EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

bu öyle birşey değil ki şu önde veya bu geride olacak,tabi ki bizim diğerlerine göre birçok handikap'ımız var dışardan bakıldığında ama burda yapılan bu hareket o handikapı oluşturan ön yargıları yıkacaktır,hani derler ya uzun ve dikenli bir yol diye işte öyle bir yola çıktık biz,kimsenin yaptığı boşa gitmedi,kimse üzülmesin,o lige katılacağız,eninde sonunda katılacağız ama biz her şart ile bugün hazırken boşa geçmesin istiyoruz zaman.Çok konuşuyordu bazı elitist kişiler ve kendisini otorite sananlar o kişiler bana A lisansı almaya hak kazanan Prokom'un şanlı geçmişini anlatsın? Prokom'un müthiş taraftarından bahsetsin? Prokom'un sponsor gelirlerinden bahsetsin? Ben başka bir lig mi izliyorum acaba,her sene pas pas olan takım bu Prokom,euroleague'in en zayıf halkalarından biri.

Bu ülkede basketbolu seviyorum deyip de Galatasaray euroleague hazır değil diyen kim ise ya basketbolu sevmeyi bilmiyordur ya da hazımsızlıkları vardır. İnsan kendi ayağına kurşun sıkar mı? Sadece Efes ve Fener ile sınırlı kalmamalı euroleague'deki türk takımların sayısı,galatasaray da direk olarak katılmalı hatta banvit de direk olarak katılmalı.

Şubeden taraftara desteğinden dolayı teşekkür geldi. Gerçekten büyük bir iş başardık. A lisansı alırız yada almayız ama böyle beraber hareket etmek çok güzel.

Destekleyen herkese teşekkürler.

arkadaslar heyecan yapmayin hemen. Prokom'un zaten A lisansi varmis. normalde 14 takimin varmis A lisansi. Roma gitti. Simdi ya A lisansli takim sayisi 13 de kalacak ve kalan kontenjani B ye kaydiracaklar, veya yeni bir takim A lisansi alacak. bekleyip görelim.

Geçen sene küme düşmekten kurtulup üstüne Euro Cupta oynayabilmişsek. Sponsor gelirleri Euro League ortalamasının üzerinde ise. Lig ortalamaları baz alındığında en yüksek ortalamaya sahip takımlardan biriysek, Nizami salona ve yoğun, deplasmanlara gidebilecek taraftara sahipsek üstüne ligin sponsoru da Türk ise hiç endişelenecek değilim. Finale kaldığımız an Euro League bileti cebimizde olur. en kötü ihtimal elemede zayıf bir rakibi verip sokarlar bizi oraya.. #Galatasaray4Euroleague

Bu arada o taslağa baktığımızda, Türkiye'den ön elemeye girecek 2 takımdan biri direkt katılımın ucundan dönmüş.

Yani bir takım daha direk katılsa Türkiye'den o daha Türkiye'den, muhtemelen biz olacakmışız. Yine de ben bu taslağın tamamen doğru olduğuna inanmıyorum ama şu haliyle bile güzel bence.

Ön eleme oynayacak takımların çoğu da zayıf liglerden gelecek, çok kötü bir kurayla Rytas'a yada İtalya 3.süne denk gelmezsek rahat geçeriz ön elemeyi. Bu takımlara denk gelirsek de yine geçeriz ama azıcık zorlanırız :)

hani iyi bir takıma gitse tamam ama Prokom'a giderse çok üzülürüm açıkcası şuanki halimizle 5 tane Prokom çıkarırız iddia ediyorum...
ama işte maalesef arzu ettiğimiz gibi olmuyor bazı şeyler...

Taslak yabancı bir basketbol sitesinin yaptığı tahmini taslak zaten, resmi değil.

Ama hemen hemen buna yakın bir şey olur, belki de 1-2 değişiklik olur :)

Arkadaşlar bu gün ortak bi uğraşımız vardı, hepimiz aynı şey için didindik çabaladık. Şimdi izninizle bugün yapmaya çalıştığımız şeyin sonuçlarını size aktarmak istiyorum.

1- Başlattığımız mail organizasyonundan sonra yüzbinlerce mail atıldı, twitter'da trend oldu, facebook sayfası kilitlendi bu bizim büyüklüğümüzü ne kadar ördütlü bir taraftar olduğumuzun göstergesidir.

2- Attığımız mailler sonucunda Euroleague'nin mail server'ı kilitlenmiş ve bu durumdan şakına dönen ULEB yetkilileri kulübümüzü arayarak memnuniyetlerini dile getirmiş ve kulübümüzle bu konuda görüşme talebinde bulunmuşlardır.

3- Kulübümüzün yetkilileri Hakan Üstünberk ve Ali Türsan basına demeç vererek büyük Galatsaray taraftarını teşekkür etmiş ve yapılan organizasyonun çok faydalı olduğunu ve amacına öngürülenden daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaştığını belirtmiştir.

4- Galatasaray taraftarı kulübün yetkililerin aklına EUroleague'i kazımış ve onları tarafarın buna ne denli istekli olduğunu ve ne için çabalamaları gerektiğini bir kez daha net bir şekilde göstermiştir.

5- ULEB YETKİLİLERİ ARTIK GALATASARAY DİYE BİR HER ORGANI İLE ÇOK GÜÇLÜ BİR CAMİANIN FARKINA VARMIŞ VE GALATASARAY ADINI BEYİNLERİNE KAZIMIŞLARDIR.

