Hala kendime gelemedim. Zor oldu güzel oldu. Son topa kadar mottosu bir an önce dağiştirilirse kalp sağlığımız için çok iyi olacak. Şaka bir yana yüreğine sağlık Vlado , tebrikler Yenilmez Armada.
Hakan bey, Efes'in aldığı koraç kupası dönemin 3 numaralı kupasıydı. Dönemin 2 numaralı kupası kupa galipleri kupasıdır. Yani Efes Pilsen'in aldığı kupa Beşiktaş'ın aldığı kupaya denktir. Avrupa'nın 2 numaralı kupasında finale kalan ilk ve tek Türk takımı Galatasaray'dır ve ilk şampiyonda bir aksilik olmazsa biz olacağız. Dediğiniz gibi bende yıllarca hep bu anı bekleyen birisi olarak, sevinçten bugün bile yüzümdeki tuhaf tebessümü silebilmiş değilim.
Bizde çok serbest atış kaçırdık. Hele Sinan'ın iki tane kaçırdığı var, sinir krizine girdim resmen. Mccolumn bile kaçırdı...Adamlar son anda 0/4 serbest atıs attılar sen o kadar yüzdeyle 3 lük at çizgide son dakikalarda sacma Allahın hikmeti bu büyük bir mucize.
Not: Hala başım çatlıyor anasını satayım.
Bizde çok serbest atış kaçırdık. Hele Sinan'ın iki tane kaçırdığı var, sinir krizine girdim resmen. Mccolumn bile kaçırdı...
Emrah yapma etme . O zamanki Koraç'ı bugünkü Eurochallenge ile bir tutmak olmaz. O zamanlar sadece şampiyonlar bugünkü Euroleague'e gidebiliyordu. Koraç 3 numaralı kupa olsada her zaman kupa galiplerinden daha zorlu bir kupaydı. Efesin yarı final ve finalde oynadığı takımlardaki o zaman basketbola en fazla İtalyanlar yatırım yapıyordu, Myers, Djorjevic, Fucka, Gentile, Dan Gay, Bodiroga, De Pol, Portaluppi gibi dönemin önemli yıldızları vardı. Kupayı alırsak en iyi ihtmal Efesin başarısı ile eşdeğerdir...
Emrah yapma etme . O zamanki Koraç'ı bugünkü Eurochallenge ile bir tutmak olmaz. O zamanlar sadece şampiyonlar bugünkü Euroleague'e gidebiliyordu. Koraç 3 numaralı kupa olsada her zaman kupa galiplerinden daha zorlu bir kupaydı. Efesin yarı final ve finalde oynadığı takımlardaki o zaman basketbola en fazla İtalyanlar yatırım yapıyordu, Myers, Djorjevic, Fucka, Gentile, Dan Gay, Bodiroga, De Pol, Portaluppi gibi dönemin önemli yıldızları vardı. Kupayı alırsak en iyi ihtmal Efesin başarısı ile eşdeğerdir...
Katilmakla birlikte hemen ekleyeyim, Efes'in kazandigi kupa disinda 92-93'te Aris'le oynayip kaybettigi final maçi da zamaninin kupa 2'siydi (Saporta'dan birkaç yil sonra, Eurocup olmadan birkaç yil once, adi zamaninda Fiba Avrupa kupasi idi yanilmiyorsam). Ayni Aris kupa 3'te Tofas'i da finalde yenmisti.
Tamamen aynı fikirdeyim.Ergin hoca için çok ağır eleştiri yazmıştım ancak sildim.bugün kimsenin üstüne çok gitmeye gerek yok.2. yarıyı o kadar berbat oynadık ki takıma ve koça dair ümitlerim ciddi şekilde sarsıldı. Bu yüzden maç sonuna bile istediğim gibi sevinemedim. Final için de kesin konuşamam. İnşallah kupayı alırız ama takım büyük hayalkırıklığına uğrattı bu akşam beni..
Ntvsporda fenerin destani ibb maçi oynuyor hala
Ntvsporun duruşu belli,kanal olarak çok tarafsız olduklarını söylemek mümkün değil ona katılıyorum ama kişilere de o kadar yüklenilmesi taraftarı değilim.Aynı İsmail son periyot programında biz canaria'yı orda da yenicez koç buna inanıyorum demişti mesela İhsan Bayülken'e yani ben bu tarz işini iyi yapan profesyonel insanların taraflı olarak yorum yapacağını düşünmüyorum.İsmail bildiğim kadarıyla beşiktaşlıdır ama fener maçları için öyle yorumlar yazılmış ki ne fenerli olduğu bırakılmış,ne taraflı maç anlattığı filan,bence taraftar olarak bu denli hassas olmamak ve her cümlede her detayda bişey aramamak gerekir diye düşünüyorum.İhsan Bayülgen'in dışındakileri hiç sallamıyorum. Dün akşam İsmail Şenol sanki Gran Canaria'nın taraftarı gibi üzgün bitkin yorum yapıyor. Neyse kupa gelsinde ozaman onlarla görüşürüz.