FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

37-29 ilk yarı skoru.Oyuncular şunu bilmeliki tempoyu yükseltmeye gerek yok,tamam kabul biz onları yüksek tempoda da yenebiliriz ama onlar bizi set oyununda yenemez..

Kazandık. Maç ile ilgili bir şeyler söyliyeyim. 4. periyotta Manu bir kaç hata yapsada Dixon'ı Gordon'a göre daha iyi durdurdu. Diğer maçtada Manu savunabilir.

Üçlük yüzdemiz %25 civarı diğer maçta daha yüzdeli atmalıyız. Gordon hakkında bir kaç söylemek lazım. 16 sayı attı fakat 8 üçlük denemesi ??? Avrupanın en iyi penetrecisisin biraz içeriye gir.

Kötü oynamamıza rağmen kolay galibiyet oldu.

Çok iyi sayılmayacak bir oyuna rağmen elde edilen farklı galibiyet gurur veririci. KSK yüksek yüzdeli üçlük atamayınca galip gelemiyor. Biz üçlük sokamasak bile iki sayılık atışlarla skor üretmeyi başarıyoruz. Sanırım en büyük farkımız bu.

İnşallah ikinci maçı da alıp İzmir'e 2-0 gider ve orda işi bitiririz. :)

Ergin Atamanın dediği gibi kötü oynadık.Maç beklediğimden zor geçti.Bahar yorgunluğuysa zamanı değil.

Manu dahil çok atış kaçırdılar.Aman diyeyim ha pazartesi daha konsantre çıkalım.Bu serinin şakası yok.

Biz iyi oynarsak KSK gözümde hiçbirşey değil.Dikkat edelim seriyi geçelim.:)

Maçla ilgili sözlerimden önce yine seyircilerin beni hayal kırıklığına uğrattığını söylemek istiyorum,Ergin ataman'ın sene başından beri her röportajını izledim,hepsindede hep bir hayal kırıklığı ve umutla seyircilerin az olduğunu beklentilerinin daha fazla olduğunu söyledi,yarı finale geldik nerdeyse tüm otoriteler tarafından şampiyonluğun favorisi takımıyız ama neyi bekliyoruz ben anlamıyorum,günlerden cumartesi maç yok,hava güzel,takım yıllardır belkide en ii takım ama küskünlükmü var bilemiyorum,ben polis memuru olarak nerdeyse kendime görev yazdırtacam bari orda olabileyim die,koskaca şehirde 10 bin kişiyi bulamadık,bu beni inanılmaz üzdü fanatik bir galatasaray basketbolseveri olarak açıkçası...maçla ilgilide takım hocanın da dediği gibi bugün beklentilerin altında gibiydi şut yüzdesi olarak ama kötü görünen oyuna rağmen daha doğrusu iniş çıkışlı oyuna rağmen ksk ya 16 sayı fark atmak çok önemli bizim açımızdan,birde arroyo'nun sanki kızgınlığı vardı oyundan çıkarken,umarım bundan sonraki maçlarda etkisini göstermez..ne zaman arroyo oyunda o zaman takım ağırlığını hissettiriyor ama rotasyonda enderi oyuna sokunca fark ne olursa olsun maç izleme hevesim kaçıyor,anlayamıyorum ender'i bu kadar bişiler yaratma çabasında olmasa,oyun kurucu olarak görevini yapsa belkide çok daha faydalı olucak acemi oyuncular gibi,gerçektende can korkmaz bana daha fazla güven veriyor,serinin ikinci maçının bu maçdan daha zor olucağını düşünüyorum umarım furkan ve macvandan daha fazla katkı alabiliriz,özellikle macvan'ın dış atışlarda şut yüzdesinin yüksek olması aminuyu'da dışarı sürükleyecek,ne olursa olsun bu kadar boş şut bulabilmemiz,oyuncularımızın birbirini çok ii tamamlayabilmesi ve Ergin atamanın'ın oyun içinde çok farklı stratejiler yaratabilmesiyle şampiyonluğun en büyük adayı GALATASARAY..umarım p.tesi günü istenilen taraftar desteği ile maçı kazanır ve karşıyaka deplasmanına büyük bir avantaj ile gidebilirz...

Öncelikle takımımıza tebrikler.Sonuçta 16 farkla kazandık.Ama koçun Gstv de ki röportajını izledim.Mükemmel tespitler yaptı.İşler iyi giderken de yaptığımız hataları ön plana çıkardı.Hatta ilk periyot hariç son 3 ayın en kötü hücum performansını gösterdik.Kötü yüzde ile oynadık özellikle üçlükler de dedi.Savunmayı iyi yaptığımızı söyledi.

