Songalia bu takımda en az para alan 2 3 oyuncudan biri. Tamam eleştiriyosunuzda bari saha içinde gördüğünüzü eleştirseniz eyvallah, kafanızdan bilgi uydurmadan lütfen.
Şimdi soruyorum Serhat'ı,Göksenin'i bir kenara koyarsak bizim takımda bu paradan daha fazla kazanan oyuncuları sıralayabilirmisiniz?
Erdal kardeşim 4 numaraya bir Nowitzki gelse diğer oyuncular sen çok para alıyorsun mu diyecekler? O tarz bir süperstar diğer oyuncuları rahatsız etmez.Bilakis Furkan gibi genç oyuncular için onunla antreman yapmak bile büyük şans olur
O kadar fazla mı alıyorlar?Williamsın aylık 200 bine oynadığını duymuştum.Ayrıca Riera gibi birine 3 milyon euro ödeyen bir klüp bu kadar büyük yıldızlara bir yerden kaynak yaratsın.Gerekirse Kölnün zamanında Podolski için yaptığı gibi taraftarlar ödesin Nba yıldızlarının ücretleriniDurant'in aylik 650 bin USD istedigi ortamda Nowitzki ne kadar ister Onur kardesim?
Isin maddi boyutunu dusunun yahu. Nowitzki'nin burada 7 ay kalsa 5-7 milyon USD arasi para alir bizden ki bu da hemen hemen bizim butcenin %55-80 arasi bir orana denk gelir. Acik oldu mu? (Genel butcemiz 9 milyon USD olarak dusunulmustur.)
500 bin dolar alıyor 500 bin yuro değil. Bencede beyanlar gerçeğe uygun olsun insanlar yanıltılmasın.
O kadar fazla mı alıyorlar?Williamsın aylık 200 bine oynadığını duymuştum.Ayrıca Riera gibi birine 3 milyon euro ödeyen bir klüp bu kadar büyük yıldızlara bir yerden kaynak yaratsın.Gerekirse Kölnün zamanında Podolski için yaptığı gibi taraftarlar ödesin Nba yıldızlarının ücretlerini
Tutmadığı görüşüne katılmıyorum,bence rotasyonda süresi çok net ayarlanmıyor..formda olduğunu söyleyemeyiz tabi..Diğerleri için konuşmak erken ama maalesef kanımca ilk yolumuzu ayıracağımız oyuncu olacaktır kendisi. Tutmadı.
Tutmadığı görüşüne katılmıyorum,bence rotasyonda süresi çok net ayarlanmıyor..formda olduğunu söyleyemeyiz tabi..