Euroleague Fantasy Challenge (2012-13)

Sorma ilk haftadan beri kadromda olan Blazic'in 7-8 ranklarından sıkılıp Bjelica'nın sakatlığı sonrası Nocioni'yi kadroya aldım. Blazic 33 rank ile patlama yaptı üstüne Bjelica iyileşti. Bobby'yide ısrarla kadrodan çıkarmadım şuan iyi gidiyor. Farmar bugün ciddi bir değer kaybı yaşamazsa bu sefer çıkarabilirim kadrodan (elim gidecek bu hafta). Mirotic'de bende büyük hayal kırıklığı.

Şimdiden hazırladım değişiklikleri. Diamantidis-Thompson-Khryapa'yı kadroya dahil edeceğim. Kredi durumuna göre Mirotic veya Semih'ten birini yollarım

Diamantidis (Farmar)
Brown

Spanoulis
Hairston
Schilp
Nocioni

Baynes
Semih
Thompson (Mirotic)
Khryapa (Miro Bilan)

İlerleyen haftalarda SG-SF bölgesine el atarız. Şimdilik Spa-Schilp ikilisi dengeliyor orayı.

jamon lucastan gelen puanlarla 180 puanı buldum.
genelde iyi puanlar gelecek gibi ama Farmar ı olup, haftalardır iyi puanlar için biraz sıkıntılı olabilir.

Blazic'ten sonra takımdan bu hafta yolladığım Vujacic de coştu. 2 oyuncu toplam 70 ranking yaptı. Yerlerine aldığım Schilb ve Navarro 34. Bu hafta takımdan yollamayı düşündüğüm 2 isim tam karar veremedim ama Shawn James ve Weems. Rekor yapabilirler ben çıkarıyorum diye bi düşünün :p

Bu hafta 8 oyuncudan 145 puan alarak haftayı kapattım .2 oyuncum sakatlıkları nedeniyle oynamamış benim de değiştirmek için zamanım olmadı .Umarım haftalar geçtikçe daha iyi olacaz.

Oyunda kayıtlı mail adresimizi ve şifremizi değiştirme gibi bir şansımız varmı yada yetkililerle iletişim kurabileceğimiz bir mail adresi. ?

Euroleague 7. hafta maçlarına 19 saat kaldı; kadrolarınızdaki değişiklikleri geç olmadan gerçekleştirmeyi unutmayın.

Bu hafta sakat olan birkaç oyuncu var, kontrolü elden bırakmayın ;)

Değiştirebilirsin diye düşünüyorum. Denedin de olmadı mı?

Hayır öyle bir bölüm yok yada ben göremedim.

Bu hafta yaptık bi delilik bakalım sonucu ne olacak.

Farmar'ı 106 krediyken çıkarmayıp büyük hata yaptık 82 krediye geriledi. Bu haftada Oly deplasmanında 20 RNK yapamazsa yine düşecek. Geçte olsa çıkardım artık kadrodan.

Milos Teodosic (Jordan Farmar)
Bobby Brown

Vassilis Spanoulis
Malik Hairston
Blake Schilb
Andres Nocioni

Aron Baynes
Semih Erden
Deon Thompson (Nikola Mirotic)
Viktor Khryapa (Miro Bilan)

lucic hamlesi şimdilk tuttu. bu hafta çıkarmıtım takımımdan.kyrhapa dan 14 puan geldi ama az da olsa değeri düşecek bu hafta. daha fazla katkı yapabilecek bir oyuncu ama 13-14 ortalamalarda devam ediyor.
fb de bogdonovic çok iyibaşladı, bo da oynuyor. ikiside fena puanlar yapmayacaklar gibi. Bo-boby brown ikilisi olarak PG ler seçilebilirdi. Bo yu unuttum açıkcası. lucası da değiştirdim bu hafta onu tutup bo alınabilirdi...

lucas ı tutup, kozsrarek yerine bo alınabilirdi.kozsarek 0 puan getirdi ve 10 rkg de puan düşüşü yaşadı.lucas ın yerine aldığım, terremel darden umarım iyi puanlar getirirde zarar az olur.

33mxszs.jpg

Bu hafta da +200'ü gördüm. Rudy x Weems değişikliğinin eşiğinden dönmüştüm, onu da yapsam dünya genelinde 4. olacaktım, 100. oldum bu hafta. :)

33mxszs.jpg

Bu hafta da +200'ü gördüm. Rudy x Weems değişikliğinin eşiğinden dönmüştüm, onu da yapsam dünya genelinde 4. olacaktım, 100. oldum bu hafta. :)

Tebrikler JohanPRD :)
Özellikle Maccabi' li Shawn James muazzam olmuş ;)
Navarro' da yavas yavas kendini bulmaya başlayınca kadro gücünü göstermiş :)

Kadromu hiç paylaşmamıştım ama madem öyle bu hafta ben de prensibimi bozup aşağıda paylaşayım. Açıkçası çok daha yüksek puanlar bekliyordum ama kısmet değilmiş.

Evet yukarıda da belirttiğim gibi hiç kadro paylaşımı yapmamıştım ama bu hafta bir ilki gerçekleştirelim :)

Sezon başından beridir kredi kredi diye bağırıp çağırdık; artık yavaş yavaş yeterli kredi kazancına ulaştığımı düşünüp puana gitme kararını almıştım ama maalesef bu hafta beklediğim puanı almış değilim. Kısmet demek lazım; fazla da yapacak birşey yok.

En basidi kullanmadığım kredilerle Shawn James, Ante Tomic ya da Juan Carlos Navarro gibi oyuncuları alabilirdim ama bu oyunda şans faktörü de çok önem arz ediyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)

fantasy.jpg

201,8 yaptım ben de, Spanoulis ve Aradori beklentimin altında kaldı, 17-18 yapsalardı en azından beklediğim gibi iyi olurdu. Lig genelinde 3.yüm şu an, Emre'nin ensesindeyim hemen :)

201,8 yaptım ben de, Spanoulis ve Aradori beklentimin altında kaldı, 17-18 yapsalardı en azından beklediğim gibi iyi olurdu. Lig genelinde 3.yüm şu an, Emre'nin ensesindeyim hemen :)

Dediğin gibi Spanoulis' den, son haftalarda coşan Bobby Brown' dan ve Big Sofo ile Andy Panko' nun yokluğunda Lasme' den de aşağı yukarı 10' ar puan fazla bekliyordum. Tabi ayrıca kendi sahalarında Prokom' la oynayan Simon' dan da sadece 5 puan gelmesini pek düşünmüyordum. Bu bahsettiğim detaylar bile +40 puan ediyor :)

Bu arada hemen sıcağı sıcağına gelecek haftaki kadrolar için KREDİ ARTTIRIMI amaçlı oyuncuların bilgisini verelim:

Bobby Brown 2 rank yaparsa kredisi artacak.
Blake Schilb -4 rank yaparsa kredisi artacak.
Shawn James -8 rank yaparsa kredisi artacak.

Bilginize :)

O kredi arttırımı olayını bu sezon iyi yaptım. 612 takım değeri, 12 de kasada var. :) Geçen sezon oyunu ilk defa oynadığım için mantığını pek kavrayamamıştım ama bu sezon fena gitmiyorum. :)