Forumda maç ile ilgili arkadaşların yorumlarını okudumda açıkçası bazı arkadaşlara katılmıyorum,genel kanaat kötü oynadığımız şeklinde evet görüntü belki o şekilde ama atladığımız konular var,ksk bench'i zayıf bir takım değil,rotasyonda kuvvetli oyuncuları var ve maç içinde savunma değişikliklerinde sonuç alabiliyorlar,ve kilit oyuncuları var,takımımıza gelince belki şut yüzdesi olarak alışık olduğumuz durumda değiliz ama en azından göz ardı etmeyin arkadaşlar bu takım çok başarılı savunma yapıyor,arroyo belkide geldiğinden beri en verimsiz maçını oynadı ona rağmen ve ksk geriden gelmesine rağmen maç sonunu gayet ii oynadık,koç'un ilk senesinde ve bir çok oyuncunun bu sene ilk defa birarada oynamasına rağmen ben savunma anlayışımızı bu seride çok fazla beğendim,çunku ksk maçları bizim için sınav niteliğinde,koçda oyuncularda bu sınavı şu ana kadar başarılı bir şekilde atlattı,ender,cenk,gordon ve macvan kesinlikle şut yüzdelerinde istikrarlı değiller,günlük performansları etkili oluyor bu durumdada maç'ın içinde sıkışabiliyoruz skor konusunda,ama koç'un maç sonunda ndong üzerinden oyunu serinin belkide en kilit maçını kazanmamızı sağladı,şimdi izmir'e büyük avantaj ile gidiyoruz,serinin 3.cü maçının ben çok ama çok zorlu gececeğini ve salon dışında çıkabileceğinide düşünüyorum,buna çok müsait ksk takımı daha doğrusu ufuk sarıca,bugün nerdeyse maçın tamamında salon içindeydi ve hakemler hiç müdahale etmedi,istanbulda bu şekilde iken izmirde maçı kazanabilmeleri için ufuk sarıcanın neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum açıkçası!başımızdaki koç'un ve oyun içindeki liderimiz arroyo'nun tecrübesi ile izmirden bir galibiyet koparabileceğimizi ümit ediyorum,insallah herşey yolunda gider ve finale dinlenmiş bir takım olarak çıkabiliriz...