Evren Büker Gelmeli mi?

Evren'in Geri Dönmesini İstiyormusunuz

  • Evet,İstiyorum

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    163
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonun parası yok değilmiş bu arada .Yerli oyunculara taksitlerini ödemeyen trabzon 130 bin dolar peşinat ile toplam 350 bin dolara almış Rasic'i. Yani paraları yok değilmiş .Bu arada M. Wright 500 bin dolar .Ersin görkem 525 bin TL alacakmış.(kaynak salsa-twit)

İyi saçmışlar parayı Rasic neyse de diğerleri fazla geldi bana sezon sonunu aynı kadro ile bitirebilecekler mi merak ediyorum

Biz Andric'e 250 bin Euro vericez deniyordu 325 bin dolar falan yapar d.ğer yabancılarımızda en fazla o civardadır sanrıım.
 
Ben Evren'in gelip gelmemesinin Oktay hocaya sorulması gerektiğini düşünüyorum.Açıkçası Oktay hocanın da Evren'i isteyeceğini tahmin ediyorum.Özelliklede savunmada ekstra bir güce hayır demez Oktay hoca.Yinede hayırlısı olsun gelmezsede kendisine başarılar dilerim...
 
Evren'in gelmesi şart bunu tartışmak bile yersiz. Hangi yerli oyuncu uzun yıllardan beri geldigi ilk sezon o performansla oynadı. Murat kaya olsun Gökhan uçoklar olsun hep hayal kırıklıgı yaratmadılar mı. Evren geldi aslanlar gibi oynadı önemli katkılar verdi. Adam guard bile oynadı top getirdi. Herkes hata yapabilir. Netice de kulübün onurunu zedeleyecek bir davranış içine girmemiştir.
 
Ahmet Yıldırım' Alıntı:
Evren'in gelmesi şart bunu tartışmak bile yersiz. Hangi yerli oyuncu uzun yıllardan beri geldigi ilk sezon o performansla oynadı. Murat kaya olsun Gökhan uçoklar olsun hep hayal kırıklıgı yaratmadılar mı. Evren geldi aslanlar gibi oynadı önemli katkılar verdi. Adam guard bile oynadı top getirdi. Herkes hata yapabilir. Netice de kulübün onurunu zedeleyecek bir davranış içine girmemiştir.
kesinlikle katılıyorum. Evren'in geçen yılki takımımızda en heyecan verici adamların başında geldiği unutulmamalı bence. Ayrıca yüreğimiz ağzımızda izlediğimiz kaç maçı lehimize çevirdi. Geçen seneki yürekli oyunu savaşçı kişiliği de bu kadar çabuk unutulmamalı.
 
Evren'in gelmesi Melih ve Göksenin'in gelişimini sekteye uğratmaz bence. Sonuçta o bölgede kimse 40 dakika oynamayacak.Evren-Schumpert-Ermal hatta Tutku ve Haluk ile çok iyi yerli rotasyonumuz olacak.

Bu saatten sonra Evren gelmeli, neden gelmeli? muhabbetlerine girmeyeceğim. Başlığı kendi ikili dialoglarıma döndürdüm. Gereksiz sinirleniyorum. Yönetim Evren ile pazarlığa oturmuşsa (ya da transfer görüşmesine), illa ki o olaylar konuşulmuş, aşılmış ya da yönetimsel hatalar olduğundan es geçilmiştir.

Evren takıma gelsin GS'lılığı sorunlu bir grup arkadaş biz, maçlarda yerimizi alırız gelmezse zaten oradaydık. Gelirse sevinirim gelmezse üzülmem. Bu başlık ile ilgili de son mesajım.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Gelirse sevinirim gelmezse üzülmem. Bu başlık ile ilgili de son mesajım.
Senin son mesajın benim ilk mesajım olsun.. :)

Ne bu kadar tartışılacak bir kişi ne de bu kadar istenilecek bir kişi Evren Büker. Ha bu zamana kadar öyle veya böyle bize hizmet etti, bu süre içinde de ben hiç duymadım olumsuz bir şey. Eğer takıma yarayacaksa buyursun gelsin..
 
