EL | Spartak Moskova 66 - GALATASARAY 40

Re: EL | Spartak Moskova - GALATASARAY MP

Tarbes maçından çok daha farklı bir maç olacağı kesin. Spartak'ın kadrosunda yenilemeye gittiği ortada. Kadrolarındaki en büyük yıldızlardan biri olan Sue Bird'in de oynamadığını göz önünde bulundurursak galibiyete daha yakın olamazdık diye düşünüyorum. Bu sene sadece Mersin maçını izleyemedik malum sebeplerden dolayı ancak takımımızın da kazanmasına rağmen iyi işaretler vermediği aşikar. Oyunun hücum tarafında yeri geldiğinde doğru işleri yapan bir takım görüyoruz ancak oyundan koptuğumuz dakikalarda dağınıklığımız kalitemize yakışmayacak düzeye geliyor. Bu noktada Işıl - Doneeka - Tuğba üçlüsünün kontrolü elinden bırakmaması gerekiyor. Böylesine önemli ve zor bir karşılaşmada bu üç oyuncumuzun oyunu nasıl yönlendirecekleri kilit noktalardan birisi olacaktır.

Tarbes maçında maça çok hızlı ve sert girmiştik. Aynı giriş Spartak maçında yaşanmayabilir ancak öyle bir başlangıç bize çok ekstra katkı sağlayacaktır. Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde Spartak karşılaşmasından galibiyet ile dönersek önümüz daha açık olacaktır. Olası Spartak galibiyeti sonrası takımın üzerinde olacak olumlu katkıdan söz etmeye gerek yok. Ben şimdiden maçı düşündüğümde heyecanlanıyorum. Takımımıza sonsuz başarılar.
 
Re: EL | Spartak Moskova - GALATASARAY MP

Kaybedersek pek bir şey kaybetmeyiz ama kazanırsak 2 puandan fazlasını kazanmış oluruz.
 
Re: EL | Spartak Moskova - GALATASARAY MP

Lauren Jackson yoksa kadro olarak ağır basan takım Galatasaray'dır bu maçta.

Tabiki Rus oyuncuların bizim Türk oyunculardan tecrübeli olduğu aşikar, bir de ev sahibi avantajı var ama maç ortada bana göre.

Seimone iyi oynarsa kazanırız.
 
Re: EL | Spartak Moskova - GALATASARAY MP

Yeneceğiz ;) Maç 19:00da mı 20:00'da mı?
 
Re: 2010-2011 Bayanlar Euroleague

Sue Bird'süz, Sylwia'sız, Diana Taurasi'siz Spartaktan fark ye.
Fener seni kasmadan farka boğsun.
Bu böyle gitmez, he gider diyorsanız da play-off finallerinde +30 yeriz her maç.
 
Re: 2010-2011 Bayanlar Euroleague

Özgür Ayten' Alıntı:
Sue Bird'süz, Sylwia'sız, Diana Taurasi'siz Spartaktan fark ye.
Fener seni kasmadan farka boğsun.
Bu böyle gitmez, he gider diyorsanız da play-off finallerinde +30 yeriz her maç.
Final olursa tabi. Bu gidisle o da büyük soru isareti.
 
Re: 2010-2011 Bayanlar Euroleague

Özgür Ayten' Alıntı:
Sue Bird'süz, Sylwia'sız, Diana Taurasi'siz Spartaktan fark ye.
Fener seni kasmadan farka boğsun.
Bu böyle gitmez, he gider diyorsanız da play-off finallerinde +30 yeriz her maç.
Lauren Jackson 3/13 atmış. Spartak bildiğimiz eski spartak değildi ama rezil olduk resmen.

Şuan çok üzgün ve sinirliyim bır senenin daha boşa gideceğini görmek acı veriyor insana
 
Re: 2010-2011 Bayanlar Euroleague

Savunmada da pek fazla birsey yapmadigimiz halde sadece 66 sayi yemisiz. Eski Spartak olsaydi o 66 sayinin önüne bir de 1 rakami eklenmis olurdu heralde.
 
Re: 2010-2011 Bayanlar Euroleague

Giden bir sene olsun.

Kaybedeceksek Işıl'la, Bahar'la, Gülşah'la, Yasemen'le, Ceyda'yla kaybedelim.

Bu takım sene sonunda herkesi şaşırtacak ve utandıracak. Cani gönülden inanıyorum buna.
 
Fiba'nın sayfası Haftanın maçı demiş bu maç için. Oysa sonuç hiç de öyle göstermiyor.

Bugün takım olağanüstü kötüydü. Sylvia bile ölü gibi oynadı. Atışlar felaketti. Spartak eski gücünden çok uzakta ama her topa atladılar. Ceyhun Hoca'yı oyuncuların kötü atış yüzdelerinden dolayı eleştiremeyiz ama birkaç noktada eleştirmemiz gerek diye düşünüyorum.

1. Takım yeni kurulmuş olmasına rağmen önceki maçlarda çok fazla rotasyon yaptı. Fowles ve Seiomone'nin takıma alışması gecikti. Bu iki oyuncu gerçekten takımdan kopuk oynuyor.

2. Bahar çok iyi bir oyuncu ancak Avrupa maçında Bahar'da ısrar etmenin bir anlamı yok. 4 Amerikalı 1 de Petronyte var. özellikle maça başlarken güçlü oyuncularla başlayıp rakibi yıldırması lazım.

