FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

Ergin Hoca taraftarin isteklerini yerine getirmek için herşeyi yapacaktir. KSK'yı supürmek için gereken planları şimdi yapmiştir eminim. Allah utandirmasin inşaAllah...

Arkadaşlar bilen varsa acil yardıma ihtiyacım var.
M.köy'den metrobüse binip,Topkapı'dan minibüsle geçiyordum salona.Ama sanırım 93M İett hattı salonun yakınlarından geçiyormuş.
Silivrikapı mı yoksa Belgratkapı durağından mı daha yakın salon?

Belgradkapıda inip(shell'i gördüğün an düğmeye bas) 4-5 dk yürüyerek salondasın

Futbolda tekrar şampiyon olmuşuz,basket takımı 38 aydır filan yenilmiyor, dubleye 2 adım kalmış, bugün o salonun yıkılması için her türlü koşul var.

Geçen sene süper final olayı ve futbol şampiyonluğunun ardından taraftar konsantrasyonu kaybetmişti ve şampiyonluğu kaçırmıştık. Aynı hatayı bu sene yapmayacağız umarım ve o çok istediğimiz duble, 1 yıl gecikmeli olarak gelecek. Olsun... geç olsun güç olmasın. O kadar bekledik, 1 sene daha bekleriz, yeter ki taraftar her maç salonu fullesin, takım gerekeni yapacaktır. Benim o açıdan hiç kuşkum yok.

Şampiyon olduktan sonra umarım Ülker'in gözü açılır da haramzadelere değil, alın terine gereken değeri verir.
Arena'da Sivas maçından önce sponsorlar anons edilirken Daikin'e destek verildi,Ülker ve Medical Park'sa hak ettiği tepkiyi aldı.İnsanlar kimin ne yaptığının iyi kötü farkında neyse ki.
Şampiyonluk gelirse ekonomik anlamda da önü açılır şubenin.Yok açılmıyorsa yönetim otursun düşünsün,şunun bahanesi olamaz.2002-2003'ün öncesinde üç büyüklerin erkek basketboldan çekilme tehdidini hatırlıyoruz,basketbolun büyük acze düştüğü günler oldu.Yalnız Ülker ne kurtarıcı pozisyonunda ne de iyi bir yönetim örneği.İş ilişkilerini nasıl etkilediğini bilemem ama son 20 sezonda basketbolu iyi yönettikleri sezon sayısı 3'ü geçmez.

Bizim takımın ne oynayacağı, ne atacağı, nerden atacağı aşağı yukarı belli. Serinin kilidi, Dixon ve onun tepe pick and rolleri olacaktır. Ergin hocanın en sevdiği şey olan ikili oyunları switch etme olayını iyi yapabilirsek, beklenenden kolay geçer seri bizim için. Diebler'ın şutuna da biraz dikkat edersek tamamdır.

Manu'yla Cenk köşelerden şutları sokarsa çözeriz Karşıyaka'yı.