Andric'in takıma zarar verdiği falan yok bu bir.
Lakovic'in verdiği zarar ise onu şutör guard oynattığımız için kaynaklanıyor.Normalde adamın pozisyonu bu değil .Biz adamı kendinden 10 cm büyük oyuncularla boğuşturuyoruz , hem savunmada hem hücumda adamı ciddi derecede yıpratıyoruz, verimini düşürüyoruz bu iki.
Songaila'nın berbat oynadığının herkes farkında ama burada tüm sorumluluk pili bitmiş Songaila'da olamaz.Oktay Mahmuti'de Songaila'ya kesinlikle güvenmiyor, ritmini bulduğunda bile kenara alıyor, başabaş geçen maç sonlarını Songaila'yla oynamıyor.Bundan Songaila moral olarakda çokmüş durumda bu üç.
Ha birde basketbol takımımızın über düber yerli oyuncuları hakkında neden konuşmuyorsunuz bu da dört...
Bak güzel kardeşim.
Heyacınını anlıyorum ama yaşın küçük.
Benim çocukluğum Spor Sergi Sarayı'nda geçti.
Yani sen o zaman dünyada yoktun eğer profilinde yazan yaşın doğru ise.
He dersin ki yaşın büyük diye tabiki de senden daha bilgili olduğum anlamına gelmez.
Dikkat edersen sana karşı buraya kadar hiç kırıcı bir cümle yazmadım.Yazmam da zaten.
Ama inan argonun da en uç noktasını bilirim.Küfürün de.Çünkü benim ömrüm tribünlerde geçti.
Andric'in bu takıma zarar verdiği yok diye cevap vermişsin.Mesela buna n ile başlayan ve 3 harfli bir cevap da verebilirdim bak vermiyorum.
Ben iyi oyuncuyu tanırım.Yüzlerce oyuncu gördüm bu takımda.
Andric gerçekten bu takıma en fazla zarar veren oyuncuların başında geliyor.
Serbest atışları rezalet..Yani Fenerbahçedeki zekası üzerinde ciddi şüphelerin olduğu Oğuz Savaş dahi serbest atış atmayı öğrendi.Demekki yapılıyormuş.Helal olsun ona.
Andric bir Oğuz Savaş bile değil..
Hiçbir fayda sağlamıyor bu takıma zarar veriyor.
Bak dikkat ettiysen sadece Andric hakkında geniş yazdım.
Diğerlerindeki düşüncene saygı duyuyorum.Andric hakkındaki düşüncen hariç.
Çünkü o boyda kim olsa onun attığı yüzdeyle atar serbest atışları, onun kadar katkı yapar.