Darius Songaila

Artık top bizde beyler. Evimizde oynayacağımız maçlar öncesi Songalia'ya gerekli tepki verilmeli. Belki o zaman ben ne yapıyorum der.

gerçekten bunun faydasının olacağını mı düşünüyorsunuz , oyuncu protestosu kadar mantıksız bir tutum olamaz , koç onu sahaya çıkartır ve forma verirse protesto edenler acaba oyuncuyu mu protesto etmiş olur yoksa koçu mu ?

Savanovic hiçbir maçta bu kadar rahat üçlük atmamıştır ve ilk periyotta 16 sayı bulmamıştır.Savanovic için ilklerin gecesiydi ve sana bir teşekkür borcu var.

Songaila'nın yerinde olsam aldığım parayı iade eder kendi isteğimle çekip giderdim... Geldiği günden beri bu derece skandal performansı.

Radoslav Rancik gibi bir Aslanın yerine Songila'nın gelip bu performansı göstermesi bizleri üzüyor. Düzelecek gibi de değil arkadaşlar. Amerika'ya gitti geldi dün Barac oyuncak gibi oynadı bizim pota altıyla. Songaila yerine altyapıdan duruyorsa Muhammet Baygül kardeşimizi oynatalım bari :)

Bir oyuncu kötü oynayabilir tamam ama ruhsuz oynamaya da hakkı yok. Hiçbir şey yapmıyor, istek arzu desen yok denecek kadar az.. Sezon başında geldiğinde de sevinmiştim oysa ki.. Yazık gerçekten..

onun tuttuğu adam o haftanın en büyük mvp adayıdır.eğer songaila takımda bırakın ciddi roller almayı dakika bile alırsa bu takım hiçbir hedefinin yanına bile yaklaşamaz.5 dakikada savanoviçe yaptığı daha doğrusu yapmadığı savunma eurolig efsanelerinin arasına girdi.oktay hocanın hiç dinmeyen songaila ile başlama inadı maça futbol tabiriyle 1-0 yenik başlamamıza neden oluyor.bu işin tolerans kısmı çoktan geçti,gönderilmediği ve cevherden dakikaları çaldığı her gün tamiri mümkün olmayan yaralar açmaktadır.

Erkek takımımıza gelmiş oyunculardan en büyük hayal kırıklığıdır. Hani bilmesek bu adamı ucuz etin yahnisi böyle olur diyeceğiz de. Yazın avrupa şampiyonasında da fena değildi. Bir anda bu hale nasıl geldi aklım almıyor.

bu adam bu kadar kötüyken Cevher'in her maç 1-2 dakika süre alması beni daha çok düşündürüyor. Hele dün Şampi de dökülüyordu. Cevher yine 2 dakika sahada kaldı. Şaka gibi...

Dün bu adamın ne kötülüğünü gördünüz,biri gelsin bana açıklasın. Savanoviçin 3lükleride tek suçlu songaila değil, çünkü orda adam değişikliğini yapamadığımız için yedik 3lükleri,bir üçlükte hızlı hücumdan sonra yedik. Ribaunt dediğinizi duyar gibiyim ,sanki o kenara gidince cevher-andric-furkan rakibe ribaunt bırakmadı,tek suçlu songaila.

Cevher gibi bir oyuncuyu 1-2 dakika oynatıyoruz şaka gibi.. Süre alırsa gayet iyi işler yapıyor.. Ama nedense bu songaila inadını anlamadım gitti.. maçın başında yaptığı(!) savunmayla Savanovic belki de hayatının en kolay maçını oynadı.. 4/4 3'lük isabetiyle başlaması, 16 sayı 17 ribaund(7 hücum)... Neden bu inat anlamıyorum. Songaila ile olmuyor işte.. kaçırdığı o atışla resmen maçı efes'e verdik..

Cevher gibi bir oyuncuyu 1-2 dakika oynatıyoruz şaka gibi.. Süre alırsa gayet iyi işler yapıyor.. Ama nedense bu songaila inadını anlamadım gitti.. maçın başında yaptığı(!) savunmayla Savanovic belki de hayatının en kolay maçını oynadı.. 4/4 3'lük isabetiyle başlaması, 16 sayı 17 ribaund(7 hücum)... Neden bu inat anlamıyorum. Songaila ile olmuyor işte.. kaçırdığı o atışla resmen maçı efes'e verdik..

Görende kenarda nowitzki var sanıcak. Bu cevher bugüne kadar ne yapmışta 15-20 dakikaları hak ediyor. Hangi maçta yüzde 30un üstünde atış yaptı,2 tane arka arkaya boş üçlük attığını gören var mı yok, ribaunt aldığını gören var mı yok,savunma yok,blok yok eeee bu cevher paşa neden oynasın. Maç öncesi ısınırken bile ben cevherin 3lük attığını pek görmüyorum bırakalım bu muhabbeti.

Songaila bu takımın oyuncusudur ve sezon sonuna kadar da öyle kalacaktır. Ne yapıp ne edecez bu adamdan maximum verimi alıcaz,bakın istediğimiz veya sezon başında arzuladığımız demiyorum maximum verimi alıcaz.

cevheri kaç maç izledin de bu yorumu yapıyorsun, Songaila'dan daha aktif olacağını sen de biliyorsun.. Nedir bu songaila inadınız ben anlamıyorum.. Dünden sonra Songaila'nın hemen gönderilmesini istiyorum ! Songaila'nın yapacağı en fazla budur. Bundan fazlasını verecek fiziksel durumu yok. Görende Songaila'da blok,savunma var sanacak.. Cevher en fazla kaç dakika oynadı bu takımda.. Ayrıca benim görüşüm budur. Sende buna saygı duymak zorundasın. Sen Cevher'i istemiyorsun, bende Songaila'yı iş haketmeye kaldıysa Songaila bu takımdan gönderilecek ilk isimdir.