Eurocup Yarı Final 2. Maç | Gran Canaria 94-81 Galatasaray

Stephan Lasme gibi takımı sahiplenen , yüregiyle oynayan bir uzun daha bulabilirsek bu takımın sırtı yere gelmez..
Sakatlik sonrasi durumu nedir bilmiyorum ama Patric young ve Lasme nasil olurdu :)

Yine 6 nisan yine bir final ! Micov'un blogu tam olarak bu görüntü ile eşdeger !

CfZYFbeWQAAraVb.jpg

Burada finale kaldığımız için keyif alamayan kimse yok. Sadece haklı olarak daha iyi sonuç, daha iyi oyun beklediğimiz için gösterdiğimiz performanstan keyif alamayanlar var. Anlayıp dinlemeden laf sokmaya çalışmayı bırakın. Sitemimiz sevgimizdendir. Eleştiri daha iyi olmak için de yapılır ve sadece kötü günde değil iyi günde de gereklidir. #YenilmezArmada'yı daha iyi görmektir tek dileğimiz. Burada kimse kimsenin taraftarlığını ölçmeye kalkmasın!

[video=youtube;d-Xc9tLvu5E]https://www.youtube.com/watch?v=d-Xc9tLvu5E&feature=youtu.be[/video]

İşe gidiyorum ama hala etkisindeyim maçın. 13:15'te Trt Spor tekrar yayınlayacak maçı gece anons bu şekildeydi. Şöyle sakin kafa tekrar izleyip zevkle eleştirel bir tavır alacağım ekran başında) Ne büyüksün be Galatasarayım)

Stresten öldüm öldüm dirildim,Miçov'un maçı uzatmaya götüren basketi öncesinde alınan molada televizyonu kapatttım,büyük bir stresle tekrar açtım,iki takım benchten sahaya doğru geliyordu,anladım ki maç uzatmaya gitmiş,4.periyotta fark 6 sayı iken üst üste boş döndüğümüz hücumlarda basket bulabilseydik maç kopabilirdi.

Yarı finalden finale biz +1 averajla kaldık,Strasbourg ise +2 averajla kaldı,yani finalde inş biz 1. olucaz,onlar 2. :)

Oldu olacak Strasbourg serisini de son saniye üçlüğü ile kazanın forumda üye sayısı yarı yarıya düşsün.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim için unutulmaz bir geceydi. Eğer bir 5 dk daha uzatma olsaydı sanırım kalp krizi geçirecektim. Umarım benim gibi bu maça yoğunlaşan tüm taraftarlarımız dün geceyi sağ salim atlatmıştır. Aslında maça çok iyi başladık taaki ilk yarının sonunda yediğimiz üçlüğe kadar, o üçlükle soyunma odasına çok moralli gittiler. İkinci yarıda inanılmaz yüzdeli üçlükleri devam etti ve tur gidecekmi diye Ergin hoca bile şaşırmış neyapıcam der gibi bakıyordum Tv'ye, o anda herahalde bildiğim tüm duaları okudum. Hep söylediğim iki takım arasındaki en fark yaratan oyuncu Micov son saniyede maçı uzatmaya götürünce azda olsa rahatladım. O uzatma bize ilaç gibi geldi, nakavt olmaktan kurtulan boksöre gelen dong sesi gibiydi. Hakemler yine ilk maçtaki gibi abuk sabuk kararlar verdi. Farkın bukadar açılmasına etki ettiler.

Bu maç çok çok ama çok önemliydi basketbol geleceğimiz için, ve Türkiye'de hiç bir takımda olmayan avrupa kupalarımıza bir tanesi daha eklenmesine çok az kalacaktı. Çok şükür en zor maçı atlattık. Umarım finalin ilk maçından çok iyi bir skorlar dönüp Abdi İpekçide muhteşem taraftarımızla bu kupayı kaldırırız. Yalnız bu muhteşem taraftar Fener bilmem neyin neyi değilde dün akşam örnek taraftarlık gösterren rakibin seyircisi gibi sadece kupayı almak için takımımızı coşturacak tezaruhat yapmalı.

