Ben de düşüncelerine saygı duyuyorum abi.
Yönetimsel sıkıntılardan kastım Yönetim Kurulu'ndaki sıkıntı. İnsanların maça gelmek için çok sebebi var evet ama gelmemek için de sebepleri var. İnsanlar seçim sonrası nasıl bir tabloyla karşılacaklarını bilemiyorlar, seneye bu takımın akıbeti ne olacak kestiremeyenler olabilir. Ayrıca koçun da söylediği gibi bugün ortaya konan performanstan taraftar çok da memnun kalmamıştır. Bir ara topu alan üçlük kullandı. Her taraftar bu basketbol anlayışını benimseyip izlemek istemiyor olabilir.
Taraftar öyle hemen o salonu full'lemiyor son yıllarda bence. Yavaş yavaş bu sayı artacak. O 2011 yılındaki Banvit yarı final son maçında kimse çıkıp gelin demedi ama 10.000 kişilik bir seyirciyle (fulle yakındı salon) ilk periyotta -yanılmıyorsam- 30 sayı civarı atıp ezmiştik Banvit'i.
Sadece 20'de 20'ye odaklanırsak da sayı az katılıyorum. Sayı artmalı katılıyorum, zaten artacaktır, çok anormal bir gidişat yok. Koçun açıklaması yersiz demiştim ama okumadan yanlış yorumda bulunmuşum, kabul edilebilir bir açıklama gibi. Sitem kısmını minimum tutarak maça davet etmiş taraftarı
Bugün Başkanlık'tan istifa eden Ünal Aysal'ı Başkan sıfatıyla tanıttılar salonda. Çok garip şeyler oluyor. Bugünkü seyirci sayısı makul bunları da göz önüne alınca bence