EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Ayrıca Arca'ya attığı bir twett de kimsenin bilet almadığını otobüsleri vs... yönetimin kaldırdığını ima ediyor. Salona bir miktar taraftar ücretsiz giriyor olabilir ama ben son BJK maçında bilet gişesinde kuyruk gördüm, GS taraftarını bu kadar küçümsemek hiç hoş değil.

Yazıklar olsun böyle adama ve bunun gibi adamların nasıl işi var kulubumuzde, şikayet etmek gerekir bence beklemeyelim daha çok saçmalamasını, bir şekilde Hakan Üstünberk'e iletmek gerekir bu konuyu. Ayrıca şu ligin de seyirci ortalamasını merak ediyorum netten araştırdım bulamadım, ne durumdayız filan diye. En üstte değilsek de Fbnin önemli maçlarda salonunun büyük olması sebebiyle üstte olduğunu tahmin ediyorum. Yoksa biliyoruz Antalya maçında da kaç kişi tribünleri olduğunu, bize laf atacaklarına niye ligin favorisi, daha kaliteli kadrosu bulunan takıma bakmazlar anlamam hiç, mantıken kadrosu daha iyi olan, hedefi daha yüksek takımın her maçı doldurması lazım ama onlara laf etmezler, bu kadar mı yanlı bu herifler, medya ve herkes? bu kadar mı düşmanlar Galatasaray'a? Daha geçen sene berbat grupta sonuncu olurken, 300-400 kişiye Euroleague maçları oynayıp Euroleague ortalamasında sonuncu olan Ülker sayesinde oraya kapak atan takım hakkında 1 gram yorum yapmazlar. Senelerdir orada bu takım ama bir kere olsun final foura yaklaşamadı diye sorgulamazlar, ya da Ülker haklarını direk onlara devrederken niye bu takım Euroleague'e katıldı A lisansı onlara devredildi de ligi 3.bitiren takıma devredilmedi diye sorgulamazlar, adamların o ligdeki 5.senesi elde başarı filan yok kimse gıkını çıkarmaz. Eminim ki biz Euroleague'de bu lisansı aldığımızda o 5 senede final four mutlaka gelir, diğer senelerde de gruptan mutlaka çıkarız başkaları gibi dökülmeyiz. Siz böyle devam edin Aziz'in yalakaları, yeni yönetimle beraber Serhat Ulueren'in programında ilk ayarı veren başkanımız Rıdvan'ın programında da gereken cevabı yapıştıracak ve ayağınızı yavaştan denk almaya başlayacaksınız, meydanı çok boş buldunuz!

Tanju Fb kim Allah aşkıan büyük maçlar dediğin bizim maçta bile 7 8 bin kişiye oynadılar. Tbl'de taraftar sayısı konusunda lider açık ara Galatasaray'dır bu konuda Banvit Olin bize rakip olur Fener genede olamaz ya. Bizim minumum 15.000 kişiye oynadığımız maçı maksimum 8000 kişiye oynadılar. Bizim Tbl ortalamamız 5000 civarıdır. İlk aklıma gelen Efes min 7000, Banvit min 7000, Olin min 8000, Bjk lig minumum 6000, Karşıyaka minumum 5000, Fener min 15.000.
Futbolda fenere yenilmenin moral bozukluğu ile Telekom maçına min 2000 ligden düşen Oyak'ın maçına 1500 Antalya maçına 3000 civarı taraftar geldi. Bi çırpıda sayabildiklerim bunlar. Kimse elimize su dökemez hem nitelik hem nicelik konusunda.

Tabiki yetmez o ortalama da kulubun çalışanı olan adam utanmadan dalga geçer gibi Arca'ya attığı tweette yazmış işte elimde satılan biletlerin miktarı falan filan... Bizim ortalamanın 5000 civarı olduğunu hesaplayıp anca Fb geçmiştir dedim zaten bir ihtimal, o da büyük maçlarda full çektilerse ki çekmediler o maçlarda da full. Banvit ve Olin salonları doldursalar da onların salonları ufak çünkü. Şu değerleri koysalar da gözlerine soksak bizi küçümseyen kişilerin.

Şamil tweetlerini okudum, bunun uğraşırım tarafı kalmamış.Bu artık bir zorunluluk haline gelmiştir.Bu adamın orda çalışmaya devam etmesi haksızlıktır.Sanki her tweetinde Galatasaray taraftarını bir hor görme durumu var adamda.Eğer mümkünse,böyle bir imkanın varsa bunu Hakan Üstünberk'e ulaştırırsan çok sevinirim.

Can İşbakan gibi buda böyle Galatasaraylı olmayan insanlar GS kulübünden ekmek yemesi çok manidar. Bu kişi görevinden alınmalı.

