Euroleague 2012-2013

Efes Top 8'de gümleyecek gibi geliyor bana.

Onur Ağabey,eğer Anadolu Efes,Oly ya da Barça ile eşleşirse sanırım dediğiniz gibi gümleyecek. İşte bu yüzden çok iyi hesaplama yapmalılar. Son 8'e kadar gelmişken neden final four hatta şampiyonluk olmasın. Grubu ilk 2de bitiremezlerse işleri çok zor olacak top 8'de bu açık ve net. Eğer Oly ve Barça dışında bir takım ile eşleşebilirlerse işte o zaman işler daha kolay olacaktır...
 
İlk defa F.Ülker'e bahis yaptım. Kaybederler ama fark yemezler dedik kafa kafaya giden maç İlkan Karaman'ın sportmenlik dışı faulüyle 9 sayı olmuş. Yatırmasalar bare bu salaklar. Khimki 70-61 F.Ülker 3.çeyrek
 
Bir Fenerbahçe Ülker klasiği oldu artık bu önüne kimseler geçemiyor. Rezalet bir durum, bu seviyelerde oynanan basketbol ve potanın hali. Yani bir takım, basketbol takımı ise potasına namusu gibi davranır. Her maç varil ile yenilen sayılara Khimki de destek oldu. 99 sayı, ayıp diyen yok mu hiç bunlara ? : )
 
Beşiktaş 18-16 Siena ilk çeyrek sonucu. EDİT 1: Beşiktaş 35-35 Siena ilk yarı sonucu.. EDİT 2: Yine yerliler ôn planda. Tutku 8,Serhat 7,Vidmar 6,Ricky 5 sayı ile oynadı... EDİT 3: 48-53 Siena üstünlügü ile bitti 3.çeyrek sonucu...
 
Haftanın süprizi :) Beşiktaş 72-70 Siena :) Tutku çok büyük oynadı bugün,helal olsun. İlk galibiyetini almış oldu bu arada Beşiktaş tebrik etmek gerekir :)
 
Bobby Brown 1 dakika kala 70-68 Siena öndeyken çizgide 2'de 0 attı.Böyle bir basketbol mucizesi olmadan olmayacaktı zaten. :)
Khimki'den 99 yemek de büyük iş,saygılar.
 
siena bu mağlubiyetle bence ilk 4 e kalamayacak. maccabi oly de deplasmanda yenerek bence çok iyi bir geri dönüş yaparak ilk 4 e kalmada çok büyük avantaj yakaladı. 2 sırada bile bitirip saha avantajını alabilirler. saha avantajıda onları f4 e taşıyabilir.
efes in ilk 2 de kalması çok büyük avantaj olur. ama 4. sırada bitirip barca ile eşleşmezlerse diğer takımlar kim olursa olsun saha avantajınıda kaybetseler tura yakın takım efes olur.
hafta cska-real, efes-malaga maçları var. buradan alınacak bir galibiyet efes i 1 galibiyet farkla 2. liğe oturtur.zalgiris maçıyla çok büyük avantajı kaçırdılar...
 
Ciddi ciddi bitiyor muhterem F Grubu,ne olur yani Haziran'a kadar devam etse?Hayır Roksan'a üzülüyorum ben,önümüzdeki programda maçın özetini anons ederken stüdyoyu ağlayarak terk etmezse iyidir.
 
Tebrikler Malaga ve Maccabi'ye.Ayrıca bu lige bizi almayan ama her maçta rakiplerin dalga geçtiği fenerbahçe ve beşiktaş'ı alan euroleague yönetimine saygılar.
 
Efes de bir çuval inciri berbat etmek üzere. TOP 8 yapmak elbette önemli bir başarı ama daha iyi bir yerde olabilirlerdi...

Ayrıca, Allahım bizi Erman Kunter'den kurtardığın için sana binlerce kez şükürler olsun diyorum. Verilmiş sadakamız varmış.
 
Anadolu Efes-Malaga maçında geçen diyaloğa kimse itibar etmedi umarım.İbrahim Kutluay Tofaş'a transfer olmak üzereyken Tofaş kapanmıştı,kendi insiyatifiyle o zamanki Fenerbahçe'de kaldığı falan yok. :) Profesyonel hayattır,kulübün içinde 40 tane şey olur falan tamam da böyle yalanla geçiştirmek istemesi komik geldi Rıdvan'ın basketbol şubesinin.
Malaga'yı kutlamak lazım,topu dikmişken iki büyük deplasman kazandılar.Keza Almanlar muazzam mücadele etti.F Grubu'nun son ikisiyle akla kara kadar farklılar.
 
Bir şey sorayım, bu sezon play-off finali oynarsak gelecek sezon Euroleague'e gitme şansımız nedir? 2011-12 sezonunda olduğu gibi öneleme oynamamız da gündeme gelebilir belki.
 
Dünkü mağlubiyetle efes barca ile eşleşecek gibi duruyor. saha avantajınında olmayacağını düşününce turu kaybedeceklerdir. kazanılacak maçları kaybetmek ve f4 elden kaçırmak. Galiba buda Oktay Mahmuti nin kariyerinin bir parçası gibi. son ana kadar herşey avantajlı geliyor ve sonra yaşanan şansızlıklarda eklenerek herşey elden uçup gidiyor.

Beşiktaşta eurolig in en başarısız ve silik takımı. Brose nin galibiyeti olmasada bir çok maça ortak oldular. Grubun çekişmesiz olmasını sağlayan en önemli faktör oldular. bir daha da o lige giremezler zaten...
 

Üst