3. Maça çok kötü başladık ama Spartak da olağanüstü düşük yüzdeyle başladı. Bu noktada takıma müdahale edemedi. Oyun kurmada hala sıkıntımız var. Fowles'a iyi savunma yapılınca alternatif üretemiyoruz. Petronyte 15 dakika oynayıp 10 ribaund almışsa Fowles ile Petronyte'yi birlikte oynatmanın yollarını araması lazım.

4. Takım çok güçsüzdü. Sanki dün başka bir maç yapmışlar gibi. Savunma diye bir şey yapmadık. Bu kadar kötü kondüsyonun bir açıklaması olmalı.

Hemen Ceyhun Hoca'yı asıp kesmeyelim ama eleştirmemiz gerektiğini de düşünüyorum. Bu takım Spartak'ın all star zamanında 30 fark yemişti, şimdi 26 fark yiyor. Sylvia gibi bir devle oynayıp ribaundlarda 66-40 gerideyiz. Bunu anlayamıyorum.
 
Eve simdi geldim.Macta bulunan birisi olaraktan nasil utandigimi bilemiyorum.Bu mac icin anlatilacak cok ama cok sey var. Moskova'da bizi rezil eden bu ekibi bir daha izlemek mi allah korusun.Ilk devre sonunda salonu terkederken Ruslar bilhassa bayanlar kis kis guluyordu bize.

Devre arasinda soyunma tuneline giden Ceyhun hocaya bayagi agir ve igneli sozler soyledim. Bana oyle bakakaldi zaten cevap verseydi o sinirle sozlerin agirligi derinlesebilirdi.

Gecen seneki burda yasanan faciadan sonra takimi boyle gormek utanc verici.

Basketbol adina ne var ki?Yoksa kafile Kremlin Sarayini,Kizil meydani,Arbat caddesini gezmeye mi gelmisler buraya?Bilseydik maca gitmezdik.....

Sinirli de deilim,Ceyhun hoca'ya soylediklerim yeter!

Bu takima Cappy Pondexter tarzi skorer,S.Young tarzi 4 numara ve Esmeral,Birsel,Nevriye'den 1'i gelmedikce bu takim 2.olur en fazla Tr liginde,Avrupada ise F-4 hikaye. Bu isler Ceyhun Hoca veya Ahmet hocaya bakmiyor,oyuncu kalitesine bakiyor. Anlasilan tum branslar dahil bu sende koca bir 0 cekecegiz,Bunu gormek hic uzakta degil.. Gunun ozeti yaziklar olsun verilmeyen mucadeleye..
 
Berkan Çatal' Alıntı:
Gömlek değiştirilir gibi hoca değiştirilmez deniyor ama Zafer Kalaycıoğluna geldiği ilk günden istifa diyenler vardı bu forumda. İstifa topicleri açılmıştı ve biz bu kadar aciz değildik bence. Şu takımda koskoca ilk yarı hücumda rakip de sert savunma yapmamasına karşın bir hücum seti uygulayamamışsak hoca suçludur benim gözümde. Savunma da yapmıyoruz kimse 35 sayıya aldanmasın
Diğer başlık kilitli olduğu için buradan yazayım...

Zafer Kalaycıoğlu´na yönelik istifa başlıkları açılırken takımı kötü oynatması değildi neden, hepimizin bildiği gibi etik dışı gelişi, karşı yakadayken bize karşı yaptığı terbiyesizliklerdi.

Ceyhun Hoca da eleştirilir, oyuncu tercihlerindeki yanlışlıkları dile getirilir vs. ama 1-2 maçın skoruna göre Yıldızoğlu´na bavulunu hazırlattırmaya çalışanlar kusura bakmasın.
 
Bu sezon kendi klasmanımızda olan 2 takımla maç yaptık. Bunlardan birisi Fenerbahçe birisi de bugün Spartak Moskova takımıydı. 2 takımdan da fark yedik. Bu demek oluyor ki iyi oynamıyoruz. Hemde hiç iyi oynamıyoruz. Bugün takımı izlediğimde, kendisine pas atıldığında arkasını dönüp bakmadığı için topun sırtına çarptığı bir Agustus vardı. Sahada belirli bir oyun düzeni olmayan, verdiği birçok pas hatalı, inanılmaz top kayıpları vs.



Bu 2 maçtada alınan ağır yenilgilerin nedeni hazırlık maçlarımızı çok güçsüz takımlarla yapıp form tutamamız. Bu konuda endişelerimi bildirmiştim. Nitekimde haklı çıktım. Burada sorumluluk Ceyhun Yıldızoğlu'na aittir. Takımın antrenörü ve tüm bunların hazırlayıcısı o'dur. Açıkcası bunu söylemek için erken fakat Ceyhun Hoca'dan beklediğimiz ivmeyi yakalayamadığımızı üzülerek söylemek istiyorum. Şu kadroya şu oyunun bir hesabını vermesi lazım. Yazık günah verilen paralara, harcanan emeklere...

Petronyte diye bir oyuncuyu alıyor ondan sonra oyuncu 6 aydır ağırlık çalışmamış kasları azalmış diyor. Be hey güzel hocam yani Galatasaray'ın koçu böyle bir şey söyleyebilir mi? Araştırma yapmıyor musunuz ?

Bir an önce gerekli önlemleri alıp, form durumumuzu yukarıya doğru çıkartmamız lazım.
 

Üst