En çılgını Fener taraftarı
- Türkiye'nin en çılgın taraftarı kim?
f.bahçe taraftarı bu konuda daha iyi. Takımlarını çılgınca destekliyorlar. Takımlarını ateşlemek için çılgınca destek veriyorlar. F.Bahçe'ye karşı, Beşiktaş'ta oynadım. Taraftarının, baskısını çok fazla hissettim. Çılgınca verdikleri desteklerini gördüm.
Kaynak: Akşam Gazetesi
David Hawkins Akşam gazetesine röportaj vermiş ve yukarıda okuduğunuz röportajın bir bölümü. Basketbolu yakından takip eden bir insan olarak en basit örneğiyle geçen sene Fenerbahçe Ülker'in Ülker Sports Arena'da Beşiktaş'a kaybedip elendiği Play Off maçını hatırlayanlar bilir salon bomboştu. Şu anda da Ülker Sports Arena'daki taraftar desteği sıkıntısı ciddi şekilde devam ediyor. Pota arkasında belkide bedava biletle giren sadece bir avuç genç bağırıyor ve bunu tv'den izleyen insan bile rahatlıkla durumun bu olduğunu hissedebiliyor. Salonun geri kalan kısmı sadece maçı izliyor oturarak ya da arada alkışlayarak destek veriyor.
Hal böyle olunca David Hawkins'in şu açıklamaları maalesef facia olmuş hatta skandal olmuş. Galatasaray'ımızın, Arma'nın Kaptanı olan bir insanın böylesine anlaşılmayacak saçmalıkta ki açıklaması beni hayretler içinde bıraktı. Dese ki Beşiktaş taraftarı takımını en çılgınca destekleyen taraftar hani onu bir nebze kabul ederdik ama Galatasaray taraftarının özellikle geçen senenin geneline baktığımızda yaptıkları ortadayken bu açıklama Hawkins'i ne oynarsa oynasın biraz gözümden düşürdü.