyor. Yanlış anlaşılmasın Cem Hoca´nın takımın başına geçmesini ben de isterim ama böyle bir ortamda değil.

Ya Onur ayıp artık hala neyi savunuyorsun,aynı durumu Murat ÖZYER'e de yapmıştın,başkaları söyleyemez ama ben söylerim kimi kime savunuyorsun adam değil Galatasaray'da a takım gençleri bile çalıştıramaz kapasitesi yetmez.Taraftarı suçlayan hoca dönüp aynaya baksın

Ceyhun hoca istifa etmez biz elensekte ligde ikincide olsak istifa etmez hakkıda,burda suç futbol dışında haberi olmayan yönetimin eğer haberi olsaydı kendi sahamızda 16 sayı fark yediğimiz fb maçından sonra gönderilirdi,futbolda bunlar olsa bırakalım antrönörü yönetim bie giderdi,ben Ceyhun hocayı savunan arkadaşlara şunu soruyorum eğer bizim düzenlediğimiz kupayı Fb alırsa ne hissedecekler?

Mithat, kimseyi savundugum filan yok, su mac oncesi verilecek tepki takima sadece zarar verir diyorum.

Yoksa ligi sampiyon da tamamlasak sezon bitince Yildizoglu'na tesekkur edip yollari ayirmak gerektigini dusunuyorum.

Bu sabah ceyhun hocanın maç sonu açıklamalarını izledim taraftara sitem ediyor etmekle kalmıyor garip birşeyler söyledi tam aklımda değil ozaman bende sana şunu soruyorum ceyhun hoca

1- şaziyeyi neden aldın onun gibi koca ligde 1 tane oyuncu yokmu bence ondan daha fazla katkı verecek vardır fener ve sen aynı kulvarlarda yarışıyorsun o diyorki benim işime yaramaz sen yarar diyorsun onların görmediği neyi gördün.

2- Bu yerlilerin durumu ney bunları idman sonrası ekstre antreman yaptırıyormusun sezon başından beri katkısız oynuyorlar.

Sen sonra taraftarı eleştriyorsun maç başında ismet badem yorum yaptı alan savunma yapan takımlar hep kazandı bakalım ceyhun hoca yapacakmı dedi ceyhun hoca ile konuştum bakalım düşüncelerni ne denli sahaya yansıtacak dedi

Ceyhun coca biz senin takıma kafanda belkide ilk ben uyguladım takdiğin ney ise onu uygulamanı değil bu kupaları istiyoruz yıllardır ligde olamadığımız şampiyonluğu istiyoruz.

İlk önce sen kendini sorgula takıma zarar gelir işini geçin bu takım ros caseresmi ney onumu geçecek gurupta iki maçtada yenilmedikmi hemde fark yiyerek en azından lig şampiyonluğu için geç değil.

Sözleşmesi devam eden hocaya istifa davet etmek ne kadar doğru dedi yani istifa yok kovarlarsaya getirdi.

Bir örnek futboldan vermek istiyorum samsunspor mesut bakkal hamlesi yaptı ve neredeyse kurtarma durumuna kadar getrdi takımı ama büyük ihtimalle düşecek ama o hamle devre arası gelseydi bugün samsunspor ligde kalırdı maalesef hamle geç olduğundan muhtemelen küme düşecek.

Bence halen br hamle şansımız var ben de bu tip değişikliklere karşıyım ama şu oynanan basketi yerlilerin durumunu oyuna yaptığı hamleler maçın kırılma anlarında oyunu kopracak hiçbir hamleyi yapamayışı maalesef bizi her alanda havlu attırıyor. Bu konuda düşüncelerim budur.

Benim için ise; Simone Agustus a yetersiz dediği gün bitti Ceyhun Hoca. Ve o günden beri bayan takımı maçlarından soğudum. Simone sadece bir oyuncu değildi takımın çimentosuydu. Önce Sofia sonra Simone. Cem Akdağ zamanı o kısıtlı kadroyla oynanan oyundan sonra bu seneki oyuna bakınca içim acıyor.
Hazretin beğenmediği Simone WNBA In MVP si seçilirken, dün akşamda sahanın en iyisi idi.
Simone u izlemek büyük keyif ama başka forma altında izleyince içim bi buruk oluyor.
Hoca da artık gidici olduğunu anlamış olacak ki hiç olmayacak yere "Taraftara" cephe almış, o gidecek gitmesine ama kaybedilen 2 yıl ne olacak. (Türkiye Kupaları, Cumhurbaşklanlığı kupsaı yada lig şampiyonluğu-olursak- bir ölçü değil bence, benim ölçüm parkede oynanan oyun.)
Ver Diana ya atsın, girerse sayı girmezse Sylvia alır tamamlar...

