Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Bu oyunun mimarlarından Euroleague çalışanI Javier Gancedo'ya mail atmayı deneyebilirsiniz o zaman. Adresi; javier.gancedo@euroleague.net

İstatistikler bölümünde oyuncuların kendi sayfalarına girdiğinizde oyuncunun son 5 maç ortalaması yer alıyor. Eğer sağlam bir programlama yapmadılarsa burada geçen seneyi de dikkate alabilirler. Şu ana kadar ki izlenim hata yapmaları olasılığını arttırıyor. Böyle bir şey olmaz diyemem.

Eğer yarında değiştiremezsek ben muhtemelen aynı kadrolarla devam ederim, bu hafta çok yoğun olacak, bir sürü misafir gelecek. 7/24 pc başında duran adamlar değiliz ki...

Sent from my iPad using Tapatalk

Harbiden bu ne böyle ya 2 gün geçti hala sistem açılmadı.Zaten çoğu kişi format değişikliğini beğenmedi üstüne bir de sistemi açmayarak insanları iyice oyundan soğutacaksınız.İnşallah sadece bu haftalıktır ve bir özür dilemeleri lazım
Edit:Yarın açılacakmış galiba sistem.

Son düzenleme:
Maksimum artması gerekenlerden bazıları %10-12 artmış.Maksimum düşmesi gerekenlerse çok sert düşmemiş, %6-7 gibi düşüşler var.

aynı anda 2 oyuncu yada 3 oyuncu çıkartamıyoruz..Bu nasıl iş? Çıkardığım oyuncunun değeri kadar mı oyuncu almak zorundayım..Belki pahalı oyuncu almak istiyorum..Çözüm yolu bilen var mı???

aynı anda 2 oyuncu yada 3 oyuncu çıkartamıyoruz..Bu nasıl iş? Çıkardığım oyuncunun değeri kadar mı oyuncu almak zorundayım..Belki pahalı oyuncu almak istiyorum..Çözüm yolu bilen var mı???

Tek çözüm almak istediğin pahalı oyuncuyu en sona bırakmak.Önceki takaslardan para arttırıp yetiyorsa son oyuncuyu almak.Ama bu oyun böyle olmaz yani hiç keyfi kalmamış. Head to head ve skorların canlı gözükmesi dışında bütün yenilikler fiyasko.

Tek çözüm almak istediğin pahalı oyuncuyu en sona bırakmak.Önceki takaslardan para arttırıp yetiyorsa son oyuncuyu almak.Ama bu oyun böyle olmaz yani hiç keyfi kalmamış. Head to head ve skorların canlı gözükmesi dışında bütün yenilikler fiyasko.

Bu böyle olmaz ki!.. boşalttığım bütçeyi istediğim gibi harcayamazsam ne anlamı kalır..Bence bunu düzelteceklerdir aksi takdirde oyunu bırakabilirim..Adminlere ricam bu hatayı düzeltmeleri için Euroleague e mail atmaları..

Son düzenleme:
Yeteri kadar bütçe olsa da aynı anda 2 oyuncu değiştiremediği için bütçenin çok fazla önemi kalmıyor gibi. Paran var ama alabileceğin adamı alamıyorsun. Bütçeyi tamamen kullanmamak kenara ayırmak gerek ki istediğin oyuncuyu alabilesin. Bu oyunu zorlaştırıyor aslında biraz daha. Birde değişikliklere dikkat etmek lazım, benim yedek oyuncu değişikliklerimi hep başa aldı.Yedek oyuncuyu tekrar değiştirdim vs.

Bu sene oyundan iyice soğudum, oyunu nasıl rezil hale sokarız diye uğraşmışlar resmen, sadece head to head ligi keyifli, bu gidişle sadece orayı takip edeceğim gibi

6 takımım vardı. Son takımda değişiklikleri yapamadım. Forvet almaya izin vermiyor.Zaten ilk hafta kaptan da seçmeyi unutmuştum. Bu vesileyle 6 takımdan 2 sini bıraktım. Kadro kurmayacağım. 4 takımla devam edeceğim.
Sistem dışında bir şey konuşulmaz oldu forumda.Eski sistem olsa, şuan da kıyıda köşede kalmış puanı az adamları konuşuyor olurduk. Mesela Brandon Davies. Ama bunu bir kaç hafta daha konuşamayacağız gibi.

6 takımım vardı. Son takımda değişiklikleri yapamadım. Forvet almaya izin vermiyor.Zaten ilk hafta kaptan da seçmeyi unutmuştum. Bu vesileyle 6 takımdan 2 sini bıraktım. Kadro kurmayacağım. 4 takımla devam edeceğim.
Sistem dışında bir şey konuşulmaz oldu forumda.Eski sistem olsa, şuan da kıyıda köşede kalmış puanı az adamları konuşuyor olurduk. Mesela Brandon Davies. Ama bunu bir kaç hafta daha konuşamayacağız gibi.

Daha önce izlediğim bir oyuncu değil brandon davies ama kadroma almıştım. Ortalama bi performans sergiledi 11 verimlilikle. Şut veya serbest atış kaçırmamış ama 13-14 dakikada 5 faul yapmış olması soğumama neden oldu. Euroleague’de çaylak bildiğim kadarıyla. Bir hafta daha kadroda tutacağım şimdilik. Değişiklik haklarımı da kullanacağım daha kötü oyuncular var zaten.