David Gregory Hawkins

Benim anlamadığım, hani daha bilgili abilerimiz söylediğinden, bunu hemen her oyuncu kullanıyorsa nasıl ortaya çıkmıyor bu iş? Yani test yapılmadan 11 gün önce haber vermiyorlardır herhalde. Bu testi yapanların aptallığı olurdu. Öyleyse nasıl oluyor bu iş, nasıl işliyor bu düzen?
 
Arkadaşlar lütfen biraz sakin olalım..

Klübün itiraz edeceği ve "B numunesi"nin açılmasını isteyeceği konuşuluyor.

Daha önce de bayan basketbolunda federasyon bu tip hatalar yapmıştı, bu kurumlar bariz hatalar yapabiliyor bazen.

Suç sabit olana kadar oyuncumuzu koruyalım lütfen, korumuyorsak bari hemen asmayalım.

Şahsi fikrimdir, şu dakikada hiçbirşey net değilken bu konu üzerinden "geçen seneki takım olsaydı" vs muhabbeti yapan herkesi çok net ayıplıyorum.
 
Sezon başında planlanan kadro:

PG: Jamont Gordon - Engin Atsür - Ender Arslan

SG: Henry Domercant - Göksenin Köksal

SF: David Hawkins - Cenk Akyol

PF: Milan Macvan - İlkan Karaman

C: Boniface N'dong - Ersin Dağlı - Furkan Aldemir


Hepsinin ayrı sebepleri var ama çıldırmamak elde değil... Çok yazık.
 
Bu kalitede bir oyuncunun, kendisinden camia ve taraftarların çok büyük beklentileri varken böyle bir davranışta bulunabilmesini anlamakta zorluk çekiyorum.
 
Yapılan kişisel hatalar her ne kadar kişilerin kendilerini bağlasa da son dönemde yaşadığımız bazı olaylar söylemlerimizle ters düşmeye başladı malesef. Forma skandalı ve bu olay dopingçi, şikeci, dolandırıcı diye dalga geçtiğimiz adamlara karşı bizi zor durumda bırakıyor. Olay kişisel veya kurumsal olsun farketmez. Yıllardır en büyük kazanımımız takımımızla her açıdan gurur duymamızdı çünkü. Yine de bu olayın detaylarını öğrenmekte fayda var. Benim bahsettiğim olayın gündeme gelmesi zaten. Gündeme gelmesini bile istemiyorum. Dik duralım da temiz duralım da ne olursa olsun.
 
Abiler çoluk çocuk izliyor takip ediyor bu adamları bu olayları.
2 tane kupa alalım diye bu tarz maddelerin kullanımını meşrulaştırmanın gereği yok.
Para cezası falan değil karşılıklı oturulsun sözleşmesi fesh edilsin bizim için konu kapansın.
Ha pişmanım der 3 ay ile kurtarır orası kendisine kalmış.
 
Ne oturup konuşması ya. Herhalde sözleşmenin bir yerlerinde standart olarak böyle bir durumda kulübün tek taraflı feshedeceği belirtilmiştir. Bence oturmaya konuşmaya gerek yok.
 
Şu an okudum dondum kaldım diyecek hiç bişey yok.Herşey üst üste geldi sene başından beri B numunesini beklemek gerek bence Taurasi'de sanırım problemler yaşanmıştı.
 
Ot çekmiş beyler (hint keneviri) Az önce İsmail Şenol canlı yayında söyledi. Bunun için ceza alır mı bilmiyorum ama olimpiyatlara damga vurmuş Micheal Phelps ceza aldı mı ? Ki bu suç mu ?
 
Yahu adam kullanmadım bana klüp doktorunun yaptığı iğnelerden diyor..

Beraber mi içtiniz hint kenevirini??

PS:
Zaten çıkıp moralim bozuktu evimi özledim kullandım dese cezası 3 ay, buna rağmen açtırın B numunesini diyor..
 
Hala karar verilmediyse "yuh olsun" derim. Galatasaray uyuşturucu madde kullandığını itiraf etmiş birisi hakkında düşünmeden karar vermelidir.

Böyle bir sporcuyla gelecek olan başarıya ihtiyacı yok Galatasaray'ın.

Temiz bir mücadele, kazanılmış en önemli başarıdır.

Kazanılacak maçlar, kupalar alın teri ve çok çalışmanın sonucu ise bir kıymet ifade eder.
 
Az önce İsmail şenol canlı yayında kanında cannibas mıdır nedir bir madde bulundu dedi. Yani Hint keneviri olan bir maddeymiş. Ben onu söylüyorum adam bana beraber mi içtiniz diyor. Hay Allahım yaaa...

Omzundaki sakatlık sebebiyle kullandığı ilaç her neyse bilmiyorum ama Hasan Şaş zamanında A-ferin gibi bakkalda bile satılan bir ilaç aldı diye 6 ay ceza almıştı. Eğer ki böyle bir ilaç kullanıpta böyle bir duruma düşüyorsa , kulüp doktoruna sevgilerimi yolluyorum.
 
Hawkinsin daha öncede Roma'da aynı vakayı yaşamasından dolayı aleyhine bir durum olacakmış. İtiraf etse bile cezasında bir indirim olmayacak. İsmail Şenol eger hawkinsin B numunesi de Köln'e gönderilip sonuç pozitif çıkarsa 24 ay ceza alabilecegini söyledi. Ayrıca bu süreçte minimun 6 ay maxsimum ise 24 ay ceza alması bekleniyor dedi. Söyleyecek bir şey yok. Kızgınım.
 

Üst