Evren'i severiz, geçen sene çoğu zaman içimizi ısıttı, kalbimizi fethetti, rakiplere Galatasaray formasıyla korku saldı. Uzun zaman sonra, formayı uzun seneler terletecek iyi bir yerli oyuncu kazandık dedik, üstelik Galatasaray'lı.

Geçen sezon bir Avrupa kupası maçı, saha kenarındayız. Devrede oyuncular ısınmaya çıktı yanımda da Eyüp var. Evren'e işaret etti bir dakika gelirmisin diye. Geldi tabi Evren. "Bizi sakın bırakma olur mu?" diye sordu Eyüp. Evren' de "Bırakırmıyım baba, o ne demek ya?" gibilerinden birşey söyledi. O an gözlerinin içine baktım, ne derece doğru olabilir, sonuçta bir taraftara başka ne söyleyebilirdi ki maçın devre arasında ısınmaya çıktığında, sezon sonunda görürüz nasılsa dedim içimden garip bi şüpheyle.

Sezon sonu geldi, malum olay oldu, duyunca hemen o an geldi gözümün önüne. Tatlı bir tebessüm belirdi tabi yüzümde. Fazla düşünmemeye çalışıp aklıma bir gerçeği getirdim ki bu formayı para için terk etmeyen ve etmeyeceğine adım gibi inandığım (satmayacak demiyorum ağır bir kelime olur çünkü hepsi profesyonel) tek insan var o da Işıl Alben'dir.

Şimdi geri dönüşü konuşuluyor, üstelik bize yaptığının aynısını bizi bırakıp gittiği takıma hemde 3 ay gibi kısa bir sürede yaparak. Nasıl bir karakterdir bu anlayabilmiş değilim. Daha birkaç hafta önce Adnan Polat'a dert yanıyordu GS taraftarı bana çok tepki gösterir mi diye. Şahsi görüşüm gelmemesi yönündedir, gelip formayı giyebilir tabi ama benim gözümde bitmiştir. Benim için hiç tanmadığım maaşlı bir klüp çalışanından hiçbir farkı olmaz. Gelir oynar, alır parasını, işi bitincede çeker gider. Artık ona ne sevgim olur ne saygım.

Not: İnşallah gelmez..
 
Evren kendisini bu sezon için garanti altına almadan Trabzon'dan ayrılacağını sanmıyorum. Bence bir takım ile zaten anlaştı ve tepki almamak için (hem anlaştığı takım hem de Evren kendisi), hemen açıklanmıyor. Aksi taktirde bu sezonu boş da geçirme imkanı olabilir. Avrupa kupalarına katılımın da belli olması nedeni ile böyle bir girişimi biz de yapmış olabiliriz. Zaman bunu gösterecek. Ancak Evren daha sezon yeni bitmişken ve GS ile görüşmeden bir başka takım ile anlaşmasını da etik bulmuyorum. Bunu bir kez yapan daha sonraki sözleşmeleri bittiğinde de aynı şeyi yapabilir. Haziran transfer sezonu olmasına rağmen basketbol için biraz erken...

Yukarıda saydıklarım Evren'nin transferinin yararlı olmayacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca bu transfer görüşmesinde yönetim geç kalmış bile olabilir ama "hırsızın hiç mi suçu yok" deyimini unutmamak lazım. Biz yönetimi yargılayalım ama Evren'i de yargılamayı unutmayalım. Geçen seneki Evren bize büyük katkılar sağlar. Bana göre de gelirse (şartlar yönetim onun arasında görüşülüp anlaşılır) yararlı olur gelmezse de çok birşey kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Bu forumda transferler sonrasında planlı aksiyonların yapıldığı ve kısa-orta vadede takımın final için oynayacağı konuşuluyordu. Bu konuşulurken Evren Trabzon'un bir oyncısuydu. Planlama (hepimiz taktir ediyoruduk) Evrensiz yapıldı.

