Zamanında yaptıklarını, ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyoruz ama aynı performansı veremezse geçmişte yaptıklarının pek önemi kalmaz. Ama ben biraz daha zaman verilmesi taraftarıyım.Toparlayacağını düşünüyorum
Ben kalite olarak değil kullanım şekli olarak örneklendirdim.Ermale indirildiği kadar top indirilmiyor SongailayaErmal ile karsilastirmak yanlis arti haksilik. pozisyonlari farkli ayrica agir kalite farki var aralarinda, songalia basketbolu bilen basketbol zekasi son derece yuksek bir oyuncu. Ermali izlerken ise kanser oluyordum, show up a gider donemez, postta sadece soluna donebilir solunu kaparlarsa top kaybeder steps yapar, erken faul alir, pas hatasi yapar... Ermal turkiye ligi icin iyi pivottur, avrupada ise zarar ziyan, efesin maclarini takip edin kac maci +ranking ile bitirmis.
Songalia su an bekleneni veriyor, eger ondan her mac double double bekliyorduysaniz, bastan beklentiniz yanlismis ne yazikki.
Düzelir kısmını temenni olarak yazdıgını biliyorum abicim ama hepimizin bildigi gibi yaşını almış bir oyuncu ve elinde olanı ortaya koyuyor. Devre arasında transfer yapılır umarım.Maalesef beklenen verimi alamıyoruz,sıkıştığımız anlarda bizi kolayca sayıya götürebilecek bir uzun olarak düşünüyordum kendisini,zira hocada öyle düşünmüştür muhtemelen,ancak bu konuda çok verimsiz.Zaten diğer konularda hiçbirzaman iyi değildi ancak bahsettiğim özelliğinide ortaya koyamayınca ortaya sıfır çıkıyor.Umarım düzelir.
Düzelir kısmını temenni olarak yazdıgını biliyorum abicim ama hepimizin bildigi gibi yaşını almış bir oyuncu ve elinde olanı ortaya koyuyor. Devre arasında transfer yapılır umarım.