Darius Songaila

Oyuncu iyi oynar problem, kötü oynar problem. Millet olarak kavga etmeyi, tartışmayı çok seviyoruz. Bu maç kesinlikle ölçü değil ama sonuçta Songaila ilk kez ben bu sahadayım demiş. Tadını çıkartın yahu.
Onur adam yanlışlıkla yazmış belli olay ikili tartışmaya dönmesin :)
 
Songaila yavaş yavaş çaba göstermeye başladı. Takımın karakteristik özelliği olan mücadeleci ruhu bu maçta Songaila'nın da bünyesinde ortaya çıktı. Daha sezonun yarısında bile değiliz. Biraz sabırlı olursak bence Songaila'nın oyununun, Oktay Hoca'nın da elinin değmesiyle birlikte, varacağı noktayı sezon ilerledikçe görebiliriz.
 
18 dakika.Haklı çıkmak için sayıları çarpıtmayalım

18 dakika yerine 8 dakika yazan birinin bunu yanlışlıkla değilde sayıları çarpıtmak amacı ile yaptığını düşünmek dahası bu düşünceyi bir itham olarak dillendirecek kadar bu düşüncenin doğruluğundan emin olmak oldukça düşündürücü
 
Ben doğrusu songaila bu performansı devam ettireceğini düsünmüyorum , ama insallah yanılırım ayriyeten 18 dk sahana kalan biri sadece 1 rib almıs buda bana göre bir 4 numara için az bir miktar .
 
Bugun gerçekten iyiydi,umarım böyle de devam eder çünkü pek de transfer olacak gibi bir hava yok.Oktay hoca haklı bir transfer öyle kolay yapılmıyor,yapılsa da uyum sağlaması var daha bu işin.Songalia'ya hepimiz destek olmalıyız sonuçta adamın kariyeri belli,daha da iyi form tutacaktır.
 
Sakat olmamasına rağmen bugüne kadar form tutamamış bir oyuncunun, şu andan itibaren forma gireceğine inanmıyorum. İşin kötüsü bence Songaila maç seçiyor ve daha da kötüsü baklavasına maçları seçiyor oynamak için. Böyle bir isimden hiç beklemezdim; büyük hayal kırıklığı oldu şahsım adına...
 
İşi en acı tarafı daha önce de dediğim gibi eğer songalia şu orta mesafeli atışlarını soksaydı her maç 14-16 sayı ortalamasına ulaşırdı o zamanda ne savunmasından ne ribaundun dan söz edilirdi...Ah Songalia ah ne hallere düşürdün kendini de
 
bi britton johnsen örneği verdim kaç kişi üzerime gelmiş.bende biliyorum songalia nın kariyerini.ancak kariyeri beni önce mutlu eder ve umutlandırır.ancak zaman geçince takıma ne verdiği önemlidir benim için.Şu ana kadar ne yazık ki vasat.umarım beni utandırır ve fülker maçında çok iyi oynar...britton johnsen ise aklıma nerden geldi bilmiyorum ama çok gıcık kapıyordum ona:))
 
fenerbahçe ülker maçı songailanın galatasaraydaki kalıcılığı açısından büyük önem taşıyor.umarım kendisinden beklenen performansı gösterir.
 
fenerbahçe ülker maçı songailanın galatasaraydaki kalıcılığı açısından büyük önem taşıyor.umarım kendisinden beklenen performansı gösterir.

maçlardan önce biz tribünlerde ismini haykırırken bile rica minnet el sallıyor.
derbi ortamını algılayıp önemini kavrayabilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.umarım yanılırım.
 
Tüm camia belki de sen bile gönderilmeyi beklerken Oktay hoca sana güvendi! Sen de biraz hakkını ver be kardeşim. Bekleye bekleye saçlarımız ağırdı.
 
Maçın en kritik anlarından biri maalesefki skor eşitken yaptığı top kaybıdır. Ben Songalia'dan ümidi keseli çok oldu ama Oktay hoca maalesefki ondan vazgeçmiyor.
 
Bu zamana kadar bişey demedim ama artık vakti geldi.Euroleague de iyi yerler hedefliyorsak 4 numaraya transfer şart!Songaila ile olmayacak bu iş.Bir maç iyi Bin maç kötü,idare eder bu ne ya!
 
Seni giderken havaalanında uğurlamaya gelmezsem bu hayatta ki en karaktersiz adamım!!! Gelirkende emin ol Galatasaray tarihini anlatan bir dosya hazırlayacam sana. Belki oynarken anlayamadın ama giderken anlarsın nerede oynadığını!!!
 

Üst