Sözün özü Galatasaray formasını giymek için yönetim ile anlaşan ve sahaya çıkan her oyuncumuzu bağrımıza basmalıyız ve desteklemeliyiz. Unutmayın geçtiğimiz yıllarda GS forması giyeceğime kefen giyerim diyen Elvir Baliç bile bu takıma geldi ve onun için de tezahurat yaptık.
 
$Önder'e kesinlikle katılıyorum..Bir maçta kendisi de bize hoşgeldiniz demişti hiç unutmuyorum o kadar candandı.. Evren bize gelirse kesinlikle başarılı olacaktır ama her zaman önemli olan başarı değil burada bizi para için yüzüstü bırakmış bir oyuncudan bahsediyoruz sonuçta..Evreni yine de seviyorum ama malesef bazen profosyonel kararlar alınmalı ve bize geri dönmemeli..Fedakarlıklar olmadan başarılar gelmiyor..
 
Birde şöyle düşünelim;

Evren'in kafası dank etti ben Galatasaray'lıyım taraftarıma bunu yapamam dedi oradan bi şekilde kurtuldu ve geri dönmek var içinde belkide eğer buysa isteği kapımız açıktır ama yine çekip gidecekse bize uzak ülkere yakın..
 
Evren'in gelmemesinden yanayım.Kendi adıma söylüyorum onun şak diye ayrılması bana çok koydu.Kendi kendime demekki gerçek Galatasaray ruhu yokmuş adamda dedim.Para için gitti dedim.Şimdi bakıyorum oradanda para için ayrılıyor.
Trabzon yöneticisi yaşanan sıkıntı her kulüpte olan sıkıntılar dedi.Ancak Evren hiç anlamadığımız şekilde antrenmanlara katılmıyor dedi.Yani az çok karakterini tahmin edebiliyorum.
Son söz olarak inşallah gelmez diyorum ve kendisine parasını şak diye verebilecek bir kulüp bulmasını umut ediyorum.
 
Ne büyük bir ihanetmis bu Evren'in yaptigi, en iyisi asalim biz bu adami :)
 
85'li henüz 25 yaşında , belki bu forumda yazanların çoğundan büyük bi kısmına göre de hala çocuk sakalları var büyük gösteriyor. bi elin parmakları nasıl aynı değilse insanların karakterlerinin de aynı olmasını benzer olaylarda benzer tepkiler vermesşnş beklememek lazım.kimi diğerlerinden ayrılır metin olur, kimi gider gelir hakan ünsal.. her ayrılışta ihanet varmıdır, sessizce giden hep hatalımıdır,ve herkes de vefa denilen şeyin semtten ibaret olmadığını beklemek doğrumudur???
aranızda çocuğu olanlar vardır yaptığı hata dan sonra elinizi öpmeye geldiğinde elini uzatmayacak var mı?
şartlı sevgiye karşıyım şöyle olursa severim böyle olmazsa sevmem veya şu olursa gelsin bu olursa gelmesin tarzında.
çoğunluk istiyor yararlı olacağı büyük ihtimal hoca da istiyosa takımı bozmayacaksa yönetim elini uzatsın, öpmezse de kendi bilir.2 sene önce neydi deriz bizim için, öperse de evlat olur.nacizane
 
Arkadaşlar;

Evran büyük ihtimal başka takım ile anlaşacak, ondan sonra burada yine bizi sattı yazıları dönecek.

Keşke gitmeseydi, gitti bundan sonra yolu açık olsun

Not:Sevgiliniz sizi başkası için terk etse, 1 ay sonra tekrar dönse napardınız?
 
Efe Balkan' Alıntı:
Not:Sevgiliniz sizi başkası için terk etse, 1 ay sonra tekrar dönse napardınız?
Ortada 2 sevgilinin iliskisi mi var yoksa isveren-isci durumu mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst