Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Ben geçen hafta maçlar bittiğinden beri sisteme giremiyorum. Hamburger Menü falan yazıyor. Bir kaç defa takımlarımı görebildim ama takımlara giremedim.

Ben Wifiden girince sistem genellikle açılmıyor ve yeni takım oluştur geliyor takımlar yüklenmediği için ama telefonda mobil veriden girince sorunsuz açılıyor.1 haftadır böyle nerdeyse ve düzeltilmedi.Wifiden giremeyenler mobil veriden girmeyi denesinler.İnterbasketteki kişilerden hiç bu konuyla alakalı bir şey diyen olmadı acaba sadece bizde mi bu durum var

Ben Wifiden girince sistem genellikle açılmıyor ve yeni takım oluştur geliyor takımlar yüklenmediği için ama telefonda mobil veriden girince sorunsuz açılıyor.1 haftadır böyle nerdeyse ve düzeltilmedi.Wifiden giremeyenler mobil veriden girmeyi denesinler.İnterbasketteki kişilerden hiç bu konuyla alakalı bir şey diyen olmadı acaba sadece bizde mi bu durum var
Benzer durumu bende parkedefener forumunda yaşıyorum. Evden giremiyorum bir türlü ama Azerbaycan ve Türkiye operatörlerinden ve işyerinden (İngiltere ip si ile) giriyorum..

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bende bugün düzeldi. İyice umudu kesmiştim. Geçen hafta perşembe akşamından beri sürüyordu sorun. Takımlarım gözükmüyordu. Şuanda sorun düzeldi. Takım puanlarını vs daha yeni görebildim.

Calathesi bazı takımlarda kaptan yapmıştım, Vesely yi çıkartınca kendisini rahatça takıma ekledim, döndüğünde ne yapacağız bilmiyorum artık. Ama Gist e hiç güvenemiyorum. Bazı arkadaşların Dorrell Wright ile yaşadıklarını ben de Gist ile yaşıyorum, ne zaman alsam ya maç başında 3 faule ulaşıyor yada rezil bir performansla 3-5 lerde kalıyor.

Diğer yandan, 8 oyuncu sayısı ve zaman darlığı gerçekten beni çok etkilemeye başladı. Geçen 3 maç gününde takımlarımı güncelleyecek vakit bulamadım. Bu hafta da şşimdi farkettim ki en iyi iki takımım Dunston/Tavares dışında birbirinin aynısı olmuş. 3 oyuncu 107,8 puan ile şimdilik iyi performans kabul edilebilecek bir değere ulaştıkları için sıkıntı değil tabi ama diğer taraftan da insan ne gerek vardı diye soruyor kendine.

Bu hafta Guduric riskini de almıştım 2-3 takımımda, neyseki bu sefer için kumar tuttu.

4 gündür kimse yazmamış. Halbuki çift maçlar zamanında epey kalabalık olurdu burası. Sanırım birbirine benzeyen takımlar bu oyunu iyice baltalamaya başladı. Her takımda Doncic-Shved-De Colo olması garanti gibi birşey. Ama onlar da son zamanlarda çok formda değiller. Ama kimse çıkarmaya cesaret edemiyor. Seneye bu soruna kesinlikle bir çare üretmeliler. En iyi oyunculara bu kadar kolay ulaşılmamalı ve 8 yerine 10 oyuncu olmalı. Yedekler olacaksa da skora katılmalı kesinlikle. Yoksa yeni olan H2H ligin bile bir espirisi kalmıyor aynı oyunculardan dolayı.

