Darius Songaila

hemen gönderildi falan dememek lazım çünkü bir bilgi yok o konuda,belki bir maçlık bir karar veya sakatlığı olabilir beklemekte fayda var
 
Takım için sevindim ama yıllarca Avrupanın elit uzunları kategorisindeki bir ismin bu kadar kötü düşmesine de onun adına üzüldüm. Bizde artık oyuncunun geçmişine göre değil şu anki haline göre transfer yaparız artık.Bize iyi bir ders oldu
 
Son durum nedir tam olarak bilinmiyor ama eğer hoca dinlendiriyorsa çok gülerim. Yorulduğunu düşünmüyorum. :) Şakası bir yana bekleyip görücez ne olacağını. Sonuçta en doğru kararı teknik ekip verecek.
 
songalia geçmişi çok iyi olabilir ama bizim yükümüz kaldıracak bir oyuncu değildi. bence lakovic te eurolig te top 16 ve ilerisi için yeterli değil. ama ikisinin birden aynı takımda olması takımı çok etkliyor.
songalia ile başladığımız her mata yedekten gelen oyuncuların girmasiyle daha etkili bir takım oluyoruz. uzunların daha güçlü olduğu takımlarda daha faydalı olur ve çok iş görür ama bizde beklenti daha farklı. uzun rotasyonumuz kısıtlı olunca üzerine binen yükü kaldıramıyor.
dasic geliyor diye söylentiler var. tanımıyorum bu oyuncuyu ama bize gerekli katkıyı yapacak olursa, takım kesinlikle bir akdeme üste çıkar. lakovic ve diğer oyuncuların performansıda olumlu etkilenir.
 
Songalia bu senenin en büyük hayal kırıklığıdır. Hedefi olan hiç bir takımda şu haliyle bundan sonra kontrat bulamayacak biri Songalia.

Daha öncede dedim her zaman GS forması giyen oyuncunun yanındayımdır ister fb'den gelsin ister o takıma gönül versin GS formasını giysin sahada yüreğiyle oynasın gerisi teferrüat ama işte Songalia'da artık sabırlar doldu. Heleki şu yüreğini ortaya koymak, savaşmak gibi kavramların onun lugatından çıkmış olması bunda başlıca sebep.

2 uzun ihtiyacımız var şimdi 5 numarada idare edebilsekte 4 numarada skor üretebilen ve defansta savaşan gerçekten kaliteli bir uzun almamız şart.
 
Moteijunas cok sık olur yalnız. Skor sıkıntısı cekerken ılac olur bize. Tabi post oyunumuz neredeyse kalmaz ama yınede gelmesini isterim ben onun. Songaila icinde umut ısıgı cok gorunmuyor.
 
Moteijunas cok sık olur yalnız. Skor sıkıntısı cekerken ılac olur bize. Tabi post oyunumuz neredeyse kalmaz ama yınede gelmesini isterim ben onun. Songaila icinde umut ısıgı cok gorunmuyor.

Bence Moteijunas çok yanlış bir seçim olur. Boyalı alanı karartacak, saunmacı, ribaundcu, savunmaya sertlik getirecek 4,5 lazım. Moti içerden oynamak yerine dışarıya kaçarak şut atan bir uzun. Bize Gist'in savunma bilen versiyonu D'or Fischer gibi biri lazım bence.
 
Ben Moteijunas haberinin doğruluğuna nasıl bu kadar inandığınızı anlamış değilim. Adam şu an Prokom'da kiralık zaten ve çok büyük gelecek vaat ediyor..
 
Bence Moteijunas çok yanlış bir seçim olur. Boyalı alanı karartacak, saunmacı, ribaundcu, savunmaya sertlik getirecek 4,5 lazım. Moti içerden oynamak yerine dışarıya kaçarak şut atan bir uzun. Bize Gist'in savunma bilen versiyonu D'or Fischer gibi biri lazım bence.
Sizin dediğiniz tipte bos oyuncu ya Nba'den düşer ya da hala sozlesme yapmamışsa Benjamın Eze'dir. Olacagını cok dusunmuyorum bu transferın ama yaptıgım varsayımda top16 ıcın bir uzun daha alınacagını dusunerek Moteıjunas için böyle konuştum. Yoksa Akin Akingbala ısmide gezıyor 2-3 haftadır 6. yabancı olarak. İki tarz hamleyı beraber dusundum. Savunmamız bellı duzeyde fakat cogu yerde hucum yapamadıgımız ıcın içerdeki maçları kaybettık. Moteıjunas tarzı sutor biri bize cok nefes aldırabillirdi. Oktay Hoca'dan bu tarz hamleler beklıyorum.
 
Şu noktada yaptığınız ayıbı konuşmanız lazım bence. Bir oyuncu için açılan başlıkta yerine gelebilecek oyuncuyu konuşuyorsunuz.Büyük terbiyesizliktir, bunu oyuncunun yanında konuşmanızdan bir farkı yok. Songalia'nın kötü oynuyor olması size bu hakkı tanımaz arkadaşlar.Yok çok beğendiniz bir oyuncu varsa oyunu oyuncu önerileri bölümünde paylaşabilirsiniz.Ayrıca Songalia kötü oynasa bile şu an gönül verdiğimiz Galatasaray'ın formasını terletiyor. Sevdamız suretlere değil,renklere...
 
Arkadaşlara katılıyorum. Resmen gönderildiği açıklanmamışken ki öyle bile olsa bu başlık altında yerine gelecek oyuncuları tartışmak yanlış. Oyuncu önerileri kısmında paylaşsak daha doğru olur.
Bu başlık altında performansını eleştirmek, övmek; gönderildiyse yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etmek gerekir.
 
songaila kötü oynuyo gitsin yeter artık ama unutmayalımkı hala takımımızın oyuncusu ve o gitmeden yada biz göndermeden onun başlıgında kim gelsın muhabbeti bize yakışmıyor .
 
Twitterda sevdiğim saydıgım bir kişi Songalianin takımdan ayrılıp abdye gittiğini yazmıs dogrumudur bilmem ama gittiyse allaha yakın bizden uzak olsun...
 

Üst