Euroleague Top 16

Efes müthiş bir maç çıkardı . son saniye sinirlendim kalktım gidiyordum birden olanlar oldu babam ile sadece tv ye bakıp alkışladık. Basketbol böyle güzel.

efes çok kötü bir takım , düzen denen bir şey yok, en fazla 2 galibeyet daha alırlar sonra veda ederler, 2 fb maçında en az 20 sayı fark yerler, keşke efes bizim grupta olsaydı , 2 maç garantimiz vardı

Planinic adına sevindim. Efes'ten ayrıldığı zaman arkasında güzel bir anı bırakmış olacak. Gerçi maç sonu onun yüzünden bu noktaya geldi ya, neyse... :)

[video=youtube_share;q9e1I-wFDXE]http://youtu.be/q9e1I-wFDXE[/video]

Görüntüleri tekrar tekrar izledim, her izleyişimde farklı bir kareye bakmaya çalıştım... Planicic´in atışı esnasında tercihini yerden yere vurmaya hazırlanan sunucu ve yorumcunun 1 sn içinde yaptığı "u" dönüşü, tribündeki taraftarların, EA7 oyuncularının verdiği tepki...

İyi ki varsın be basketbol.

Eğer son 3 maçlık periyodu iyi atlatırsak önümüzdeki ki ben içerideki Real maçından da umutluyum. Kuban maçını da o havayla alırız.Şu önümüzdeki 3 maç çok kritik

Bayern ile Kuban umarım bu hafta kaybeder, biz de kazanırız da umarım hafta sonunda 4. sırada yer alırız, sonra da sıramızı korumak adına galibiyetlere devam ederiz..

Maccabi'ye ne kadar sevindim.Sen maçı son dk'ya kadar getir orda çıkıp Llull el üstü üçlükleri sokar.

Milano da Ülker'i kendi hatalarından dolayı tek hanelerde yendi.Efes denen gereksiz takım o son sn balıyla Ülker'in önünü açtı.2 maçı da verirler Ülker'e artık.

Milano, geçen hafta Efes'i yenmiş olsaydı ya da o mucizevi şut girmeseydi diyelim; Milano'nun F.Ülker önünde bitireceği garantiydi. Şu an ilk 4 ten Barcelona garanti. Yarın Panathinaikos içerde Barcelona'yı yenerse sanıyorum ki onlar da ilk 4 içinde yer alacaktır. Aynı şekilde kaçtan girer bilemem ama Olympiakos da bir şekilde ilk 4e atar kendini.

F.Ülker fikstürüne baktım içerde Laboral'i geçerler bir şekilde. Malaga, Milano ve Efes maçlarını da kazanırlar içeride. Olympiakos maçı ortada bir maç olur. İçerde 5te 4 yaparlar. Dışarıda Barcelona maçını kaybederler. Efes, Laboral ve Pana deplasmanları ortada olacaktır. Kesin kazanır dediğim 4 kesin kaybeder dediğim 1 maçları var. 4 de ortada gözüken maçları var. O ortada olacak maçları almak zorundalar. İşleri tabi ki bitmedi ama zora soktular. Efes'e dua etsinler. Efes bir sürprizde kendilerine yaparsa veya kendi sahalarında ekstradan 1 mağlubiyet daha alırlarsa son 8 çok zor onlar adına.

FB Ülker ile bizim takım birleşseydi muhtemelen Euroleague'yi alırdı o kurulan takım.Onların eksiklik duyduğu oyun kuran guard ve potayı kapatan uzun bizde,bizim eksiklik duyduğumuz parçalar da onlarda :D

Efes geçen hafta yardım etmemiş olsa durumları daha beter olurdu.İşleri baya zora girdi ama o grup çok çalkantılı herkes herkese çelme takabilir 7 galibiyet bile gruptan çıkmalarına yetebilir.

Bizim ise yarın kazanıp havaya girmemiz lazım sonrasında çok sert bir fikstür bekliyor Euroleague bazında.