Bu hafta ben de Panathinaikos'un Fener deplasmanında zorlanacağını düşünüyorum o yüzden Calathes'ten çıkıp çıkmamakta kararsız kaldım. Üçlük konusundaki zaafiyetini iyi kullanıyordu Fener. Clyburn'u düşünüyorum Kısa Forvette. Son dönemlerde formda gibi ama. Efese karşı zorlanadabilir. Demirbaşlardan bahsetmiyorum bile. Doncic-De Colo-Shved. Kaptan olarak sürkli DOncici almaktan sıkıldım. Aslında geçen hafta Calathesi alabilirdim. Ayhan bey cesaret etmiş risk almış tebrik ederim onu. Kimin daha çok getireceği belli olmuyor hakikaten. Doncic-Shved-De Colo kardeşler eskisi kadar formda değiller. Shengelia'dan 5-6 haftadır çıkmadım. Harika oynuyor gerçekten. NBA'e neden gitmiyor bilmiyorum. Çok atlet buraya göre. Stimac'la başladığım pivot serüveninde , Vesely'ye döndüm, o da sakatlanınca Dunston kaldı geriye sanırım çoğu kişi de aynı yoldan gitmiştir. Dedim ya takımlar benzedi diye. Nasıl olsa iyice sıkıcılaşmaya başladı. Takımı yazmak ta sakınca görmüyorum. Nasıl olsa puanlar geliyor yine. Sizlerde beklentilerinizi yazın bence.. Sene başına göre çok sessiz burası.

Ben 2-3 saat önce uzun bir yazı yazmıştım, ama gönderememişim sanırım. Çıkmak üzereydim, belki gönder butonuna basmamış bile olabilirim,
Wanamaker ı risk alıp kaptan yapmayı bile düşünüyorum, De colo, Shved, Doncic, Calathes den guard için yer kalmıyor ama Calathes yerine alabilirim. Hatta Decolo yerine bike düşünebilirim. Cska maçı erken koparırsa De Colo yerine Higgins süre alabilir.
Pivot pozisyonuda Ayon un sakatlığı, Stimac ın Ataman sonrası sürelerinin azalması ve Veselinin sakatlığı ve istikrarsızlığı sebebiyle sıkıntılı olmaya başladı, Khimki karşısında Lessort denenebilir belki.
Takımda olması gereken bir başka banko isimde Shengelia, bu hafta Real karşısında uzun süre bulacağını düşünerek kaptan yaptım bir takımımda.
Forvet bölgesi de oyunun en dengesiz yerlerinden. Geçen senelerde Shved, Bogdanovic, Singleton, hatta Delaney gibi isimler olabiliyordu. Bu sene iyice kısıtlandı garanti tercihler. Clyburn ve Higgins ilk hafta için olabilir. Simon, Dragic hem Efeste bence daha rolleri tam oturmadığı için hemde Cska deplasmanına gidecekleri için riskli. Datome ve Guduric, Nunnally de yokken normalden daha fazla süre bulabilirler.
Shengelia PF ve F pozisyonlarından birini dolduracağı için diğerine Jankunas belki alınabilir. SF içinde Higgins aklıma yatıyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu hafta rakibim Oğuzhan Çelenk. Kadromda guard olarak Calathes'i seçtim. FB deplasmanında zorlanacağını biliyorum ama yine de aldım nedense. Aslında yerine Taylor Rochestie'ye gitti elim şimdi kendisi coştu, Khimki'ye karşı 35 PIR'da. Ucuz kurtuldun Oğuzhan =)

Son düzenleme:
Haftanın ilk maçı benim açımdan mükemmel başladı.Rochestie'yi kadroma almakla kalmayıp kaptan da yapmıştım :) Temizinden 76 tek oyuncudan geldi.Genel sıralamada da bir anda 36 ya fırladım.Tabi bu diğer takımların kaptanları oynayınca düşecektir.Şu ana kadar tek kötü giden şey Jankunas'ın ilk yarıyı -1 ile kapatması oldu.Onunda 2.yarı toparlamasını umuyorum.

Bu hafta rakibim Oğuzhan Çelenk. Kadromda guard olarak Calathes'i seçtim. FB deplasmanında zorlanacağını biliyorum ama yine de aldım nedense. Aslında yerine Taylor Rochestie'ye gitti elim şimdi kendisi coştu, Khimki'ye karşı 35 PIR'da. Ucuz kurtuldun Oğuzhan =)

evet öyle olmuş :) şimdi tekrar baktım da kadrolarımız çok benzer. calathes-wanamaker ve datome-clyburn eşleşmeleri kazananı belirleyecek. bol şans.