Resmi açıklamayı bekleyelim. Kim nerde ne itiraf etmiş hiç bir şey belli değil.
Kendi bir halt yemişse sözleşmesi feshedilir zaten.
Kendi bir halt yemişse sözleşmesi feshedilir zaten.
Üstelik daha önce kullandığı için kariyerinin tehlikeye gireceğini bile bile.Böyle akılsızlık olabilir mi ? Her türlü testten geçen adam kafa yapıcı madde nasıl kullanır aklım almıyor.Zeki adam değilmiş demek ki.
Bizim taraftar doğrucuya unutmuşuz rakip takıma gelen bir hoca kokain kullanmaktan ceza alır ama ülkemizde hocalık yapar buna o takıma yakın medya ne olacak asalımmı topluma kazandıralım der. Mahkeme kararı ile şike yapıldığı ortaya çıkar ama federasyon nezdinde bu sahaya yansımaz bu basın olayı örtpas eder o kulübe yakın medya. Futbolcu tükürür eyleme uğrayan hakem yalancı durumuna düşürülür o zaman doğrucu olunmaz
Ama bizde oldumu birşeyler basın acayip abartır asalım keselim der ve bu abartılarada en önde galatasaray taraftarı koşar. Diyelimki adam kullanıcı biz neden sporcuyu kaybedelim aksine kazanalım ona yardımcı olalım yanlızlığa değil aramıza döndürmeye çalışalım eğer varsa böyle birşey onu bizlerin toplumun desteği ile bu illtten kurtulmasını sağlayalım.
Ben aksini düşünüyorum bu ülkede son 2 yıldaki pislikleri gördükten sonra hawkinsin yanındayım en azından olay açığa çıkmasını bekleyelim .
Mireles tükürdü kurtarılı cemal nalga yaptığı yanlış forma olayı yüzünden adam bu ülkeden gitmek zorunda kaldı basının galatasaraylı sporcu için vur abalıya misali bir galatasaray taraftarı olarak karşı çıkıyorum ve sporcumun yanında olduğumu belirtmek isterim.
Galatasaray transfer için görüştüğünde futbolcu ayrtır ama rakipler ilkan karamanda yapılan hüllede haklıda olsa bu yapılmamalı basın iki tarafa yaklaşımını görün ve karar verin.
Ben sıkıldım doğruculuktan fair playdan bu kurallar bir tek GALATASARAY içinmi geçerli.
Daha önce bir kez daha yakalandığı için pişmanlıktan yararlanamıyor diye duydum benİtiraf eder ve pişmanlığını bildirir alt limitten 6 ay ceza alır...biz sözleşmesini feshederiz ve önümüzdeki sezon serbest olarak başka bir takımla sözleşme imzalar..Onun kariyerine birşey olmaz 1.5 almazda 750 alır seneye...Bizim milyonlarca euroluk yatırımlarımız ne olacak..Onun zarar edeceği para bizim ona ödediğimiz bonservis kadar...Ya ona güvenerek, onun liderliğinde ona uygun kimya ile aldığımız diğer oyuncuların bedeli ne olacak...Bu adamlar uğruna vazgeçtiğimiz 2 senelik emeğin bedeli ne kadar peki?..Olan bize oldu çok yazık...