Milano -Fb maçını izledim'de inanılmaz disiplinli bir takım olmuşlar Langford ve Hackett Komutanları gibi takımı yönetiyor Zor anlarda hemen ortaya çıkıyorlar.
Ve kendi sahalarını bir kale'ye çevirmişler asla düşmeyen bir kale. F.bahce ülker için ise maçın aralarında 8-10 sayı atıp parlıyorlar ama guard ve Uzun eksiği ile yenilmeye mahkum oluyorlar Obradovic'in oraya oyuncu almaması sezona bu şekilde başlaması inanılmaz gerçektende.
Fenerbahce haftaya Laboral ile içerde oynayacak Nocioni büyük oynuyor gerçektende o maçı kaybederlerse Elveda derler kalan maçlar öylesine olur daha Barca ve pana Deplasmanları duruyor.
Bir fenerli arkadaşım var fenerbahçeyi neden sevmediğimi bana özetliyor.
Geçen sene zaten Rezil bir oyun oynamışşın Euroleuage'de bu sene obradovic geldi diye hemen şampiyonluk ve barca cska maçlarını aldılar hemen bitti şampiyonuz tripleri çok söyledim dur bu dereden çok sular akar diye kıskanıyormuşum Öyle diyor :D
Şimdi sen haklı çıktın diyor Milano Malaga bu deplasmanlar kolay çıkılacak deplasman değiller Hemen fenerliler yazıyolar forumlara Vurur geçeriz Bayıltırız.
Sonra Hüsran Obra İSTİFA...
Bana Göre Fenerbahçe Havlu attı dün 4.bile olamazlar çünki direk rakiplerine yenildiler Malaga ve Milano.ilerleyen seviyelerde Mücadele ve oyun gücü , savunmalar dahada artacaktır.Fenerbahcenin oyun kurucu ve Uzun eksiği dahada ayyuka çıkacaktır.

Fb'nin pivotu ve oyun kurucusu yok hal böyleyken galibiyet beklemiyordum onlardan.Milano'da Hackett iyi onadı ah keşke bize gelseydi.
Fb'de ise Kleiza ve Bjelica oyuna ağırlıklarını koydular ama pivotun ve oyun kurucun olmayınca bi yere kadar.
Bu arada ben Bojan kadar overrated bir oyuncu görmedim.Normal sezonda dahil hiç bir zaman zaten onu büyük oyuncu, yıldız oyuncu demedim kendisine herkes onu överken çünkü 2 yıldır Fener'e kazandırdığı bir maçı hatırlamıyorum bile.Kesinlikle overrated bir oyuncu ve Nba'de ancak havlu sallar.Avrupa'da ki en iyi kısa forvet seçilmiş bide.

Fb'nin pivotu ve oyun kurucusu yok hal böyleyken galibiyet beklemiyordum onlardan.Milano'da Hackett iyi onadı ah keşke bize gelseydi.
Fb'de ise Kleiza ve Bjelica oyuna ağırlıklarını koydular ama pivotun ve oyun kurucun olmayınca bi yere kadar.
Bu arada ben Bojan kadar overrated bir oyuncu görmedim.Normal sezonda dahil hiç bir zaman zaten onu büyük oyuncu, yıldız oyuncu demedim kendisine herkes onu överken çünkü 2 yıldır Fener'e kazandırdığı bir maçı hatırlamıyorum bile.Kesinlikle overrated bir oyuncu ve Nba'de ancak havlu sallar.Avrupa'da ki en iyi kısa forvet seçilmiş bide.

Bence Bojan iyi bir skorer, ama overrated bir oyuncu olduğu görüşüne katılıyorum... En azından lider ve winner özelliklere sahip bir oyuncu olmadığı kesin...

Bir bina düşünün 4 katlı 3 katı lüks 4. kat gecekondu o misal fenerin 4. katı zoric :D

Fenerbahce taraftarları Obradovic'e laf etmeye başladı :D
adsız1.jpg

Zoric kötü oyuncu değil aslında ama Fb'de onu kullanacak oyun kurucu yok, iyi bir guard ile neler yaptıklarını biliyoruz geçen yıldan.Bu arada sezonu kapattı deniliyor Zoric için,Vidmar'da 1 ay yok deniliyor mecbur bir pivot alacaklar artık bakalım kimi alacaklar.