Bu arada Ufuk Sarıca'ya teknik çalınınca Arroyo neden 4 atış kullandı? Maç stresinden şimdi kafama takıldı bu.
Ufuk Sarıcaya teknik faul çalınmadan önce Evren büker'e teknik faul çaldı hakemler,bu nedenle 4 atış kullandı arroyo...
Bu arada Ufuk Sarıca'ya teknik çalınınca Arroyo neden 4 atış kullandı? Maç stresinden şimdi kafama takıldı bu.
Anonsta Evren'e de teknik çalındığı söylendi.. Yani orada iki teknik çıktı gibi bir durum oldu.
Olay şu: Evren'e gerçekten teknik çalındıysa ikinci teknikten neden diskalifiye edilmedi?
Kural hatası bilmem ne diye oyunbozanlık etmesinler sonra!!!
Bu kısmı anlayan ya da bilen varsa açıklayabilir mi?
Anonsta Evren'e de teknik çalındığı söylendi.. Yani orada iki teknik çıktı gibi bir durum oldu.
Olay şu: Evren'e gerçekten teknik çalındıysa ikinci teknikten neden diskalifiye edilmedi?
Kural hatası bilmem ne diye oyunbozanlık etmesinler sonra!!!
Bu kısmı anlayan ya da bilen varsa açıklayabilir mi?
Digitürk play üyeliğim var ama maçı izleyemiyorum. Premium falan değil tabi. Tekrarı yüklenmemiş gerçi ama 1.maç yüklü ama üyeliğiniz kapsamıyor diyor açamıyor.
Şu anda hiç detaya girmeden sadece mutluyum...Oyunda, tribünde sorunlar bulmak mümkün tabi ama hiçbiri umrumda değil şu anda...Nedenine gelince;
Özlediğimiz Finali oynadık yıllar sonra, Euroleague yaptık.Şubede bütünlük yakalanmıştı koçuyla, seyircisiyle full salona oynuyordu oturmuş takımımızda...Final Eight yaptık...Normal sezon şampiyonu olduk..Sonra birden uzun zamandır olmamış birşey oldu ve o dönem boşta kalan oyunculardan toplanan Beşiktaş , kupayı aldı bir ivme yakaladı eurochallenge derken winner bir takım oldu ve bizimde Eurolegue yorgunluğumuzunda etkisiyle bizi dışarı attı..Koçun gönderilmesi, takımın dağılması yaşananlar yılların emekleri boşamı gitti karamsarlığına soktu bizi...
Toparladık kendimizi , armanın peşindeydik yeni koçumuzuda sevdik , sevilmeye layık olduğunuda gösterdi zaten...Birden umutlandık son yılların en büyük yatırımları, özlediğimiz yıldız oyuncularla...Ama sezon açılır açılmaz bir hafta geçmedi sakatlıksız, Hawkins olayı olup Eurocup'tanda olunca kimdi hatırlamıyorum bir arkadaşımızın 'şu sezon bitsin de nasıl biterse bitsin yazısı' hala aklımda...İkinci sezonda boşa gidiyor artık dedik çoğumuz...
O kadar karamsarlık çökmüşti ki içimize artık batıl inançlara dayanan bir yorum duydum bir arkadaşımdan Karşıyaka Feneri eleyince : 'Yine Eurochallenge'ta başarılı bir takım çeyrek finalde Fener'i eler ve bizle eşleşir'
Ama koç ve bu takım bize önderlik etti bu sezon...Mücadeleleri, demeçleri, sakatlıklara rağmen bahane bulmamaları hep bize mesajdı aslında ama artık geçen maç isyan etti Koç...Taraftarda bugün girdi artık bence sinerjiye ve maçın son saniyelerinde taraftar büyük rol oynadı...
Bugün gelinen nokta, karamsarlık sürecinin bittiği noktadır : Çünkü bir galibiyet kaldı geçen seneki gibi mi olacak batıl inancının sona ermesine, bir galibiyet kaldı Türkiye ligi Finalinde şampiyonluk şarkıları söylenmesine , bir galibiyet kaldı Eurolegue mücadelesine ve en önemlisi bir galibiyet kaldı boşa giden bir sezon demememiz için...Çünkü, inanıyorum bugün kucaklaştı seyircisi takımıyla ve koçunu gerçekten bir lider gibi kabul etmesi...
Ben keyfini çıkaracağım artık ve inanıyorum da takımın İzmir'de işler zor olsa da artık keyifle basketbol oynayacağına...O şutların artık keyifle atılacağına inanıyorum ve keyifle atılan şutun gireceğini de..Çünkü herkes Karşıyaka cephesi dahi biliyor ki 22 maç kazanan takım artık 3 maç üst üste kaybetmez...
Bu akşam mutluyum arkadaş detaya giremeyeceğim o oynamış bu oynayamamış..Herkesi tebrik ederim...
Ufuk Sarıca malesef hakemlere ve Arroyo üzerinden İzmir'deki seyirciye oynuyor. Maç boyu sürekli hakemlere itiraz etti ve 2 maçtır da Arroyo ile ilgili demeçler veriyor. Arroyoyu devre dışı bırakamazlarsa kazanma şansları olmadığını biliyor. O nedenle İzmir'de başta Arroyo olmak üzere tüm takımın çok sakin olması gerekiyor. Her türlü çirkefliği yapacakları kesin malesef...Kötü oyuna bir dur dememiz gerekiyor. Form düşüklüğü bir nebze ürkütüyor insanı.
Ayrıca Ufuk Sarıca maçtan sonra saçma sapan açıklamalarda bulunmuş. Arroyo'ya teknik faul çalınamıyor diyor. Mimikleriyle tahrik ediyormuş zira Arroyo