Arkadaşlar bu gün ortak bi uğraşımız vardı, hepimiz aynı şey için didindik çabaladık. Şimdi izninizle bugün yapmaya çalıştığımız şeyin sonuçlarını size aktarmak istiyorum.
1- Başlattığımız mail organizasyonundan sonra yüzbinlerce mail atıldı, twitter'da trend oldu, facebook sayfası kilitlendi bu bizim büyüklüğümüzü ne kadar ördütlü bir taraftar olduğumuzun göstergesidir.
2- Attığımız mailler sonucunda Euroleague'nin mail server'ı kilitlenmiş ve bu durumdan şakına dönen ULEB yetkilileri kulübümüzü arayarak memnuniyetlerini dile getirmiş ve kulübümüzle bu konuda görüşme talebinde bulunmuşlardır.
3- Kulübümüzün yetkilileri Hakan Üstünberk ve Ali Türsan basına demeç vererek büyük Galatsaray taraftarını teşekkür etmiş ve yapılan organizasyonun çok faydalı olduğunu ve amacına öngürülenden daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaştığını belirtmiştir.
4- Galatasaray taraftarı kulübün yetkililerin aklına EUroleague'i kazımış ve onları tarafarın buna ne denli istekli olduğunu ve ne için çabalamaları gerektiğini bir kez daha net bir şekilde göstermiştir.
5- ULEB YETKİLİLERİ ARTIK GALATASARAY DİYE BİR HER ORGANI İLE ÇOK GÜÇLÜ BİR CAMİANIN FARKINA VARMIŞ VE GALATASARAY ADINI BEYİNLERİNE KAZIMIŞLARDIR.
6- Galatasaray taraftarının aklına bir şekile Euroleague ve basketbol bu organizasyonla kazınmıştır ve bunun meyvesini playoffun ilk maçında toplayacağımızı herkes görecektirç
SON OLARAK BU İŞ OLUR YADA OLMAZ BU ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL ÜSTTE DE DEDİĞİM GİBİ GALATASARAY ADI ARTIK GEREKLİ YERLERDE EZBERE BİLİNİYOR. BOŞTA OLAN İKİ LİSANS İÇİN 4 5 KULÜBÜN ADI GEÇİYOR VE BUNLARDAN BİRİSİ DE GALATASARAYIMIZDIR.
Yaptığımız bu organizasyonda kelimeler ile anlatamıyacağım derecede muazzam bir iş çıkarmıştır tüm abilerim kardeşlerim. İyiki varsınız iyiki sizlerle aynı renklere gönül veriyorum. BU GÜN BİR KEZ DAHA GALATASARAY TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ İLİKLERİME KADAR HİSSETTİM. Sağolun varolun.
Yaşasın GSBASKET organizasyonu...
Senin emeğin çok büyük Şamil abi, şunu çok iyi anladım Galatasaray'lı isen büyük düşünüceksin.
Benim aklıma gelmezdi EL de oynamak çok uzak gelirdi, ama artık biliyorumki bir gün EL de mücadele edeceğiz.
Bu büyük taraftar şubeye sahip çıktığı sürece, geleceğimiz aydınlık olacak, bize düşen bundan sonra daha kalabalık ve daha coşkulu bir şekilde takımımıza destek olmak.
GALATASARAY4EUROLEAGUE