Chris Owens

Re:

Timur Saglam' Alıntı:
Dıs oyuncu falan tutamaz. Petr Benda'yı alsak daha iyidi dıs savunma istiyorsak bana oyle geliyo ki gaines yolcu ya da sezon ortasında murat özyer..

Dee yi bir kenara koyarsak Gaines benim takımda güvendiğim iyi işler yapacağını bildiğim tek yabancı oyuncu Onuda artık yollamazlar herhalde gerçi yaşadığımız tüm bu enteresan olaylardan sonra fazlada emin konuşmamak lazım

Gaines'e %100 güveniyorum ve siz de görceksiniz bence lig içinde Gaines'in kalitesini , bu oyuncu için yorum yapamıyorum çünkü tanımıyoruz bence çok önyargılısınız arkadaşlar , Owens üniversite milli takımına girmişse falan demek var birşeyler adamda, boş değil. Önemli olan şu dk dan sonra -takımın oyuncuları çok yeni- bu oyuncuların birbirleriyle uyumu ve oyuncuların performans yüzdesi. Yani Dee Brown Dee Brown gibi oynayacaksa canım feda diyorum ama % kaç oynayabilecek bu merak konusu.

Alen bunu sırf Gaines'in kalitesi yuzunden demedim. Yani elinde benzer 2 yabancı varken ve 2 ve 3 numara bosken, birini gonderip oraya almak daha mantıklı diye dedim. Shumpert - Apodaca ya karsılık bizde oyuncu yok cunku.

Cemal ile Fatih bu sezon çok az süre alacaktır.

Owens-Gains ikilisinede sık sık yan yana göreceğizdir.

Cemal Murat ismet kiraya verilsin bari. Avery- dee varken ismet ve murat gaines-owens varken cemal sure alamaz. Aldıklarında da zaten cok birsey olmuyor. En azından gelisecekleri varsa gelisirler, oynayarak.
Not : Kaya isi yattı herhalde bilgisi olan??

Bir de Kayayı alırrsal evlere şenlik oluruz.Aslında pota altımız çok güçlenir ama.

Neyse. :)

Re:

Timur Saglam' Alıntı:
Cemal Murat ismet kiraya verilsin bari. Avery- dee varken ismet ve murat gaines-owens varken cemal sure alamaz. Aldıklarında da zaten cok birsey olmuyor. En azından gelisecekleri varsa gelisirler, oynayarak.
Not : Kaya isi yattı herhalde bilgisi olan??

Kaya en son Telekomla görüşüyordu ama galiba anlaşma sağlayamadılar Beşiktaşta iyi bir teklif yapmıştı belki değerlendirebilir

Kayanın bize gelmesini çok istiyordum ama bu saaten sonra gelmesi komedi olur gerçekten

Kaya gelseydi Gaines yada Owens ikilisinden biri luks olur giderdi yerine bir 2/3 gelirdi diye dusunuyordum. Hangisi derseniz sutu olan kalmalı derim, gaines bjk macında iyiydi tamam da insanın post sutu olmaz mı? graves de gaines de ozellikle mi sectiler :) kimse simdi onların asıl isi sut degil demesin farkındayım :) Her ise 1 adam alırsak sahaya 7-8 kisi cıkmamız gerekirdi. Cok mu zor birkac isi becerebilen oyuncu bulmak..

Re: Chris Owens Galatasaray Cafe Crown?da

Öncelikle hayırlı olsun ;
Hakkında yorum yapmak için çok erken ama her halükarda geç bir transfer bu takım ne zaman birbirine alışıp form tutar merak ediyorum.Genel olarak Gaines hakkında yapılan yorumlar olumsuz ancak ben kendisinden ümitliyim

Ya bende Gainesten Ümitliyim Owensdanda ümitliyim
Sorun o değilki sorun şut atıcak oyuncu yok
Sade gsbasketdeki yorumları okusa Murat Hoca ne istediğimizi anlarya pff...

Mert merak etme Murat hocada eminim ki bizim düşündüklerimzii düşünüyordur.Ama ona güvenmekten,inanmaktan başka çaremiz yok şu aşamada.

şuan herkesin kafası karışık ama murat hoca güzel planlar kuruyor fakaat anlamış değiliz.. Murat Hoca'ya güvenelim yeter çünkü doğru yoldayız ... chris owens ->jason robert koch gibi bir oyuncu olamazmı ? sonuçta o koch'da uzundu ama cok iyi şutördü! hem içeriyi hem dışarıyı iyi kullanıyordu belki o amacla almıstır;

1.avery 2.tufan 3.owens 4.gaines 5. hüseyin
(cüneyt) ( murat) (erdem) (cemal) (fatih) gibi bir 5 sürebilir ...

arkadaşlar mitchell'in kontratı bizdeymiş bildiğim kadarıyla bence avery gönderilmeli..mitchell kadroya alınmalı mitchell > avery ben böyle düşünüyorum !

Bence beklemeliyiz daha neler olacak.. gökçe senin de dediğin gibi kaya'yı da alırsak coban salatası yapmıs olacağız :D :D !

