Re: Eurocup | Galatasaray - Buducnost ( 04.11.08 - Sa. 20:30 )
Herkes Maca Gelsin Lutfen Bu Macta Su Salonu Dolduralım
Herkes Maca Gelsin Lutfen Bu Macta Su Salonu Dolduralım
Oğuz Özgüven' Alıntı:keşke maça gelebilsek hangi kanal verecek bilgisi olan var mı?
sadece 4 hafta degil her zaman seyredeceksin.Spormax basketbol maclarinda yayini butun paketlere aciyor.Bergutay Kızılkaya' Alıntı:valla sırf bu maçı izlemek için az önce dıgıturk bayine gittim...inşallah yarın gelip baglıyacaklar...bu maçı ve tribünlerdeki çoşkuyu canlı canlı tv karşısında da olsa yaşayacagım için çok mutluyum...1 ayda bütün kanallar ücretsizmiş yane 4 hafta da takımızı tv den izleyebilecegim..umarım yarın full seyirci ile çoşarız farklı bi galibiyet alırız...
Mustafa Marangoz' Alıntı:1 haftadır Mersin'deydim haliyle çok özledim maçları. Ordayım ..
Abi hazır facebook demişken benim Tonio Fans grubuna ne oldu yahu ? =) ne üyeler gözüküyor ne resimler var grupta.Admin yok falan diyor . Noluyoruz ?Eren Aydın' Alıntı:büyük ihtimal gelemeyecem ama facebook ta maçın reklamını yaparak az da olsa açığı kapatmaya çalışıyorum)
Eyüp YILDIZ' Alıntı:8 Kasım Cumartesi saat 15.000
Galatasaray'ımız-M.A.Selçuk Üni
4 TE 4 İÇİN OMUZ OMUZa!!!!
Hakan Durusel' Alıntı:4 blok kalmış da, belki de bilet satışları, numaralıya verilen kombinelerden düşülerek yapılmıştır. Belki de sadece 8 blok satışa çıkarmışlardır?
Kusura bakmayın ama, inanmıyorum ben yarın salonun dolacağına.