Milano -Fb maçını izledim'de inanılmaz disiplinli bir takım olmuşlar Langford ve Hackett Komutanları gibi takımı yönetiyor Zor anlarda hemen ortaya çıkıyorlar.
Ve kendi sahalarını bir kale'ye çevirmişler asla düşmeyen bir kale. F.bahce ülker için ise maçın aralarında 8-10 sayı atıp parlıyorlar ama guard ve Uzun eksiği ile yenilmeye mahkum oluyorlar Obradovic'in oraya oyuncu almaması sezona bu şekilde başlaması inanılmaz gerçektende.
Fenerbahce haftaya Laboral ile içerde oynayacak Nocioni büyük oynuyor gerçektende o maçı kaybederlerse Elveda derler kalan maçlar öylesine olur daha Barca ve pana Deplasmanları duruyor.
Bir fenerli arkadaşım var fenerbahçeyi neden sevmediğimi bana özetliyor.
Geçen sene zaten Rezil bir oyun oynamışşın Euroleuage'de bu sene obradovic geldi diye hemen şampiyonluk ve barca cska maçlarını aldılar hemen bitti şampiyonuz tripleri çok söyledim dur bu dereden çok sular akar diye kıskanıyormuşum Öyle diyor
Şimdi sen haklı çıktın diyor Milano Malaga bu deplasmanlar kolay çıkılacak deplasman değiller Hemen fenerliler yazıyolar forumlara Vurur geçeriz Bayıltırız.
Sonra Hüsran Obra İSTİFA...
Bana Göre Fenerbahçe Havlu attı dün 4.bile olamazlar çünki direk rakiplerine yenildiler Malaga ve Milano.ilerleyen seviyelerde Mücadele ve oyun gücü , savunmalar dahada artacaktır.Fenerbahcenin oyun kurucu ve Uzun eksiği dahada ayyuka çıkacaktır.