Darius Songaila

Songaila'nın oynadığı maçlara bir dikkatlı bakmanızı rica eiyorum. Genelde sayılarının %80 inini ilk çeyrekte atıyor ve sonradan ortadan kayboluyor. Bu çok ilgincime gitti. Bu kadar da kondisyonsuz olamaz değil mi ?
 
Songaila'nın skor opsiyonundan Avrupa'da faydalanabiliriz bu sezon. Gönderilmemesi taraftarıyım bu sezon için 1 fazla oyuncunun mali konular dışında bir zararı olmaz bence.
 
Bence ayrıldığı gün yada basketbolu bıraktığı gün formasıda emekli edilip abdi ipekçiye hatta ali sami yene asılmalı..çünkü bir yabancı sporcunun bizim kulübe bu tip bir davranışından daha hayırlı bir hareketi olamaz.
 
O turnikeyi de kaçırdın ya, sana diyecek birşeyim kalmadı be Songaila
 
Turnike kaçabilir, hatta üçe bir pozisyonda Gordon gibi gaza gelip pas vermek yerine kendin gidip smacı da kaçırabilirsin. Elinden topu da kaçırabilirsin. Basketbolda yer alan her hatayı yapabilirsin bizim takımda.

Ama savunmada senin tuttuğun adam bomboş şekilde 4 üçlük atıp, daha 1. periyotta 15-16 sayılara ulaşıyorsa, işte bu bizim takımda olmaz.
 
çok iyi oyuncu ama bugün takıma zararı büyük oldu. Nitekim Oktay hoca da son anlarda oynatmadı onu. Bence maça Songaila başlamalı 2. yarı başında birkaç dakika oynarsa oynar, onun haricinde 2. yarı hiç oynamamalı. Kritik anlardaki hataları büyük maçlarda hep sorun yarattı
 
hareketleri sanki boks maçına çıkmış da 10 raunddur dayak yiyen bir boksör gibiydi

ilk çeyrekte bir pozisyonda o ana kadar 3 tane üçlük atmış Savanovic'i dip çizgide bomboş bıraktı ya inanamadım
o oynayınca facia bağıra bağıra geliyor
 
ayakları inanılmaz ağır ve savanovice kariyer rekoru kırdırdı bir çeyrekte en fazla sayıyla .
sinan erdem de saç baş yoldurttu yine bize.
 
bizim oyun karakterimiz savunma üzerine kurulu.kısaca savunma takımıyız.songaila nın bizim takımda oynaması kimliğimizi kaybetmemize neden oluyor.eğer mahmuti hatasında ısrar edip songaila yı almasaydı savanoviç el tarihine geçecekti.bence takıma reel katkısı kesinlikle negatif seviyede.
 

Üst