Galatasaray'ın bu durumda olmasının sebeplerini özetler ironik yanıtlar vermiş. İşin farklı ve garip yanı, GS'da görevli ve aktif çalışan biri olmasına rağmen 200 tane adam yok onu takip eden:) Ki bugünkü saçma laflarını okumak için takip etmeye başlayan en az 50-60 kişi vardır. Takıma saygım arttı vallahi. Bu adamlara rağmen sahada direniyorlar mücadele ediyorlar.

Bir de cumartesi günü Mİthat Eyüp ve Murat ile konuşurken söylemiştim. o karşı tribünde maçın en önemli anlarında bile duygusuz ruhsuzca duran insanlar var nasıl durabiliyorlar diye. Sebepleri belliymiş. Neymiş bizim karşımızda en önde oturuyormuş :)) Oturduğun kesin. Tipini bilmem bu arkadaşın ama kastettiği alanda onun gibi ruhsuz oturan çok kişi var. Belki de bunlar kafalarına göre bir ortam yarattılar . Bu yüzden baş hakemler hiç bizim tarafa uğramıyor Ciddi diyorum karşı tarafta saha içinde oturanlar arasında maç esnası tepki veren herkesi tanıyor olmam bir rastlantı olmasa gerek.

Arınıyoruz arkadaşlar. Böbrek taşı gibi bunlar. Dökene kadar çok ağrı verecek ama döküldüğünde daha temiz olacağız.

Selamlaşmam olup da hangi takımlı olduğunu bilmediğim adamlara, hangi takımlısın Galatasaraylıysan bu hafta basket maçına gel diyorum artık. Ama bu insanlar anlamaz.. Hey Ertuğrul Bey, inanmıyorsan olacağına, bunu belirtmenin binlerce adabı var, ama sen gidip en saçmasını seçiyorsun!

Ertuğrul Bey, sen ve senin gibi bazı insanlar var ki, onlara sadece şunu söylüyorum: "Yarar beklemiyoruz, bari zarar vermeyin!"

Böyle adamlara prim vermeyelim, konuşmaya bile değmez!

EL için desteğimizi sürdürelim, ayrıca taraftar olayına gelirsek Galatasaray İstanbul'da o salonu doldurur Ankara'Da da İzmir'de de Almanya'da da hazımsızlıktır onların yaptığı, tek rakip olmadığımız yer EL'ydi ÜLKER'in emeğiyle orda oynamayacağız biz GALATASARAYLIYIZ ve öyle kalacağız ÜLKERli falan değiliz yani...

Arkadaşlar,

Basketbol şubemiz göstermiş olduğumuz ilgi için çok teşekkür etti. Gerçekten çok ama çok önemli bir iş başardık ve eğer A lisansını alabilirsek bunda çok büyük katkımız olacak.

Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederiz.

Ayrıca eğer o taslak doğru ise bu sezon öneleme 16 takım olacak Finale kalırsak kesin ön eleme oynuyoruz .Yarı finalde elenirsek diğer taraftan finale FB kalırsa normal sezonu Efes'den üste bitirdiğimiz için 3. biz sayılırız ve yine öneleme oynarız ama Efes FB'yi eler BAnvit'de bizi elerse ne olur emin değilim bu durumda

o zaman yarı finalde fenerliyiz :D

Taraftar forumlarında bu konuda neler yapılıyor diye bir göz atayım dedim, ultrAslan forumdaki konu ile ilgili topic kitlenmiş, gerekçe de şu:

Arkadaşlar

genel koordinatörümüz Oğuz Altay bu konu ile ilgili verebileceğimiz destek çalışması için iki gündür yöneticimiz Hakan Üstünberk ile temas halinde.

Hakan beyin verdiği bilgi, müracaat girişiminin olduğu ancak bir iki gün içinde müracaatımızın kesinlik kazanacağı ve müracaatımız kesinleşmeden yapılacak taraftar baskısının olumsuz sonuçlar doğurabileceği yönünde

Oğuz başkanımızın bu konudaki teması sürüyor bir iki gün içinde durumun netleşmesi ile kampanyamız başlatılacaktır

şimdilik konuyu kilitliyouz

Anlayabilen var mı?

saat 14te ntvsporradyo kaan kural ismail şenol orkun colakoglu caner elerin oldugu bir basket programi varmıs.Eger mail adresleri varsa programın mail yagmuruna tutalim.

@RadyoBasket twitterdan bu adrestan simdi ntvsporradyo baslıcak programda kaan kural ile goruslerimizi sikayetlerimizi yazabilirsiniz.Programda ismail senol kaan kural ve orkun colakoglu ve caner eler katilacak...