Re: Eurocup Çarş. 20:00 | GALATASARAY - St.Petersburg
Maç öncesi başkan gergindi. Salon dolmaz endişesi vardı. Bu yüzden GS'lı amatör sporcu gençleri ve çocukları tıpkı yarı final maçında olduğu gibi salona getirtti otobüslerle.
Bu maçın dolu tribün olmasını istiyorsak herkes yakınında kolundan tuttuğunu maça getirecek. Başka türlü o salon gene dolmaz. Salonun yeri çoğu kişiye ters geliyor. Abdi İpekçi'ye olan ayak alışkanlığından sonra.
Netten olacağını sanmıyorum katılım propogandalarının. Face de GS sayfasının 5 milyon üyesi var, ligin son maçı (Bornova maçı) için çağrı yaptılar günlerce. Umut'tu sanırım adminleri. O bizzat bende geleceğeim demiş. Faceden 5 milyon üyeden 50 kişi yoktu salonda.
Tekrar söylüyorum. Bu maça seyirci olmasını istiyorsanız kolundan tutacaksınız sevdiklerinizin ve maça getireceksiniz. Hepi topu 5 lira bilet (salonda). Ki bilet konusunda sorun yaşayanlara, bende kendi çabalarımla yardım edeceğim. Dahası size kalmış arkadaşlar. GSTV'de veriyor tabi maçı ama Taranto Basket maçı gibi maçlara giden 3500 insandan biri olmamasına rağmen o maçta olduğunu söyleyen 35bin insandan mı olmak istersiniz yoksa o 3500 şanslı kişiden biri olmak mı? St. Petersburg maçı öyle bir maç. Yarın öbür gün "Bende oradaydım tribün dolsun diye mücadele edenlerdendim ama maça zor girdik, süper ortam vardı" diyeceğiniz maç, bu maç olacak İnşallah.