Yazıklar olsun böyle adama ve bunun gibi adamların nasıl işi var kulubumuzde, şikayet etmek gerekir bence beklemeyelim daha çok saçmalamasını, bir şekilde Hakan Üstünberk'e iletmek gerekir bu konuyu. Ayrıca şu ligin de seyirci ortalamasını merak ediyorum netten araştırdım bulamadım, ne durumdayız filan diye. En üstte değilsek de Fbnin önemli maçlarda salonunun büyük olması sebebiyle üstte olduğunu tahmin ediyorum. Yoksa biliyoruz Antalya maçında da kaç kişi tribünleri olduğunu, bize laf atacaklarına niye ligin favorisi, daha kaliteli kadrosu bulunan takıma bakmazlar anlamam hiç, mantıken kadrosu daha iyi olan, hedefi daha yüksek takımın her maçı doldurması lazım ama onlara laf etmezler, bu kadar mı yanlı bu herifler, medya ve herkes? bu kadar mı düşmanlar Galatasaray'a? Daha geçen sene berbat grupta sonuncu olurken, 300-400 kişiye Euroleague maçları oynayıp Euroleague ortalamasında sonuncu olan Ülker sayesinde oraya kapak atan takım hakkında 1 gram yorum yapmazlar. Senelerdir orada bu takım ama bir kere olsun final foura yaklaşamadı diye sorgulamazlar, ya da Ülker haklarını direk onlara devrederken niye bu takım Euroleague'e katıldı A lisansı onlara devredildi de ligi 3.bitiren takıma devredilmedi diye sorgulamazlar, adamların o ligdeki 5.senesi elde başarı filan yok kimse gıkını çıkarmaz. Eminim ki biz Euroleague'de bu lisansı aldığımızda o 5 senede final four mutlaka gelir, diğer senelerde de gruptan mutlaka çıkarız başkaları gibi dökülmeyiz. Siz böyle devam edin Aziz'in yalakaları, yeni yönetimle beraber Serhat Ulueren'in programında ilk ayarı veren başkanımız Rıdvan'ın programında da gereken cevabı yapıştıracak ve ayağınızı yavaştan denk almaya başlayacaksınız, meydanı çok boş buldunuz!