Allah'ım şükürler olsun finaldeyiz...

Aksine hakemlerin pek hatası yoktu bence. Yani hakem konuşulacak maç bu değildi iyi yönettiler bence. Deplasmanda böyle hakem bulmak hem de İspanyada zor

Micov Mc Collum tamam ama sonradan takıma katılıp turun bize gelmesinde bence büyük rolü olan Davis ve Jerrels var. Özellikle Jerrels ı pek sevmiyorum ancak dün gece ne lazımsa yaptı. Sayı lazım oldu 5 sayısını takımın ilk tıkandığı zaman attı savunma lazım oldu Oliver ı savundu. Davis desen ne zaman sıkıştık hücumda ona indirdik topları bir şekilde satın bulduk. Teşekkürler ikinize de...

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim merak ettiğim bir konu var hani futbolculara en olmadık maçlarda prim veriliyor ya bu takıma öyle bişey düşünüyorlar mı acaba? Kupayı kazanırsak falan ne yapacaklar merak ediyorum?

. Takımımıza tebrikler. NE olursa olsun finale kalmamız önemlive kulübümüz açısından çok değerli. ( Başkan bunu idrak edemez ama önemli değil) Tüm oyuncuları, ergin hocayı ve ekibini tebrik ediyorum.
Maça aslında iyi başladık ilk yarıyı da fena bitirmedik. Amamaalesef 3. Periyot sıkıntımız bu maçta da devam etti ve geri düştük. Agulir uno üçlüğü sokması, Seaalyin iki serbest atış kaçırması maçın kader anlarıydıbence. Maçla ilgili fazla yoruma gerek yok ama Micovvvv diyorum başka bişeydemiyorum.

Bu arada hakemlerden korkuyorduk ama bence uzun zamandırizlediğimiz en iyi yönetimlerinden bi tanesiydi.
Maç sonunda Canaria taraftarının taşkınlık yapmamasıve alkışlaması basketbol adına güzel şeyler. Aynı skor ve son Abdi İpekçi yada Türkiyede başka bir salında olsaydı o solana itfaiye gelmişti.

Takıma tebrikler büyük iş başardık ben de maçın stresi ile gece uyuyamayanlardanim takım hedefe adım adım gidiyor.

Biraz sakinlestik şükür.

Micov her şeyine kurban maç sonu ve uzatmalarda takımı taşıdın.

Schilb malesef hayal kırıklığı idi.

Takım ilk yarı ne kadar iyiyse geri kalan 3 çeyrek o kadar kötüydü Lasmenin faul problemi çok etkiledi.Koçu da maç içi performansını beğenmedim ama yılların kurdu Reneses daha da kötüydü koç hataları oyunun parçası bu stresli anlarda.

Euroleaguea 2 maç kaldı haydi çocuklar okyanus dere bitti evin önündeki hayrata geldik boğulmayalim.

Bende takımdan çok daha iyi bir oyun bekliyordum. Hatta maçtan önce farklı kazanırız dedim...
Ama biz nasıl Abdi İpekçi'den kimse çıkamaz diyorsak, orasıda adamların evi, orasıda onların Abdi İpekçisi...Ve bizden muhtemelen daha iyi yönetiliyorlar, daha istikrarlılar....
Takımdan iyi basket beklemek hakkımız, isteğimiz, arzumuz...Ama öyle bir noktaya geldik ki, iyi basketbolun çok fazla önemi kalmıyor. Artık finaldeyiz.
Bu şekilde yönetilen bir kulüpte, önemli maçlarımızdan önce başkanın çıkıp "seneye bütçeyi düşüreceğiz" dediği ortamda, tarihinin en önemli maçında başkanının maçı izlemeye gitmediği bir ortamda ben bu takımı çok fazla eleştirmek istemiyorum. Çok büyük bir iş başardılar.