Euroleague Top 16

Efes kapatsa keşke. Çok gereksiz bir klüp zaten.Onlar yüzünden gruptan çıkamamıştık 2 sene evvel top 16da.Yolumuzu kapatmışlardı,şimdi de Fenere yol açtılar Milano-Laboral'i yenip Fenere yenilerek.Böyle saçma klübün varlığına mı yanayım,Türk basketbolunun lokomotifi diye gazlanmasına mı yanayım,pek çok etik dışı hareketine rağmen hala Efese sempati duyan Galatasaraylılar olmasına mı yanayım bilemedim.
Başlarına klüpçe bir bela-müsibet falan gelse de azalarak bitseler.Beşiktaş ile beraber en nefret ettiğim spor klübü

ben zaten bununla ilgili konu açmıştım, getir real madridli oyunculara efes forması giydir, o takım bile ruhsuzlukdan top 8 e çıkamaz

son 1 dk bayern 76-72 kuban

düzeltme: bayern 76-73 önde iken inanılmaz bir top kaybı yaptı allahtan kuban değerlendiremedi. son 24 sn

düzeltme2: son 15 sn bayern 78 -73 önde

düzeltme3: inanılmaz kuban 3 lük attı 78-76 bayern 2 serbest atış kullanacak

düzeltme4: kuban bir üçlük daha attı 79-78 . bayern 2 serbest atış kullancak. Bayern kazandı ....

Kuban inanılmaz üçlük atıyor son dakikalarda elleri titremeden attıkları üçlükler maçı kazandıra bilirdi ama bu sefer şansları yaver gitmedi . Bu çok iyi oldu bizim adımıza kubanı kendi sahasında yenmek farz oldu

Münih'in kazandığı iyi oldu.Her şey yeniden başlayacak.

Bu arada benim hatırladığım iki yıl önce Efese yenilmistik ama o maçın önemi yoktu Olyi yenmek zorundaydık ne olursa olsun hani Efes çelme taktı denmiş ama ben öyle hatırlamıyorum.

Dün izlediğim CSKA, haftaya Kuban'ı rahat yener.. Tepedeki 3 takımın ilk 2 mücadelesi verdiği grupta sadece 7 galibiyetle Kuban, Bayern,Zalgiris,Partizan maçlarını kazanmamız yeterli olabilir..

O sene Efes bizi Sinan Erdem'de yenmemiş olsaydı veya evinde Olympiakos'a kaybetmeseydi Olympiakos TOP8 bile göremiyordu, adamlar 2 sene üst üste şampiyon oldu daha sonra..

Bizim grup çok iyi karıştı :D Ama Kuban'ın kaybetmesi bize çok yaramıyor bizim ne yapıp edip onları evinde yenmemiz lazım gruptan çıkmak için. Evimizde kaybettiğimiz maçları çok komik bir şekilde verdik rakiplere, şu takımın Maccabi, Kuban ve CSKA'yı elinden kaçırmış olması insanı üzüyor. O maçları alıp çeyrek finali garantilemek işten bile değildi. Neyse ki bu takım o maçların telafisini yapabilecek deliliğe sahip...
Böylelikle Şubat ayında girmiş olduğumuz krizi de atlatmış olduk.
Hakkımızda hayırlısı :D

Münih'in kazandığı iyi oldu.Her şey yeniden başlayacak.

Bu arada benim hatırladığım iki yıl önce Efese yenilmistik ama o maçın önemi yoktu Olyi yenmek zorundaydık ne olursa olsun hani Efes çelme taktı denmiş ama ben öyle hatırlamıyorum.

Efes'i yensek 4-2 ile çıkıyorduk. Olympiakos 2'li averaj sayesinde 3-3 ile çıktı gruptan.

E grubu çok karışık sadece Barcelona koptu gruptan öyle ki grup 2. si ile grup 4. sünün ve 5. sinin arasında sadece 1 galibiyetlik fark var.F8 için takımlar varını yoğunu ortaya koyacak çok karışık grup oldu iyi ki oraya düşmemişiz.
Bizim grupta ise çok büyük sürpriz olmazsa ilk 3 sırayı alacak takımlar belli, 4. lük için ise 3 takım arasında rekabet olacak.Bayern'in şansı olduğunu düşünmüyorum ama nedense biz ve Kuban çekişiriz 4. lük için.