Darius Songaila

Songaila'ya kızmanın manası yok,şuan ki fiziksel durumu maalesef böyle.Daha fazlasını fiziksel olarak veremiyor ki zaten hayatının en diri anlarında bile kötü bir ribaundcu idi.
 
Maç sonunda Oktay Mahmuti, Songaila'nın 2-3 günlüğüne Amerika'ya gideceğini ve bir takım sıkıntıları olduğunu söyledi. Ondan sonra da Barbaros Çıdal, Songaila'nın bir ara takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Bu durum gösteriyor ki Songaila'nın sıkıntısı var. Bu arkadaş madem kalmak istemiyor gönderelim. Sözleşmesi 1 yıllık ayrıca yaşı da ileri. Yeni bir uzun almaya çalışalım...
 
Benim anlamadığım nokta bu..Bazı transferler tutmayabilir olabilir..Ne oyuncu suçlarım ne de başka kimseyi..

Ama bu ısrar niye..Takımlar transfer yapıyorlar bize gelince mi oyuncu kalmıyor? Hentbol olsa anlayacağım ama Bahsettiğimiz basketbol ve basketbolda oyuncu yok demek bu noktada eleştiriye açık bir nokta.Songaila bizi istemiyor bizde songailayı..Ozaman nasıl bir mecburiyettir bu anlamak güç..Tek sorunu problemi olan oyuncu songaila idi..Gitsin çözsün bakalım problemini..Ayrıcalıklı kişi..
 
İlgiyle takip ediyorum bu başlığa yazılanları.Sorunları olan bir oyuncuyla ilgili 'madem o bizi istemiyor biz onu hiç istemiyoruz'a gelmiş olay.'Sen Galatasaray'dan büyük değilsin' bekliyorum üç vakte kadar.
 
Bir kaç sene öncesine kadar Songaila gelecek deseler eminim ki Atatürk havaalanı dolar taşardı. Şimdi Songaila gitsin diye dua ediyoruz. Aldığımız yolun ne kadar büyük olduğunu görmek adına güzel bir anektod bence :)))
 
Bugün maçın ilk çeyreğinde bir çırpıda bulduğu 12 sayı (6'sı %100 ile serbest atıştan gelse de) ve özellikle yüzü dönük orta mesafeden bulduğu şutlar, yeni traşlı haliyle incelmiş görünce dedim pabucun pahalı olduğunu ve en sonunda bizim verdiğimiz paraya yeni kontrat yapacak kulüp bulamayacağını anladı dedim. Sonra ikinci çeyrekte yılın başından beri alıştığımız ağır ayaklı, zıplama ve müdafa özürlü kimliğine geri döndü. Her maçta yaşattığın bu istikrarsızlıkla artık varlığından gelecek rassal katkıdan çok Andric ile Furkanın zamanından çaldığın dakkalara acırım.Haydi güle güle git uğurlar olsun bundan sonrası kabak tadı.
 
Eğer Songalia giderse post oyunlarını oynayan tek oyuncumuz'da gitmiş olacak. Bazen Jamon gordon da oyunuyor ama bi kısayla bi uzun'un oynaması farklı şeyler oyun çeşitliliği açısından. Songalia periyot başlarında ne yapıyorsa yapıyor sonra tekrar oyuna girdiğin de faydalı olduğunu hiç hatırlamıyorum. Oktay Hoca kendisiyle ilgili doğru kararı verecektir.
 
Bence Songaila, Galatasaray kadrosundaki en kaliteli 2-3 oyuncu arasında. Geçen sene yaşadığı sakatlıklar ve yaz dönemini milli takımda yoğun geçirmesi form durumunu ayarlamasını gerektiriyor olabilir.

Şu an ki performansından dolayı hayal kırıklığı yaşayanları çok iyi anlıyorum ama, Songaila herhangi bir hedef maçta öyle bir performans gösterir ki, sezona etki eder...

Eğer takımda mutsuz değilse bence sezon sonuna kadar kalması gerek. Mutlaka kritik katkılar vereceği maçlar olacaktır.
 

Üst