Maçla ilgili sözlerimden önce yine seyircilerin beni hayal kırıklığına uğrattığını söylemek istiyorum,Ergin ataman'ın sene başından beri her röportajını izledim,hepsindede hep bir hayal kırıklığı ve umutla seyircilerin az olduğunu beklentilerinin daha fazla olduğunu söyledi,yarı finale geldik nerdeyse tüm otoriteler tarafından şampiyonluğun favorisi takımıyız ama neyi bekliyoruz ben anlamıyorum,günlerden cumartesi maç yok,hava güzel,takım yıllardır belkide en ii takım ama küskünlükmü var bilemiyorum,ben polis memuru olarak nerdeyse kendime görev yazdırtacam bari orda olabileyim die,koskaca şehirde 10 bin kişiyi bulamadık,bu beni inanılmaz üzdü fanatik bir galatasaray basketbolseveri olarak açıkçası...maçla ilgilide takım hocanın da dediği gibi bugün beklentilerin altında gibiydi şut yüzdesi olarak ama kötü görünen oyuna rağmen daha doğrusu iniş çıkışlı oyuna rağmen ksk ya 16 sayı fark atmak çok önemli bizim açımızdan,birde arroyo'nun sanki kızgınlığı vardı oyundan çıkarken,umarım bundan sonraki maçlarda etkisini göstermez..ne zaman arroyo oyunda o zaman takım ağırlığını hissettiriyor ama rotasyonda enderi oyuna sokunca fark ne olursa olsun maç izleme hevesim kaçıyor,anlayamıyorum ender'i bu kadar bişiler yaratma çabasında olmasa,oyun kurucu olarak görevini yapsa belkide çok daha faydalı olucak acemi oyuncular gibi,gerçektende can korkmaz bana daha fazla güven veriyor,serinin ikinci maçının bu maçdan daha zor olucağını düşünüyorum umarım furkan ve macvandan daha fazla katkı alabiliriz,özellikle macvan'ın dış atışlarda şut yüzdesinin yüksek olması aminuyu'da dışarı sürükleyecek,ne olursa olsun bu kadar boş şut bulabilmemiz,oyuncularımızın birbirini çok ii tamamlayabilmesi ve Ergin atamanın'ın oyun içinde çok farklı stratejiler yaratabilmesiyle şampiyonluğun en büyük adayı GALATASARAY..umarım p.tesi günü istenilen taraftar desteği ile maçı kazanır ve karşıyaka deplasmanına büyük bir avantaj ile gidebilirz...