David Gregory Hawkins

Neden bu konu bu kadar uzun sürüyor arkadaş? niye bir açıklama yapmıyor kimse? Bu adam suçlumu, değilmi? Suçluysa ne ceza alacak? Bu nasıl süreç, sanki AB'ye girme müzakeresi mübarek!!! Burda olan bize oluyor, eğer bu adam suçsuzsa açıklasınlar oynasın! Suçluysa onlarda bizim kulübte versin cezasını ne uzatıyorlar!...
 
Dönse süper olur ama, o zaman bizim zararımızı kim ödeyecek! Takım en önemli oyuncusu olan adamın durumu belirsiz, 3 aydır oynatamıyoruz, heralde bunlar bir bizim ülkede olur!
 
Hayır Boss suçsuz çıkarsa Eurocup'tan elenişimizin ve Türkiye Kupasında finalde kaybedişimizin hesabını kim verecek. (Doğru hakem olsaydı TR kupasını da alırdık ama Hawkins olsaydı hakemleri de yenerdik o maç)
 
Merak ettiğim şu; eğer Hawkins aklanırsa -pek umudum olmasa da- bunun bedelini kim ödeyecek?

Biz bir bedel ödedik, ödediğimiz bedelin bedeli?
 
Hawkins aklanırsa yapacağımız tek şey, testleri pozitif çıkaran kurumlara maddi tazminat davası açmak olur. Hawkins'in yıllık ücreti + Beşiktaş'a ödediğimiz bonservis bedeli.
 
Sanki Hawkins dönecek gibi. Şubenin bu konuda sessiz olması, derinden bir çalışma olma ihtimalini destekler gibi. Eğer federasyon rahat ceza verebileceği ortama sahip olsaydı, cezayı göğsünü gere gere açıklardı. Bizim şubeden ses çıkmıyor olması, olası düşük ceza senaryolarının rakipler tarafından dillendirilmesini engellemek için olabilir. Bakarsınız play-off'a Hawkins'le başlarız ve bu da hiç fena olmaz.
 
Şuan elimizde geçen yıl ve bu yıl oynadığı bölümdeki performansıyla yorumcular ve benim gözümde avrupanın Le bron'ı denen bir adam var, biz bu adamı ya kendi hatası yada dopingli diyenleri hatası yüzünden oynatamıyoruz:(
 
Elif, Irmak Kazuk nerede/ne zaman söylemiş bunu? Ah bir aklansa, o hırs ve ekstra motivasyonla play offlarda ortalığı dağıtır kesinlikle!
 
Anlamadığım ota boka twit atan Murat Özyer twitterda hicbir Hawkins sorusunu yanitlamiyor, kulüp bir bilgilendirme yapmıyor? Sonunu çok merak ediyorum bu işin.
 
Anlamadığım ota boka twit atan Murat Özyer twitterda hicbir Hawkins sorusunu yanitlamiyor, kulüp bir bilgilendirme yapmıyor? Sonunu çok merak ediyorum bu işin.

Murat Özyer'in sessiz kaldığı konuların sonu anlayın ki kendi hatalarına çıkıyordur.
 
Irmak Kazuk'un dediğine göre Hawkins aklanabilirmiş.

Öyle demiyor. Irmak'ın Ftw'ye yazdığı tweetlerin tamamı:

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk
@FtwGS haci karisik biraz durum ama sonucunun olumlu

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk
@FtwGS yazdigimin yarisi cikmis:) olumlu olma ihtimali cok dusuk. Onumuzdeki gunlerde ceza aciklanir heralde.

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk
@FtwGS hatta neredeyse "0"
 

Üst