Murat hoca'yla bir görüşmek lazım aslında acıklamalı bu transferleri neye göre yaptı kafasındaki plan ne ? Eyüp abi aslında sen konusabilirsin.. ne yapmak istiyor yaptığı transferler neye göre? 3 numara kimi oynatmayı planlıyoor ...

aslında kaç senedir içeriden skor üretecek pivotumuz yoktu...glen whisby ile filan oynuyorduk.bu sene ligin en komple pivotu bizde.dudley filan hüseyin karşısında yalan olur.yedeği fatih ise hiç bir takımın reddedemeyeceği bir adam.dinamizm katıyor oyuna.chris owens iyi oyuncu fakat şutu yok.zaten şutu olsa euroleague tabakasının kalıcı oyuncularından biri olurdu.gaines ise erken davranıp kaptığımız bir adam.iyi de oldu.hüseyin in yaşını da düşünürsek onu ribaundla uğraştırmayacak ve gücünü hücuma saklamasını sağlayacak bir oyuncu.gerçi hüseyin maşallah bomba gibi.cemal ise beykoz maçındaki gibi oynarsa bench teki mangal partisinin daimi evsahibi olacaktır.ayrıca ben olsam owens'ın yerine napar eder kakiouzis'i getirirdim.3-4 herşekilde oynar,disiplinli,tecrübeli,liderlik edebilir,uçuk bir ücreti de yok,daha ne olsun...bence düşünülmüştür kesinlikle fakat ikna edilememiştir.
3 numarada büyük sıkıntı yaşayacağız.erdem iyidir hoştur agresiftir ama rahat faul problemine girebilir...ben tufanla başlarım bu sene de 3 numara ooynasın bişi olmas da diyemeyiz.çünkü takımın tek dış savunmacısı birebirde ve rakiplerin skorer guardlarını o tutarsa 3 numaralarını kim tutacak merak konusu.yani gaines da 3 numarada oynayabilir zaman zaman bu bozuk kimya yüzünden...ayrıca 2 numarada da size yönünden zayıf kalacağız.murat'ın ayakları çok yavaş...avery ise 2 numara değil.fakat savunmda problem yaşamayız avery konusunda.çünkü bi ara cevher'i zorlanmadan tuttu ki cevher hem uzun hem güçlü hem de tbl'e göre aşırı atletiktir.tbl'in highflyer'larındandır...
1 numarada ise sorun yok aslında.cüneyt ve dee süper ikili.dee çıkınca rahat olacağız...
fakat takımda center dışında ilk 5 ten kimi çıkarırsanız çıkarın mutlaka kısalıyoruz ve yedekleyemiyoruz.gaines-owens-tufan-cüneyt-dee beşini görebiliriz bazen.bu beş eğer tempo yapmazsa yani koşmazsa beşiktaş'a madara olur.inş.erdem'e bişi olmaz diyorum.yoksa 3 numarada gaines'lı günler bekliyor bizi...

Re:

Burak Ceyhan' Alıntı:
şuan herkesin kafası karışık ama murat hoca güzel planlar kuruyor fakaat anlamış değiliz.. Murat Hoca'ya güvenelim yeter çünkü doğru yoldayız ... chris owens ->jason robert koch gibi bir oyuncu olamazmı ? sonuçta o koch'da uzundu ama cok iyi şutördü! hem içeriyi hem dışarıyı iyi kullanıyordu belki o amacla almıstır;

arkadaşlar mitchell'in kontratı bizdeymiş bildiğim kadarıyla bence avery gönderilmeli..mitchell kadroya alınmalı mitchell > avery ben böyle düşünüyorum !

Bence beklemeliyiz daha neler olacak.. gökçe senin de dediğin gibi kaya'yı da alırsak coban salatası yapmıs olacağız :D :D !

Murat hoca'yla bir görüşmek lazım aslında acıklamalı bu transferleri neye göre yaptı kafasındaki plan ne ? Eyüp abi aslında sen konusabilirsin.. ne yapmak istiyor yaptığı transferler neye göre? 3 numara kimi oynatmayı planlıyoor ...
içeride iyi owens ama dıışarıda iyi değil.hele koch kadar hayatta olamaz...

Efes gerçekten bu sene şampiyonluğun en büyük adayı
Bize gelince bu sene muhtemelen 5. bitiririz play-off çeyrek finalinde beşiktaşla eşleşiriz(mantıken bundan fazlasının gerçekci bulmuyorum)
Bu arada sakatlarımızdan cuneyt dinamo maçında sahadaki yerini aldı.
murat-tufan ikilisinin de bir an önce takıma katılmasını diliyorum ;)

Re: Re:

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Burak Ceyhan":e6a42]şuan herkesin kafası karışık ama murat hoca güzel planlar kuruyor fakaat anlamış değiliz.. Murat Hoca'ya güvenelim yeter çünkü doğru yoldayız ... chris owens ->jason robert koch gibi bir oyuncu olamazmı ? sonuçta o koch'da uzundu ama cok iyi şutördü! hem içeriyi hem dışarıyı iyi kullanıyordu belki o amacla almıstır;

içeride iyi owens ama dıışarıda iyi değil.hele koch kadar hayatta olamaz...[/quote:e6a42]deniz beklemekten başka çaremiz yok ama o zaman tek bişey söleyebiliriz gaines'in yedeği olarak alındı owens! başka bir seçenek yok ! ama yedekten gelip birşeyler katabilir takıma... 3 numara şart !!

Chris Owens Galatasaray´da konu başlığını görünce umutlanıp sonunda 3 numara almışız dedim :) Benim bağlantının yavaş olması nedeniyle mutluluğum birkaç saniye daha devam etti ama sonrası... Geleneği bozmayıp her transfer sonrasında söylediğim cümleyi mırıldandım. "Vardır Murat Hoca´nın bir bildiği."

Artık Murat Hoca bildiklerinin bir kısmını bizle paylaşsa hiç fena olmaz, iyice şişmeye başladım :)

Re: Chris Owens Galatasaray Cafe Crown?da

Bugün ALBA Berlin'in resmi web sitesinin anasayfasında Chris Owens'ın takımdan ayrılmasına değinilmiş ve bazı istatistiklerine yer verilmiş.

chrisowenszm5.jpg

http://www.albaberlin.de/magazin/artike ... topmenu=54