David Gregory Hawkins

Hawkins için Pierce benzetmesi iyi benzetme olur....Jamont gordon=Rajon Rondo---Ray Allen= Domercant ---gibi o 3lüyü bizim kısalara benzetebiliriz ama inşallah uyumları da onlar gibi olur...
 
Ne yazsam bilemedim :) Maç boyunca bütün kısalarla Hawkins'i savundular. Hiç biri karşısında duramadı. Son çeyrekte direksiyonu eline aldı.. En son Sato karşısında kaldı, o da ne yapacağını şaşırdı :) Yürüyedur derim :)) Yarın da Pierce şov var :)
 
Satonun başını döndürüp nasıl bir dönmeyle sayı yaptı anlamadım gerçekten yarın Sato basketbolu bıraktı deseler "adam haklı beyler "derim muhteşemsin BOSS :)
 
Futbola uyarlarsak biraz, Hagi'miz olacak bizim. Dümene o geçecek. 2000'de nasıl yürüdüysek UEFA'ya bu sefer de rotamız EuroCup olacak. Ve bu gemi o limana yanaşacak! Ayrıca bugün Galatasaray Basketbol takımının ihtiyaçlarından biri olan ponpon kız açığını da Sato'yla karşıladı. Adam her şeyi düşünüyor :)
 
Ergin Ataman'ın bu adamı bu kadar fazla istemesinin sebebi yine ortaya çıktı. Bu adam gerçekten savunulması imkansız oyunculardan biri.
 
Transferi öncesinde Hawkins'in adı ne zaman bizim için anılsa yüreğine inen, "Aman bize gelmesin, Allah korusun" çeken bir arkadaşımız vardı forumda, bu akşam mutlu olmuştur umarım :)

Kalitesi, karakteri, takıma neler katabileceği belli olan üst düzey bir oyuncu. Bize de doya doya performanslarını izlemek kalacak.
 
Hawkins beşiktaşta oynarken gerekli ilgi alakayı görmedi ama biz ona yıldız olduğunu hatırlatacak sevgiyi ve saygıyı görecektir. Oda bizi çok sevecektirki zaten gösteriyor. Gerçekten büyük oyuncu hawkins.
 
Resmi sitemizde maç yazısından bir kesit;

'' Hawkins'in Kobe Bryant'ı hatırlatan köşeden havada dönerek çıkardığı muazzam şut sonrası gelen basket üzerine... ''
 
Hawkins tek kelimeyle muhteşem oynadı. Kritik anlarda bulduğu sayılar, çekip aldığı ribaundlar (hele bi hücum ribaundunda topu çeleyim derken parantez işareti gibi oldu adam), yaptığı savunma. Bravo kaptan!

Yalnız en çok sevindiğim basketi Sato'ya topu kaptıracakken vaziyeti toparlayıp yolladığı üçlük oldu. Yerimden fırladım neredeyse :)
 
Sezon öncesi mutlaka alınması gerekir diye düşünüyordum, aslan parçası yanıltmadı beni. Ellerine sağlık, tanrı sakatlık vermesin... Tam anlamıyla bir "winner"... Şüphesiz bu sezonun MVP'si olacak ve Domercant'la birlikte show yapacaklar diye düşünüyorum.
 
Bu CSKA Barcelona Real tam salaklar..Ben Messina olacagin Hawkinse paralari ayagina sererim..O yuzden basketbolun Hagisini bulmusken 3-4 senelik anlasma yapmaliyiz kendisi ile en az..Daha Henry Domercant var..Heralde o da basketbolun Hakan Sukuru olur :)
 

Üst