Bu kadro nasıl böyle oynayabilir asıl yanıtlanması gereken soru bu bana kalırsa.

Forumlu en uyumlu başlığı aslında bu. Bir kaç kişi dışında herkesin hemfikir olduğu ender konularımızdan .Aslında onlarda hemfikir ama sadece zamanın yanlış olduğunu veya geç kalındığını düşünüyorlar ki bu da doğru olabilir..

Bizi böyle nadir de olsa herkesin hemfikir olduğu duruma getiren ceyhun bey'e teşekkürlerimi sunar başarılarının daha da artarak devamını dilerim..

Bu takım şampiyon olsa bile şu satten sonra ceyhun hoca benim gözüme falan giremez. Bu konuya son mesajım bekleyip görelim...

Aynen katılıyorum.
Kadro seçiminden parkede oynanan oyuna kadar o kadar çok kırdı ki bizi hoca, feneri fina serisinde süpürsek bile hakkındaki görüşüm değişmeyecek.
Taraftar ile takım arasında yarattığı tahribat kupalarla falan giderilemez. İyi oyun ve her şeyden önce mücadele görmek istiyorum ben.

Ya Onur ayıp artık hala neyi savunuyorsun,aynı durumu Murat ÖZYER'e de yapmıştın,başkaları söyleyemez ama ben söylerim kimi kime savunuyorsun adam değil Galatasaray'da a takım gençleri bile çalıştıramaz kapasitesi yetmez.Taraftarı suçlayan hoca dönüp aynaya baksın

Senin mesajını alıntı yaparak genel olan düşünceye cevap yazıyorum. Tekrar tekrar olacak ama ne yazık ki hala bunu idrak edemeyen insanlar var.

Bu şubedeki malzemeciden yöneticiye kadar kimsenin bu site yöneticileriyle herhangi bir çıkar ilişkisi yoktur. Bu yüzden bu site yöneticilerinin kimseyi savunduğu falan da yoktur. Burası Galatasaray spor kulubü değil, tanıdığa eşe dosta iş yaratma mantalitesi burada yok. Senin tarzında düşünen insanların nasıl fikirleri varsa bu sitedeki yöneticilerin de kendi fikirleri vardır. Nasıl kendi fikrinize saygı duyulmasını istiyorsanız sizde karşınızdakinin fikirlerine saygı duymak ZORUNDASINIZ!

Kaldı ki Onur' un daha önceki mesajlarına baktıysan Ceyhun hoca konusunda neler yazdıklarını da görebilirsin.

Bu sitede, ismi vasfı ne olursa olsun saygısızlık yapmak, haddini aşan cümleler kullanmak, hakaret etmek, dalga geçmek YASAKTIR! "Ceyhun hoca defol git" yazıp siteden atılınca "Ceyhun hocaya laf söylüyoruz diye siteden atılıyoruz" diye düşünüp ne tarz bir hitap ve üslup kullanacağını hala anlayamayan insanlar zaten buradan uzak dursun mümkünse. Mümkün değilsede biz zaten gereğini yapıyoruz! Bu site eleştiri dolu yapmasını bilene. Adam gibi eleştiri yapmasını bilmeyenler bir zahmet karıştırsınlar eski sayfaları. Sonra site yönetimi bu tipte insanları uzaklaştırdıkça "birilerini kollayıp koruyorlar" oluyor.

Umarım anlatabilmişimdir.

Önemli finaller öncesinde hocaya yüklenmemek gerektiği konusunda hemfikirim ancak görünen köy de kılavuz istemiyor yani ceyhun hocayla olmuyor. Ne yazık ki elimizdeki kadroyu gerektiği şekilde kullanamıyor. Bu takımın skor beklenen oyuncusu kim? Taurasi. Peki kaç sette top taurasiyle buluşturuldu? Takımda açık şekilde bir koordinasyon ve organizasyon sorunu var. Oyuncular dağınık ve serseri mayın gibi oynuyorlar. Yerlilerin durumu içler acısı. Dün yenildiğimiz takım, çok çok çok ekstra oynamalarına rağmen, bu kadroyla havada karada yenmemiz gereken bir takımdı. Ceyhun hoca taraftara yükleniyor ama önce kendisine bakmalı. Bu taraftar kendisiyle polemiğe gireni sevmiyor bunu anlaması lazım. Bugün orası dolu olacak, eğer yenilirsek ne diyecek. Yaptığı hatalar ve yapamadığı müdahaleler yüzünden final şansımız bence çok azaldı. İmkansız değil ama zor. Sadece oyuncuların bireysel performanslarına dayanarak güçlü ve organize ekipler ( fenerbahçe, ros casares vb) karşısında başarılı olmak pek mümkün görünmüyor. Umarım ceyhun hoca en azından kalan euroleague ve türkiye ligi maçlarında bunun farkına varır ve önlem alır.

