• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

Oyuncularımız her topa atlıyor helal olsun.

ilk çeyrek yeterince şımarttık bunları, 2.çeyrek patron kim gösterdik. bütün maçı 3 sayı atarak alabileceklerini sandılar.

34-26 ilk yarinin sonucu. 2.periyotta enfes savunma yaptik masaAllah. Bu savunmasi sürdürûrsek avuclarini yalarlar. Daha Cenk,Marko,Gordon,Ersin ve Ndong maça girmediler bile skor olarak. Allah utandirmasin...

İsmet Badem hak ettiğini aldı salondan."yuh":)

Bir anti Jamontcu olarak iki maçtır kendisini çok beğeniyorum inşAllah bozmaz.Normal sezonda kaçak dövüşüyordu Gordon iyi bir savunmacı olmasına rağmen gölge savunma yapıyordu ama şimdi sonuna kadar mücadele ediyor Allah bozmasın :)

bugün niye hücumda bu kadar kötüyüz anlamıyorum

Takım uzun süredir kafa kafaya bir maç oynamadı umarım bu sorun yaratmaz. İlk fırsatta farkı açamaz isek işimiz zor

Dixonu durdurmak bu kadar zor olmamalı. ?

Hücumda biraz daha ritim bulmamız lazım. Sete set ile ekmeklerine yağ sürüyoruz

Çirkefliğe gerek yok Ufuk Sarıca, tadını çıkarmaya bak !!!

56-45 son beş dakika

Artık buradan sonra geri getirmemem lazım. Bence Ufuk Sarıca takımı motive etmek için teknik faul aldı. İyi savunma ve ribaund.

Arroyo 2 faulü nasıl kaçırdı:(

Fark 1'e indi

evren 2 teknik faul aldıysa neden oyundan atılmadı

Hadi olum dayanın.yanınızdayız.

Tüm takımlar kötü oynarken de kazanıyordu, örnek Efes. Biz de bu sefer bu hakkımızı kullansak. Çok uzun süredir bu kadar kötü oynamamıştık

62-58 son bir dakika karşıyaka hücumu

Hakemler süpersiniz.

Tebrikler.Bu sene şampiyon olacaksın.

64-59 kazandık !

2 - 0

Geri