Ben Boğaç'ın ve diğer arkadaşların yaptığı eleştirileri acımasız bulmadım açıkçası. Dediklerinin büyük kısmına da katılıyorum. Sadece herkes galibiyeti kutlarken, belki eleştiri için yanlış zamanda yazılmış, ama yazdıklarında üslubu da yazdıkllarıda doğruydu. Bu maçtan bu seriden eğer kupayı istiyorsak çok ders çıkarmalıyız. Herkes Gran Canaria'yı ilk maçta 14 sayı ile yenince beklentileri çok büyülttü. Ancak burası Eurocup, Euroleague değil. Ben zor maç olacağını söylemiştim, fark yeterli değildi çünkü. Ev sahibi olmak Eurocupta herşey demek. Yıllar önce benzer Formattaki Koraçta Efes'in Teamsystem Bolognayı ilk maçta 20 sayı üstü farkla yenmesine rağmen, ikinci maçta farkın nasıl tehlikeye girdiğine, hatta öncesinde FB'yi yine 20 sayı üstü yenmesine rağmen ikinci maçta zar zor turu geçtiğine şahit olanlar beni daha iyi anlar. Boğaç'ın yaptığı eleştirilerinden sadece "şanslıydık" kısmına katılmıyorum. Tek şanslı olduğumuz nokta hakemdi, bizi tuttuğundan değil, beklentilerin aksine her iki taraf içinde adil bir yönetim gösterdiler. Yoksa Lasme'nin yanı sıra Davis'in faul problemine girmesi, Aguilar'ın Sinan'ın bence harika savunmasına rağmen el üzerinden attığı üçlük şansın bizim yanımızda çok olmadığının göstergesiydi. Hele hele maç 6 sayı son 5 dakika top bizde ama top kaybı yapıyoruz, ardından basketi yiyoruz. Sonra topu oyuna sökerken bir top kaybı daha. Olacak iş değildi yani, şansıszlık mı becerisizlik mi, stres mi, rehavet mi. Adını siz koyun. Ama her ne olursa olsun tek gerçek var, "FİNALDEYİZ"