Ceyhun hoca öyle ya da böyle önümüzdeki sene olmayacak..Ha,bu şimdi mi sezon sonumu..Bugünkü maçın sonrasında karar verilmeli.Sen bugünde fenere yenilirsen bence muhtemel Samsun basket yarı finali için orada durmanın anlamı yok..Taurasi'yi coach-oyuncu yap daha etkili olur..Gitmişken Ceyhun hoca yanında Matiç,Penicherio!(WNBA'de eğer oynadıysa Şaziye emin olun o da oynar)...alıp gitmeli.. Türk oyunculara gelecek olursakta,sezon sonuna kadar kadroda Şaziye dışında ki Türk oyuncuların durumu kritik..Işıl=Sabri. Sadece Galatasaray sevgisi var.Başkada bir şey yok. Bende hep pilot olmak istemişimdir hayatta..Pilot,havacılık sevgisi üst düzeyde..Ama..?? .. O yüzden benim kişisel görüşüm seneye bu takımda kalması gereken Türk varsa o da 1. sırada Şaziyedir.

Merak ettiğim bir konu var ve bu sorumu yazabilecek bir başlık bulamadım.Kesinlikle Ceyhun Hoca ile ilgili bir şey söylemeyeceğim zaten sezon başından beri hatta geçen sezonun sonundan beridir İSTİFA diye söyleniyor ama koç pek umursamıyor bu durumu.Ben maçları izlerken hatta basketboldan hiç anlamayan sadece bizim takımda oynayan oyuncuları gazete ve internet ortamından tanıyan kuzenimle birlikte izlerken bana şöyle bir soru sordu.''Fenerbahçe maçını da birklikte izledik ve Fenerbahçe topu hücüm süresinin sonuna kadar doğru atıcıyı bulmak için dolaştırıyor ve şutu öyle kullanıyor.Bizde niye her topu Taurasi ve Tina kullanıyor? Hatta bazen Taurasi kazanma hırsından hücüm süresinin hemen başında topu kullanmaya çalışıyor,diğer oyuncular sadece topu yarı sahaya geçirmekle görevli?'' diye sorunca bu sorunun pek de basketbolla anlamakla olmadığına şahit oldum ve takımım adına utandım.Hatta dün maç sonunda Ceyhun Hoca'nın taraftara laf sokmaya başlaması ve sonrasında söylediği şu söz(tam aynısı olmayabilir) ''biz savunma takımı değiliz,her zaman rakipten daha fazla sayı atmaya çalışan bir takımız'' dedi.Bir takım savunma yapmazsa her zaman aynı hücüm potonsiyelini ve formunu sürsüremez ama savunma özelliğinde de pek bir şey farketmez.Yediğinden fazlasını atmaya çalışan ve savunmayı pek önemsemeyen takımları da gördük(Anadolu Efes ve Beşiktaş) konuyu çok dağıttım,benim asıl sorum bu grupta biz Fenerbahçe'yi biz bugün yenersek,Fenerbahçe son maçında Rivas'ı yener ve biz de Beretta'yı yenersek galibiyet sayıları büyük ihtimal 3 takımında 2 olacak.Bu durumda grup birincisini genel averaj mı yoksa 3 takımın kendi arasında yaptığı maçlar mı belirleyecek? Eğer kendi aralarında yaptıkları maçlar belirleyecekse; Fenerbahçe maçını 16 sayı garkla kazandı ve biz de 7 sayı farkla kaybettik.Yani 23 sayı farkla gerideyiz şuan.Kapatmak çok zor bu farkı(Fenerbahçeyi 10 sayı ve üzeri yeneceğimizi sanmıyorum) bana bu konuyu bilen bir arkadaşımız veya yöneticimiz bilgi verirse çok sevinirim.