Bence de savunma da süperdik 54 sayı yedik hatta bir ara Diebler'ın yüzdeli üçlük atmasına rağmen.

Ve şunu da ekleyeyim koç taraftar sayısından memnun olmadığını söyledi.Sonuna kadar haklı 7 bin hadi biletsiz girenleri de ekleyelim 8 bin olsun.Play off yarı finalinde çok az bir rakam en az 10.000 olmalıydık.Pazartesi den de fazla ümidim yok ama ne olursa olsun ben yanılmalıyım ve o salon dolmalı.Eğer bu takım şampiyonluğu kaçırırsa fenerbahçe yerine karşıyaka geldi diye taraftarımızın maç seçmesi sebep olacak.Yani bu şampiyonluğu kaçırırsak Galatasaray tarihine hesap veremeyiz.

İlk periyot dışında kötü olduğumuz bi günde kazanmak çok önemliydi,çok sayıda boş üçlük kaçırdık inşallah ikinci maçta daha isabetli oynarız.Ergin Ataman'ın da dediği gibi taraftar sayısının daha fazla olması gerekiyor arkadaşlar lütfen imkanı olanlar pazartesi 20.00 de salonda olsun taraftar desteği çok önemli

Kendi oyunumuzu oynadığımız sürece problem olmaz. Bugün bir kez daha gördük; felaket oynamamız bile Karşıyaka'yı farkla yenmemize yetiyor. Herhangi bir takım için bu oyun ve oluşan fark belki "kötü" olarak addedilemez, lakin kesinlikle bu oyunun kendi standartlarımızda olmadığını söyleyebilirim. Umarım ders çıkarırız bu maçtan. İkinci maç hücumda daha efektif bir oyun, savunmada da istikrarlı bir takım bekliyorum.

Ayrıca İstanbul'daki taraftarlarımız takıma tam destek vermeyerek büyük ayıp ediyor. Şu maç izmir halkapınar arena'da olsa 10 bin taraftarla full çekerdi salon. Bu takımı bu zamanda desteklememiz lazım. Lütfen koç Ergin Ataman'ın sesine kulak verin. Saygılar.

Maça ilgi fena değildi bence. Ben daha az olmasından korkuyordum, hakim olan rehavet duygusuna bakıldığında. Özellikle son 4-5 dakikadaki "hepsi ... olsun, şanlı cimbomum şampiyon olsun" tezahüratı mükemmeldi. Bağırırken tüylerim diken diken oldu vallahi.

Muazzam savunma yaptğımızı düşünüyorum. İkinci periyotun sonları ve üçüncü periyodun başı hariç neredeyse hiç rahat atış imkanı vermedik.

Hücumda vasat oynamamıza rağmen 16 sayılık fark çok güzel.

Ergin hoca ve aslanlara tebrikler.

İlk ve biraz da son periyot harici pek iyi oynayamadık.

7-8 bin fena seyirci değil. Sayı yönetimsel sıkıntıların tribüne yansıması ne yazık ki. Bu takım 20'de 20 yapmasaydı 5000'i göremezdik.

2011'de Banvit yarı final son maçına kadar da durum benzerdi. Koçun açıklaması yersiz olmuş bence.

İlk ve biraz da son periyot harici pek iyi oynayamadık.

7-8 bin fena seyirci değil. Sayı yönetimsel sıkıntıların tribüne yansıması ne yazık ki. Bu takım 20'de 20 yapmasaydı 5000'i göremezdik.

2011'de Banvit yarı final son maçına kadar da durum benzerdi. Koçun açıklaması yersiz olmuş bence.

üstadım düşüncelerine saygı duyuyorum fakat,katılmıyorum açıkçası sözlerine,yönetimsel sıkıntıların var olup olmadığını bilmiyorum varsada yüzeysel biliyoruz,koç sitemkar çokda haklı kanaatimce,hangimiz bu takımın başında olsa 20de 20 yapsa takım muazzam bir üstünlük kursa önüne gelen takıma full salon istemez,sonuçta hepimizde biliyoruzki şampiyonluk yolunda taraftar belkide en önemli etken..bu konuda taraftar olarak kendimize kızıyorum,ayrıca gecen seneki banvit serisini hatırlıyorumda o zaman salon full'du..