Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu yorumlarınızı okuyanlar Ergin Ataman Galatasaray'da Türkiye'nin en iyi antrenörü oldu sanacak, sevmeyebilirsiniz ama en azından saygı duymayı deneyin. Hocanın kariyeri ortada, şuanda Avrupa'nın önemli takımlarını çalıştıran birçok isimden daha kariyerli ve daha iyi antrenör. Düşmanlık iç güdüsüyle yazmayı bırakırsanız görebilirsiniz.
Bence Ergin-Ataman GS birlikteliğinin dışında birde GS-yönetim birlikteliğinin yürümeyeceği gerçeği var ama nedense bu hep mevcut yönetim tarafından asıl sorun GS-Ataman birlikteliği şeklinde gösterildi. Şimdi Atamanda gitti bakalım bir dahaki sefere kim hedefe konulacak.
Koçun kariyerine bir şey yazmadım farkettiyseniz. Çarpıtmayın konuyu. Ataman-GS birlikteliği daha fazla yürümeyecekti, gitmesi gerekiyordu ve gitti. Bu kadar basit. Özellikle son sezon yaptıklarıyla bütün kredisini yedi, bitirdi. Kariyerden daha önemli şeyler de var sporun içinde.
Hocam Ataman kendi hataları yüzünden hedef oldu. Kimsenin durduk yere adama yüklendiği yok ki.
Evet doğru. Ergin hoca son sezon kendi hataları yüzündende hedef oldu ama benim demek istediğim bu yönetimin vizyonuyla kim gelirse gelsin başarı hep hayal, yani yönetimde suçlu. Sonuçta Ergin Atamanın yerine GS gibi bir takımın başına Erman Kunter getirilmemeliydi, onun yerine en azından kariyeri Ergin Atamandan daha başarı ve şampiyonluklarla dolu bir koç getirilmeliydi. Bence Erman Kunter yakışmadı Eurocup şampiyonu, ve ligde her sene şampiyonluğa oynaması gereken bir takımın başına. Hele hele rakibin TBL de şampiyonluklara ambargo koymuş ve Eurolig şampiyonu olmuşken.
Ergin Ataman bu sezon başarısız olmuştur. İki taraf arasında ki bağlar kopmuştu. Ama Ergin Ataman'ın kredisi tek başarısız geçen sezonda bitmez, sadece skor severlerin gözünde biter.
Ergin Ataman'la sezona iddialı gireceğimizi düşünmüyorum sözü en başta gerçekçi değil, bütçesi ne olursa olsun Ergin Ataman hep iddialı olmuştur, çalıştırdığı takımlarıda iddialı duruma getirmiştir. Kariyerine bakarsanız bunu görürsünüz.
Yine Ergin Ataman'ın kulüp bulamayacağına yönelik yaptığınız yoruma istinaden Ergin Ataman'ın kariyerini ve antrenörlüğünü hatırlattım. Şuan büyük denilen takımları çalıştıran çoğu hocanın önünde kariyer ve antrenörlük olarak.