Top 16 'da kadro oluşturmak bir hayli zor olacağa benziyor.
Bildiğimiz kadarıyla GUARD bölgesinde listede sakat gözükmüyor olsa da Panathinaikos' lu Dimitris Diamantidis 2 hafta takımında yer alamayacak. Keza Alba Berlin' li Vule Avdalovic ve Beşiktaş' lı Tutku Açık' da bu bölgenin diğer sakat isimleri.
FORWARD bölgesinde ise herhangi bir sorun görünmüyor. Sakatlıktan dönen Maccabi' li Devin Smith ile beraber bu bölge tam kadro karşımızda
CENTER bölgesinde CSKA Moskova' lı Zoran Erceg ve Andrey Vorontsevich' in sakatlıkları devam ediyor. Muhtemelen de sezonu kapattılar diye biliyorum. Ara transferde James Gist' i kadrosuna katan Panathinaikos' da Big Sofo sakatlığı sebebile birkaç hafta daha takımından uzak kalacak. Sezon başından beridir kadroda yer alamayan Zalgiris Kaunas' lı Robertas Javtokas' da henüz takıma dönebilmiş değil.
Sezon başı açıkçası benim büyük patlama beklediğim Maccabi' li Nik Caner Medley' de herhangi bir olumlu performans gösteremeden sakatlandı. Maccabi' nin Gürcü Giorgi Shermadini' yi de Olympiacos' da göndermesiyle takımda sağlam kalan pota altı isimleri istim üzerinde olacak ...