Cevher bile Songaila'dan daaha fazla katkı veriyor. Ne yapıp edip Songaila'yı gönderip adam gibi 4-5 numara almalıyız.
Şu takımla dediğin takım geçen senenin Eurocup şampiyonu;Domercant gibi muazzam bir oyuncusu var ,Greer gibi 3 sene öncesinin Eurolig sayı krallığına oynayan bir YEDEK gardı var ve Sieana galibirtinin özgüveni var.
İşin Songaila kısmına gelirsek yanlış transfer yapıldı; alındığı zamanda söyledim adamın en önemli özelliği atletizmiydi iyi olduğu zamanlar ama artık yaşlandı ve atletizmi kocaman bir sıfır şuan için.Zararın neresinden dönersek kardır dominant bir dört-beş numara almamız gerekiyor.
3 sene oncesınden bahsedeceksek greer ıcın lakovıc songalıa nın uc sene once ne oldugunu ben anlatmıyayım sanaŞu takımla dediğin takım geçen senenin Eurocup şampiyonu;Domercant gibi muazzam bir oyuncusu var ,Greer gibi 3 sene öncesinin Eurolig sayı krallığına oynayan bir YEDEK gardı var ve Sieana galibirtinin özgüveni var.
İşin Songaila kısmına gelirsek yanlış transfer yapıldı; alındığı zamanda söyledim adamın en önemli özelliği atletizmiydi iyi olduğu zamanlar ama artık yaşlandı ve atletizmi kocaman bir sıfır şuan için.Zararın neresinden dönersek kardır dominant bir dört-beş numara almamız gerekiyor.
Tutku sahada yokken Andric'den birşey beklememek lazım. Geçen seneden beri yazdığımız olay bu. Andric=Tutku'nun performansı...Tutku yoksa Andric'de yok...Tutku varsa Andric'den en az +15 sayı...Rancik'i aramıyor değilim açıkçası.Andric'in de Songalia'dan aşağı kalır yanı yok.Hiç gelişmeyecek ilerletmeyecek gibi oyununu.Bu kadarda isteksiz olunmaz.
Bir an önce takımdan gönderilmesini istiyorum.
Nba'e gidecek Motejunas gerçekten geleceğe iyi yatırım olur Bu takımın ilacı Ali Traoredir.Songailanın da biraz utanması sıkılması varsa bu maçtan sonra kendi gider zatenYerine su an icin tek uygun olabilecek bir isim varsa,Prokom'un Litvanyali 4 numarasi Donatas Motiejūnas. Gelecege buyuk bir yatirim olur. Unics macinda Songalia'nin Kazan'da Oktay hoca tarafindan nasilda haslandigini bizzat gordum. Oktay Hoca ne yapsin..
Bir an önce takımdan gönderilmesini istiyorum.
Nba'e gidecek Motejunas gerçekten geleceğe iyi yatırım olur Bu takımın ilacı Ali Traoredir.Songailanın da biraz utanması sıkılması varsa bu maçtan sonra kendi gider zaten
Basketbolda oyuncu göndermek hiçte zor bir iş değil ki.Dakikasında Songailadan daha iyisini buluruzYa tamam olmamış olabilir kimsenin memnun olduğu yok zaten.Gönderilme isteğinide anlarımda Onu naptın sen ya.Utanıp gitmesi lazım falan Daha ilk Euroleague senemiz kadromuzun yetersiz olduğunu biliyoruz.Üzülerek söylüyorum Top16'da ciddi bir grupta 1 galibiyetten fazlasınıda alamayız.Ama bu takım Eurocup ayarında bir kadro Euroleague'i çok istedik ama erken oldu bizim için.Böyle düşünmek lazım.Sezon başı elemeleri geçip geçemeyeceğimiz belli değildi piyasada alabileceğimiz bölgelerinin en iyi adamlarını bulduk.Tutan var tutmayan var belki de hoca yanlışın üzerine gidiyor ama ha dediğinde adamı gönderip yeni adam getiremiyoruz.Biraz sabır..