FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

Zor da olsa kazandık. İnşallah İzmir'de seriyi bitiririz. İlk maçta bitirirsek şahane olur. :)

Gordon bugün savunmada ne kadar iyiyse hücumda da o kadar kötüydü. Son saniyelerde Ersin'e pas verirken yaptığı hata az kalsın maçı kaybettirecekti.

İki maçtır iyi oynamıyoruz. Kendi evimizde oynamanın verdiği stres olsa gerek. Umarım deplasmanda istediğimiz oyunu oynayıp kazanırız.

Bu maçı bu şekilde kazanmak aslında en çok karşıyakanın moralini bozmuştur, çünkü biz bu kadar kötü oynarken kazanamamaları koymuştur, tahminimce 3. maçta vurur geçeriz...

2 maçtir kötu oyuna rağmen kazanıyoruz. Allah daim etsin. Ndong 18 dakika 12 sayi 8 ribaunt ile maca damga vurdu. Maçin yildizi oldu. Onu daha cok kullanmaliyiz. Emegi geçen herkese sonsuz tesekkurler. O Sene Bu Sene..

İzmir'de cehennem gibi bir atmosfer olacak. Sakin olmak lazım. Sanırım biraz daha sahaya müdahale edebilirler. Hakemler de çok önemli. Kesin olan birşey var hücumu daha iyi organize etmeliyiz.

Bir de Evren tüm sezon bize oynadığı gibi oynasa Avrupa'ya bile gider

OOhhhh bee sonunda bitti.Çok iyi mücadele ettik yine ama inanılmaz kötü şut soktuk.

Çok güzel bir destek vardı.Hafta içi olmasına rağmen cumartesi gününden daha iyi taraftar vardı.Koç da övdü taraftarı,bir de bu salonun full olmasıyla her şey daha güzel olacak inşallah.

Galibiyet kimseyi yanıltmasın. Tek kelimeyle BERBAT oynadık. Bildiğimiz takımdan eser yoktu. Ergin Ataman dersine hiç çalışmamış gibiydi. Çalıştıysa da oyuncuların pek umrunda değildi. İlk maçı kötü oynadık kazandık. İkinci maç toparlanırız derken bu maç ilk maçtan da kötüydük. Ama bu iş böyle gitmez. Maçın kritik anlarında şans bizden yana olduğu için galip geldik. Arroyo ve N'dong biraz ortadan kaybolduğunda hemen sıradan bir takım kimliğine bürünüyoruz. Bu böyle olmamalı.

Ender, Macvan gerçekten tüm kredilerini tüketiyorlar. Şahsen seneye onların yerine daha iyilerini görmek istiyorum takımda. Manuchar iyi niyetli fakat böyle maçlarda daha iyi olmalı. Gordon'un Tofaş maçındaki performansından eser yok. Ersin bazen çok iyi bazen inanılmaz hatalar yapıyor. Bugün son dakikada topu kaptırdı ve centilmenlik dışı faul aldı. Onun yüzünden maçı kaybedebilirdik. Cenk sadece boş kalıp üçlük atarsa işe yarıyor, başka bir fonksiyonu yok.Zaten son anlarda Arroyo ve N'dong sorumluluk almasa maçı kaybediyorduk.

Ufuk Sarıca'nın yine bütün çirkefliği üzerindeydi. Başta Enver Büker olmak üzere bazı oyuncularının da öyle. Kazanmaya yaklaşıp kaybetmek onları iyice sinirlendirdi. Önümüzdeki maçta kazanmak için koçundan oyuncusuna, taraftarına kadar ellerinden gelen tüm pisliği yapacaklarını tahmin ediyorum. O yüzden biz çok sakin olmalıyız. Provokasyonlara gelmemeliyiz. Gerginlik onlara yarar. Çünkü kazanmak zorunda olan onlar. Biz rahat, sakin ve full konsantre biçimde çıkıp ilk periyotta işi bitirmeliyiz. Yalnız Gordon'un daha fazla sorumluluk alması lazım. Gözlerim Jamon Gordon'u, Shipp'i aramıyor değil hani.

Son söz 23 sene sonra şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken bir kere daha hayal kırıklığına uğramayalım. Haydi ne yap et o kupayı getir bize Yenilmez Armada. Şu futbol yanlısı yönetime Galatasaray'ın spor kulübü olduğunu göster..!!!

Felaket şu atmaya devam ediyoruz.

Marko 2 KSK maçında'da toplam 9'da 1 ile üç sayı soktu.

Gordon 2 KSK maçında'da 12'de 4 ile üç sayı atıyor.

Ender 2 maçta'da 4'de 0 ile üç sayı sokuyor.

Arroyo 2 maçt 7'de 2 ile üç sayı sokuyor. ( Bugün 3 sayı kullanmamış)

Cenk Akyol 2 maçta 5'de 2 ile üç sayı sokuyor.

