Maçı izleyemediğim için soruyorum, iyi olan oyuncumuz var mıydı bu maçta ki Songaila´ya bu denli yükleniyoruz?
Maçı izleyemediğim için soruyorum, iyi olan oyuncumuz var mıydı bu maçta ki Songaila´ya bu denli yükleniyoruz?
Suçu sadece Songailaya atıp kaçmayın. Lakovicin,Andricin,Shippin yerine gelecek bir dolu boşta kaliteli isim vardı.Onları da konuşun burda
Shipp Hawkinse karşısında ezildi.Ne savunma ne hücumda dişini geçiremedi.Ribauntlarda Bonsuya çaresiz kaldık. Utanarak söylüyorum Lakovic Can Akına üstünlük kuramadı.Suçu tek adamın(Songaila) üstüne atıp kalan her şey güllük gülistanlıkmış gibi davranmayalım
Suçu sadece Songailaya atıp kaçmayın. Lakovicin,Andricin,Shippin yerine gelecek bir dolu boşta kaliteli isim vardı.Onları da konuşun burda
Shipp Hawkinse karşısında ezildi.Ne savunma ne hücumda dişini geçiremedi.Ribauntlarda Bonsuya çaresiz kaldık. Utanarak söylüyorum Lakovic Can Akına üstünlük kuramadı.Suçu tek adamın(Songaila) üstüne atıp kalan her şey güllük gülistanlıkmış gibi davranmayalım
Her oyuncunun kendine ait başlığı olduğundan burada Songaila'ya atılıyor olabilir mi? Andriç çok kötü değildi bence bu maçta. Andriç'i beslemeden ondan birşey bekleyemeyiz ki. Evet Lako bugün çok kötüydü. Nerdeyse ismini bile duymadık.
Bazı oyuncular birkaç maç kötü olabilir(Shipp mesela bence takımın en iyi iki yabancısından biri) ama Songaila her maç kötü...
Katılıyorum.
Shipp görev oyuncusudur,yani shippin yaptığı işi yerli bir oyuncu da yapar derseniz tamam.
Ama eğer böyle bir oyuncu yoksa Shipp olmalı.
Ancak Andric, Songalia, hatta birçok Euroleague maçında Lakovic bu takıma zarar veriyor..