Euroleague Top 16

Kuban ile bizim fikstürü o kadar paralel yapmışlar ki tepedeki 3 takımla ve alttaki 3 takımla aynı haftalarda oynuyoruz.. Direkt futboldaki Fb maçları gibi.. Real'i yenemeyip, Bayern'e takılabilirler.. Onlar da deplasmanda çok moral kazandı, Pana, GS, Partizan deplasmanlarından çıktılar, fikstür avantajları da var, içerde iyi takımlara karşı ekstra galibiyet çıkarıp Kuban'ı evinde yenmeliyiz..

haftanın maçı bence : L.Kuban - R.Madrid - Galatasaray liv hos - Cska moscow bence bizim maç haftanın maçı olur ama kuban maçınında olma ihtimalini azda olsa var, ben taraftardan kareografi bekliyorum, 2012 ruhunu geri getirmeliyiz

Ya nereye yazacam bilmiyorum ama Real maçına bilet almaya çalışıyorum 2 gündür Biletix'in sitesinden hep hata veriyor sizde de oluyor mu aynısı

Nerede o eski tau ceramica lı kado, santioga, scola , serkan erdoğan, prigioni lu kadro ,avrupa basketbolu çok iyiydi ozamanlar , özellikle italyan takımlarını çok özledim

Bizim grupta bütün maçlar bize yarayacak şekilde sonuçlandı...Galibiyeti olmayan Zalgris, Partizan'ı yendi.Onlarında umutları azaldı..Munich ve Kuban mağlup...Yarın bir yensek Kuban'la baş başa kalacağız dördüncülük için...Hadi be aslanlar alın şu maçıda yeni bir başlangıç yapalım...

Nerede o eski tau ceramica lı kado, santioga, scola , serkan erdoğan, prigioni lu kadro ,avrupa basketbolu çok iyiydi ozamanlar , özellikle italyan takımlarını çok özledim
Daha onun Calderon - Macijauskas - Hansen - Scola - Cornel David versiyonu var abi. Ki euroleague tarihinin en underdog takımı olabilir o sene finale gelerek. Yenilmişlerdi ama oyuncular takımı değil , takım oyuncuları büyütmüştü.

EUROLEAGUE TOP 16 İSTATİSTİKLER

En skorer

1. Bogdan Bogdanovic (Partizan); 20.5

2. Tarence Kinsey (Partizan); 20.2

3. CARLOS ARROYO ; 18.2

Asist:

1. Dimitris Diamantidis (Panathinaikos); 7.83

2. CARLOS ARROYO ; 6.67

3. Sonny Weems (CSKA Moskova); 6.25

İndeks puanı:

1. Nenad Krstic (CSKA Moskova); 22.3

2. Tarence Kinsey (Partizan); 21.6

3. Justin Dentmon (Zalgiris Kaunas); 19.7

4. Sergio Rodriguez (Real Madrid); 19.5

5. CARLOS ARROYO ; 18.7

Toplam ribaund:

1. Richard Hendrix (Lokomotiv Kuban); 7.4

2. Devin Smith (Maccabi Electra); 7.3

3. Joffrey Lauvergne (Partizan); 7.3

4. POPS MENSAH BONSU ; 7.2

Serbest atış yüzdesi:

1. Linas Kleiza (FB Ülker); % 100 (19/19)

2. CARLOS ARROYO ; % 100 (12/12)

3. Ryan Toolson (Unicaja Malaga); % 100 (11/11)

Top çalma:

1. Emir Preldzic (FB Ülker); 1.8

2. Tarence Kinsey (Partizan); 1.8

3. David Moss (EA7 Emporio Armani); 1.7

Blok:

1. Richard Hendrix (Lokomotiv Kuban); 1.6

2. Bryant Dunston (Olympiakos); 1.5

3. Andres Nocioni (Laboral Kutxa); 1.33

Top kaybı:

1. Justin Dentmon (Zalgiris Kaunas); 4.17

2. Bogdan Bogdanovic (Partizan); 3.67

3. Dimitris Diamantidis (Panathinaikos); 3.67

Aciz Efes Milano'yu son saniye balıyla yenince çıldırmıştım,haksız çıkmadım.Ülker'i 10 maçta 1 kez şansla yenerler.O da Vasilliadis bizim maçtaki gibi el üstü atacak felan da...Son 16 seviyesinde ekstra 2 iç saha ve yatış maçı...Bravo !

Efes kapatsa keşke. Çok gereksiz bir klüp zaten.Onlar yüzünden gruptan çıkamamıştık 2 sene evvel top 16da.Yolumuzu kapatmışlardı,şimdi de Fenere yol açtılar Milano-Laboral'i yenip Fenere yenilerek.Böyle saçma klübün varlığına mı yanayım,Türk basketbolunun lokomotifi diye gazlanmasına mı yanayım,pek çok etik dışı hareketine rağmen hala Efese sempati duyan Galatasaraylılar olmasına mı yanayım bilemedim.
Başlarına klüpçe bir bela-müsibet falan gelse de azalarak bitseler.Beşiktaş ile beraber en nefret ettiğim spor klübü