6- Galatasaray taraftarının aklına bir şekile Euroleague ve basketbol bu organizasyonla kazınmıştır ve bunun meyvesini playoffun ilk maçında toplayacağımızı herkes görecektirç

SON OLARAK BU İŞ OLUR YADA OLMAZ BU ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL ÜSTTE DE DEDİĞİM GİBİ GALATASARAY ADI ARTIK GEREKLİ YERLERDE EZBERE BİLİNİYOR. BOŞTA OLAN İKİ LİSANS İÇİN 4 5 KULÜBÜN ADI GEÇİYOR VE BUNLARDAN BİRİSİ DE GALATASARAYIMIZDIR.

Yaptığımız bu organizasyonda kelimeler ile anlatamıyacağım derecede muazzam bir iş çıkarmıştır tüm abilerim kardeşlerim. İyiki varsınız iyiki sizlerle aynı renklere gönül veriyorum. BU GÜN BİR KEZ DAHA GALATASARAY TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ İLİKLERİME KADAR HİSSETTİM. Sağolun varolun.

Yaşasın GSBASKET organizasyonu...

hayali bile güzel.karşıyakayla f4 oynuoruz finalde ellerine veriorz.hem ligde hem avrupada kabusları oluorz.panayı oly i barçayı ztn gruplarda çeyrek finalde perişan etmişiz.yok böle bi keyif:)

Arkadaşlar bu gün ortak bi uğraşımız vardı, hepimiz aynı şey için didindik çabaladık. Şimdi izninizle bugün yapmaya çalıştığımız şeyin sonuçlarını size aktarmak istiyorum.

1- Başlattığımız mail organizasyonundan sonra yüzbinlerce mail atıldı, twitter'da trend oldu, facebook sayfası kilitlendi bu bizim büyüklüğümüzü ne kadar ördütlü bir taraftar olduğumuzun göstergesidir.

2- Attığımız mailler sonucunda Euroleague'nin mail server'ı kilitlenmiş ve bu durumdan şakına dönen ULEB yetkilileri kulübümüzü arayarak memnuniyetlerini dile getirmiş ve kulübümüzle bu konuda görüşme talebinde bulunmuşlardır.

3- Kulübümüzün yetkilileri Hakan Üstünberk ve Ali Türsan basına demeç vererek büyük Galatsaray taraftarını teşekkür etmiş ve yapılan organizasyonun çok faydalı olduğunu ve amacına öngürülenden daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaştığını belirtmiştir.

4- Galatasaray taraftarı kulübün yetkililerin aklına EUroleague'i kazımış ve onları tarafarın buna ne denli istekli olduğunu ve ne için çabalamaları gerektiğini bir kez daha net bir şekilde göstermiştir.

5- ULEB YETKİLİLERİ ARTIK GALATASARAY DİYE BİR HER ORGANI İLE ÇOK GÜÇLÜ BİR CAMİANIN FARKINA VARMIŞ VE GALATASARAY ADINI BEYİNLERİNE KAZIMIŞLARDIR.

6- Galatasaray taraftarının aklına bir şekile Euroleague ve basketbol bu organizasyonla kazınmıştır ve bunun meyvesini playoffun ilk maçında toplayacağımızı herkes görecektirç

SON OLARAK BU İŞ OLUR YADA OLMAZ BU ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL ÜSTTE DE DEDİĞİM GİBİ GALATASARAY ADI ARTIK GEREKLİ YERLERDE EZBERE BİLİNİYOR. BOŞTA OLAN İKİ LİSANS İÇİN 4 5 KULÜBÜN ADI GEÇİYOR VE BUNLARDAN BİRİSİ DE GALATASARAYIMIZDIR.

Yaptığımız bu organizasyonda kelimeler ile anlatamıyacağım derecede muazzam bir iş çıkarmıştır tüm abilerim kardeşlerim. İyiki varsınız iyiki sizlerle aynı renklere gönül veriyorum. BU GÜN BİR KEZ DAHA GALATASARAY TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ İLİKLERİME KADAR HİSSETTİM. Sağolun varolun.

Yaşasın GSBASKET organizasyonu...

Emeği geçen herkese teşekkürler

Avrupa ligi ile ilgili yapılan alıntı tamamen bir taslak niteliğinde normalde Türkiye ligi şampiyonu B lisansı alıyor ama alıntı yapılan taslakta FB yada Efes'den biri şimdiden şampiyon gibi düşünüldüğü için onlarında A lisansı olduğu için Türkiye ligine düşen B lisansının (her sezon olduğu gibi) yanacağı öngörülmüş şimdiden.

Ayrıca eğer o taslak doğru ise bu sezon öneleme 16 takım olacak Finale kalırsak kesin ön eleme oynuyoruz .Yarı finalde elenirsek diğer taraftan finale FB kalırsa normal sezonu Efes'den üste bitirdiğimiz için 3. biz sayılırız ve yine öneleme oynarız ama Efes FB'yi eler BAnvit'de bizi elerse ne olur emin değilim bu durumda

Bu arada o taslağa baktığımızda, Türkiye'den ön elemeye girecek 2 takımdan biri direkt katılımın ucundan dönmüş.

Ayrıca bu noktadan önemli hala verilecek A lisansı varsa o lisans Rusya yada İtalya finalistine verilecek olursa (yada mevcut taslağa göre B lisansı alacak başka bir takıma ) durumda Türkiye finalisti direk B lisasını kapabilir