bu öyle birşey değil ki şu önde veya bu geride olacak,tabi ki bizim diğerlerine göre birçok handikap'ımız var dışardan bakıldığında ama burda yapılan bu hareket o handikapı oluşturan ön yargıları yıkacaktır,hani derler ya uzun ve dikenli bir yol diye işte öyle bir yola çıktık biz,kimsenin yaptığı boşa gitmedi,kimse üzülmesin,o lige katılacağız,eninde sonunda katılacağız ama biz her şart ile bugün hazırken boşa geçmesin istiyoruz zaman.Çok konuşuyordu bazı elitist kişiler ve kendisini otorite sananlar o kişiler bana A lisansı almaya hak kazanan Prokom'un şanlı geçmişini anlatsın? Prokom'un müthiş taraftarından bahsetsin? Prokom'un sponsor gelirlerinden bahsetsin? Ben başka bir lig mi izliyorum acaba,her sene pas pas olan takım bu Prokom,euroleague'in en zayıf halkalarından biri.
Bu ülkede basketbolu seviyorum deyip de Galatasaray euroleague hazır değil diyen kim ise ya basketbolu sevmeyi bilmiyordur ya da hazımsızlıkları vardır. İnsan kendi ayağına kurşun sıkar mı? Sadece Efes ve Fener ile sınırlı kalmamalı euroleague'deki türk takımların sayısı,galatasaray da direk olarak katılmalı hatta banvit de direk olarak katılmalı.
Bu ülkede basketbolu seviyorum deyip de Galatasaray euroleague hazır değil diyen kim ise ya basketbolu sevmeyi bilmiyordur ya da hazımsızlıkları vardır. İnsan kendi ayağına kurşun sıkar mı? Sadece Efes ve Fener ile sınırlı kalmamalı euroleague'deki türk takımların sayısı,galatasaray da direk olarak katılmalı hatta banvit de direk olarak katılmalı.