Chris Owens

berkan allah askına nasıl bir düşünce var ya peki cemal 2 senedir neden GS'de Murat hoca düşünemiyormu cemal nalga iyi oyuncu değil ve hâla takımda tutucak bırak allah askınaa? cok harika savunma yapıyor ve son zamandada içeriyi çok iyi kullanıyor pişiyor işte.. cemal nalga büyük işler yapabilecek oyuncu ama zamanı vaar!

Bence de Cemal Nalga Galatasaray'da oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değil..Ne elleri ne de ayakları hızlı.Ayrıca izlediyseniz Beykoz maçında yaptığı savunmayı görmüşsünüzdür.İlk defa basketbolda adamı kolundan tutup markaja alan bir basketbolcu gördüm!!Kimse gençliğine ve ondan beklentilerle dolu geleceğine sığınmasın..Cemal Nalga bizim takımımız hariç heryerde oynayabilir..Bence bir mahsuru yok :)

Cemal'den ne beklediğimiz öenmli olan.Eğer 10 sayı 6 ribaunt ortalamlar beklersek yanılırız.Fakat girdiğinden takıma ateş vermesi ve ribanund alıp iyi savunma yapması şart.Bunları yapınca Cemal'in rolü netleşecek ve bize yararlı olacaktır.

hakikaten beykoz maçındaki savunması çok kötüydü şutu yok sırtı dönük iyi değil ayaklar yavaş boyu kısa

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Cemal'den ne beklediğimiz öenmli olan.Eğer 10 sayı 6 ribaunt ortalamlar beklersek yanılırız.Fakat girdiğinden takıma ateş vermesi ve ribanund alıp iyi savunma yapması şart.Bunları yapınca Cemal'in rolü netleşecek ve bize yararlı olacaktır.
Burak katılıyorum sana bu cümlelerin üzerine denilecek hiç birşey yok!

Bence de yok...Boyum Cemal kadar olsa onun yaptığı işin ve gösterdiği performansın aynısını bende de görürdünüz..

owensın istatislikleri hiç de fena değil. william avery'nin istatisliklerine tekrar baktım hazırlık maçlarında oynadığı gibi bir adam olamaz bence takım beklediğimizden daha iyi çıkacak inşallah türkiye kupasında bunu gösterirler

4 numara süper oldu charles owens ile hüseyin fatih süper 5 numaralar 1 numara cüneyt dee brown bu da çok iyi 2 numara avery tufan normal 3 numara erdem 3 numara biraz kötü ona da takviye olursa tadından yenmez bence zaten 2 numara ve 3 numarada 4 ve 5 gibi kaliteli olsaydı şampiyon olurduk

bjk macında dee brown ve chris owens olursa önceki mactan biraz farklı olur

dee(cüneyt)
avery(muret kaya)
erdem(tufan)
charles(owens)
hüseyin(fatih)

inşallah avery düzelir eğer düzelirse süper bir takım oluruz

Re: Chris Owens Galatasaray Cafe Crown?da

Çok garip işler yapıyoruz çok.Ne zamandır önceliğimiz 3 numaraydı,gittik 1-4 aldık son hafta.Dış şutunun olmaması çok kötü.Nasıl bir rotasyon oluşturacağımız konusunda en ufak fikrim yok.Avery tartışılıyor,5. yabancı olayı tartışılıyor.Bu belirsizlik de beni fazlasıyla bozuyor.

avery bence kendini bulacak acaba diyorum owens mutsuzmuydu biraz bana öyleydi gib geliodu maçlarda fln somurtuktu ve bu adam owens biraz o yüzden düşünüldü ikiside 79lu ve hep aynı takımlarda oynamış bence yararlı bir transfer

Arkadaşlar merhaba bu benim ik mesajım olacak. Benim gördüğüm kadarıyla Owens tam bir dört değil, dört numara da oyanayabilen bir üç ya da tam tersi. Boyu 2.01 olarak geçiyor bir çok yerde. Geçen sene uleb cup ta 15.4 sayı ortalaması var. İki sayı yuzdesi 54. Hem şutör hem de ribaundcu bir oyuncu olarak bahsedilmiş kendisinden (http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/new ... lba-berlin) ama alçak postta etkili bir şutör. aşağıdaki linke bakarsanız en iyi 12 savunmacı arasına seçilmiş. Ama tum ncaa demi yoksa kendi konferansında mı onu anlayamadım. Takımının lider skoreriymiş.

http://www.nba.com/draft2002/profiles/chris_owens.html

ayrıca 2001 yılında Dünya Üniversite Oyunlarında bronz kazanan ABD Üniversite milli takımında yer almış. Bu takıma en iyi ncaa oyuncuları seçiliyor.