İlk maçta %25 ile bu maçta %20 ile mücadele ettik 3 sayı çizgisinden. İzmirde bu böyle gitmez muhtemelende seri sonlanacak gibi. Dış oyuncularımızın yüzdesi bu şekilde Gordon, Manu ve Ender şut kullandığında girer diyemiyorum maalesef. (Gordon'un yerinde ki bir Domercant çok iyi giderdi ama)

Her türlü Ndong pota altında üstünlük kuruyor. Seneye 6. yabancı olarak kalabilir. Ufuk Sarıca cidden 2 maçtır önemli hamleler yapıyor (Çirkeflik hariç) Ergin Hoca'nın artık bir hamle yapması gerekli.

Bu kadar kötü yüzdeyle atmaya devam edersek seriyi İzmirde bitirmemiz imkansız. Hiç beğenmedim takımı. Galibiyete sevinemiyorum bile. Bi şekilde toparlanmamız lazım. 2 kere 12-0 lık seri yememiz falan. Sindiremiyorum. Kendimize gelelim. !!

Forumda maç ile ilgili arkadaşların yorumlarını okudumda açıkçası bazı arkadaşlara katılmıyorum,genel kanaat kötü oynadığımız şeklinde evet görüntü belki o şekilde ama atladığımız konular var,ksk bench'i zayıf bir takım değil,rotasyonda kuvvetli oyuncuları var ve maç içinde savunma değişikliklerinde sonuç alabiliyorlar,ve kilit oyuncuları var,takımımıza gelince belki şut yüzdesi olarak alışık olduğumuz durumda değiliz ama en azından göz ardı etmeyin arkadaşlar bu takım çok başarılı savunma yapıyor,arroyo belkide geldiğinden beri en verimsiz maçını oynadı ona rağmen ve ksk geriden gelmesine rağmen maç sonunu gayet ii oynadık,koç'un ilk senesinde ve bir çok oyuncunun bu sene ilk defa birarada oynamasına rağmen ben savunma anlayışımızı bu seride çok fazla beğendim,çunku ksk maçları bizim için sınav niteliğinde,koçda oyuncularda bu sınavı şu ana kadar başarılı bir şekilde atlattı,ender,cenk,gordon ve macvan kesinlikle şut yüzdelerinde istikrarlı değiller,günlük performansları etkili oluyor bu durumdada maç'ın içinde sıkışabiliyoruz skor konusunda,ama koç'un maç sonunda ndong üzerinden oyunu serinin belkide en kilit maçını kazanmamızı sağladı,şimdi izmir'e büyük avantaj ile gidiyoruz,serinin 3.cü maçının ben çok ama çok zorlu gececeğini ve salon dışında çıkabileceğinide düşünüyorum,buna çok müsait ksk takımı daha doğrusu ufuk sarıca,bugün nerdeyse maçın tamamında salon içindeydi ve hakemler hiç müdahale etmedi,istanbulda bu şekilde iken izmirde maçı kazanabilmeleri için ufuk sarıcanın neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum açıkçası!başımızdaki koç'un ve oyun içindeki liderimiz arroyo'nun tecrübesi ile izmirden bir galibiyet koparabileceğimizi ümit ediyorum,insallah herşey yolunda gider ve finale dinlenmiş bir takım olarak çıkabiliriz...

Çok zor oldu açıkçası. Tam rakibe darbe vuruyoruz, toparlanamazlar artık derken iki defa geri döndüler.

Karşıyaka benchinin olduğu tarafta izledim maçı, abartmıyorum Ufuk Sarıca en az 10 defa sahanın içine girdi iki-üç adım kadar. Hakem uyardı "çizgiyi geçme" diye, hakem arkasını döndüğü anda yine içeri girdi :)

İki maçtır çok iyi savunma yapıyoruz fakat kötü hücum ediyoruz. Şut performansımız çok kötü, bu noktada Domercant gibi bir şutörün eksikliğini hissediyoruz baya.

Doğrusu bu seride stresi yeteri kadar iyi yönetmiyoruz. Belki de 21 maçtır yenilmesek takımda stres yaratıyordur. Onlar bize göre daha kontrollü oynayarak maçı bırakmıyorlar.

Normal koşullarda şu anda sakin olması gereken biziz. Seri 2-0 ve onlar son maçta kıl payı kaçırdıkları için moral biraz daha bozuk olmalı. Ergin hoca strese neden olan faktörleri iyi analiz edip önlem almalı. Seri 3-1 bizim olur diye düşünüyorum. Bir adım daha normale dönersek 3-0 da alabiliriz. Ama 2-2 ye gelirsek o zaman iş ciddi zorlaşır. Buraya kadar getirdikten sonra dönmek olmaz

Bu arada Ufuk Sarıca'ya teknik çalınınca Arroyo neden 4 atış kullandı? Maç stresinden şimdi kafama takıldı bu.

Anonsta Evren'e de teknik çalındığı söylendi.. Yani orada iki teknik çıktı gibi bir durum oldu.
Olay şu: Evren'e gerçekten teknik çalındıysa ikinci teknikten neden diskalifiye edilmedi?
Kural hatası bilmem ne diye oyunbozanlık etmesinler sonra!!!
Bu kısmı anlayan ya da bilen varsa açıklayabilir mi?