EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Eurolig elemeleri için şehirler ne zaman resmen belli olacak? En azından İstanbul için ciddi baskı yapmamız lazım. Muhtemelen her takım kendi şehrinde oynamak için lobisini kullanıyordur. Kaçırmamak lazım bu fırsatı.
6 temmuzda wild card alan takımların uleb'te yönetim kurulunda oylaması olucak.
7 temmuzda ise euroleague kuraları çekilecek bu 2 gün içinde belirlenmesi muhtemel...

Spirou Basket ile 3 sene önce Eurocup gruplarında karşılaşmıştık ve adamlar bizi iki maçtada balına yenmişlerdi.
Üstelik grupta 3 galibiyet aldılar 2 si bizim maçlardan gelmişti.

3.elemede rakip olarak,khimky-Rytas ya da Cholet gelir gibi.Yani ihtimal var gibi gördüm ben.Bizim elemeleri geçeceğimizi düşünerek söylüyorum.Rakiplerin bunlar olacağını düşündüm ilk bakışta..
evet bende düzelttim yazımı sonra gördüm.ilk rakibimiz ya paok ya charlerio olucak 2.macta asvel veya albadan biri gelir

turun geçilmesi halinde ise Alba Berlin - Asvel Basket - Gravelines - Riga dörtlüsünden biri 2.turda G.Saray'ın yeni rakip olacak.

Büyük hoca kura paralelinde takımları da inceleyip gereken oyuncu transferlerini de gerçekleştirecektir. Bize de destek olmak düşüyor.

Q3'e kadar yol güzel, finalde ise Khimky ya da Rytas olacak işte rakip bunlar olmazsa Cholet süpriz yapıp gelebilir rakip olarak. Finale kadar yolun çok iyi olduğunu söyleyebilirim yalnız bu elemeler hangi şehirlerde yapılacak onun önemi büyük. Bir ara Paok'un sahasında diyorlardı öyle bir durum olursa ve Paok rakibimiz olursa çok zor maç olur.

Yolumuzun rakiplerimizin zorluk derecesi hakkında yorum yapmak yanlış olur çünkü transfer hareketleri devam ediyor. Bizim konsantre olmamız gereken tek şey transferi kısa zamanda bitirip plan program yaptıktan sonra ön eleme maçlarını adım adım düşünmek. Şimdiden bir sonraki adımı düşünmek büyük hata olacaktır. Maç maç düşünüp takım kimyasını oturttuğumuzda Avrupa Fatihi karşısında kimler dize gelmedi ? Bu takımlar mı gelmeyecek !

İlk turu geçeceğimizi düşünüyorum fakat diğer turlar için işimiz çok zor.

Eylül ayına geliyor ve Avr.Şampiyonası olduğu için Lakovic oynamayacak.

İlk turu geçeceğimizi düşünüyorum fakat diğer turlar için işimiz çok zor.

Eylül ayına geliyor ve Avr.Şampiyonası olduğu için Lakovic oynamayacak.

Yok artık şampiyona dönemine denk gelmesi imkansız ayarlarlar onu. Banvit maçlara koçsuz mu çıkacak? ya da Rytas ve Khimky önemli oyunculardan yoksun mu çıkacak maçlara? bizde sadece Lakovic var şanslı bile oluruz diğer takımlardaki eksiklere göre.