Çoban salatası oldu takım ,komik..
Daha alışcak bunlar,ooo

Osman Duzel' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba bu benim ik mesajım olacak. Benim gördüğüm kadarıyla Owens tam bir dört değil, dört numara da oyanayabilen bir üç ya da tam tersi. Boyu 2.01 olarak geçiyor bir çok yerde. Geçen sene uleb cup ta 15.4 sayı ortalaması var. İki sayı yuzdesi 54. Hem şutör hem de ribaundcu bir oyuncu olarak bahsedilmiş kendisinden (http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/new ... lba-berlin) ama alçak postta etkili bir şutör. aşağıdaki linke bakarsanız en iyi 12 savunmacı arasına seçilmiş. Ama tum ncaa demi yoksa kendi konferansında mı onu anlayamadım. Takımının lider skoreriymiş.

http://www.nba.com/draft2002/profiles/chris_owens.html

ayrıca 2001 yılında Dünya Üniversite Oyunlarında bronz kazanan ABD Üniversite milli takımında yer almış. Bu takıma en iyi ncaa oyuncuları seçiliyor.

Öncelikle hoşgeldiniz Osman bey

Evet sanırsam forumumuzdaki tüm arkadaşlarda istatistikleri kötü bulmuyordur fakat sorun şu ki bizim asıl ihtiyacımız olan beklediğimiz transfer değil

Bize 3 numarada oynayabilecek Skorer iyi savunma yapan bir oyuncu lazımdı Gaiens in yedeği olabilecek bir oyuncu değil

Ne diyelim Murat hocaya güvenimiz sürüyor mutaka bir bildiği bir düşüncesi vardır

Valla bu seneki takımdan fazla ümidim yok maalesef.Geçen seneki takımı özliyecez gibi geliyor.Takım beya bi karıştı.3 numara pozisyonunda 1 tane adam yok guard pozisyonu ile rivot pozisyonunda adamdan geçilmiyor.Lig içinde takımdan ayrılmaları ve transferleri şimdiden görür gibiyim.

Owens Gaines kalitesinde yani orta ayar biri.. Atletik ama cok guclu degil, tipik atlayıp zıplayan 4 numaraya yakın bir oyuncu.. Dudley Slaughter gibi orta mesafe sutu var post civarı atar 3 lugu yoktur. Yani bir boddıcker degil, tarz olarak da boddicker'a benzemiyor. Skor katkısı fena degildir asıl onemlisi dudley-slaughterdan farkı O'nlar gibi her an ben buradayım demez, arada sırada kaybolur macta.
3.5 falan denemez bence. Hele Ahmet Arif'in defalarca belirttigi 3.5 un 3 tarafına dusen isleri pek yapamaz. Gaines'le benzesiyor desek daha dogru onun biraz sutoru, Nicevicle alakası yok Nicevic tipik yugoslav ekolu pasor uzun Owens tipik siyahi uzun. Diger bir nokta Avery takımda kalacak demektir. 5.yabancı da gelmeyecegine gore. Forvetsiz bir sezon bizi bekliyor. Transfer olumsuz degil sorun aldıgımız adamlar ustuste bindi birbirlerini yada takımı tamamlayacaklarına hemen hemen aynı ozelliklere sahip 2 ser oyuncumuz oldu :) ufak tefek nuanslar var tabi.

Dıs oyuncu falan tutamaz. Petr Benda'yı alsak daha iyidi dıs savunma istiyorsak bana oyle geliyo ki gaines yolcu ya da sezon ortasında murat özyer..

Öncelikle hoşgeldin diyorum Owens'a fakat kendi adıma pek sevindiğimi söyleyemem. Eğer Greene'in yerine alındıysa Owens bana göre yanlış yapıldı fakat Avery son sezonlarda beraber olmaları sebebiyle iyi bir ikili oluşturacaklarsa eğer o zaman sorun yok. Yinede bu transfer yerine sağlam bir 3 numara transferi yapılabilirdi. Şimdi 5.yabancıyı da istiyoruz ama eminim çoğu kimse 5.yabancı transferinin yapılmayacağını biliyor. 5.yabancı demek ek bir masraf demek. Sonuçta bizim takımda Fülker'de olduğu kadar para yok. Bu da bir yabancı daha alınma ihtimalini az kılıyor. Ahh ahh sağlam 3 numaramız olsa final oynamak çok fazla da zor olmayabilirdi ama bu takımla yine maximum yarı final oynarız gibime geliyor...