Maça zorla adam getiriyorum yok böyle bir olay.Cumartesi günü maça gelen birisi işi olmadığı halde sıkılıyorum bahanesiyle gelmem dese de zorla getiriyorum.Deneyin arkadaşlar,kandırın şu arkadaşlarınızı.Değer bilen kitle olarak...
Geçen seneden hiçbir farkı yok bu durumun. Ben geçen sene de yarı final serisinde BJK maçlarında aynı manzarayı görüp üzülmüştüm. Takım elendi gitti kimsenin umrunda değildi. Varsa yoksa futbolda elde edilen şampiyonluklar. Ondan önceki sezonun Banvit maçları da kimseyi aldatmasın (Fenerbahçe maçları her halukarda doluyor zaten) futbol takımı o durumda olmasaydı basketbol yine kimsenin aklına bile gelmezdi.Açıkçası Ergin hocanın taraftar sitemine hak vermemek elde değil. Bence geçen seneki sinerjinin ve desteğin neden bu sene olmadığına içerliyor içten içe. Kendi açısından da haklı bence, zira her ne kadar eurocup hayal kırıklığı olsa da, o dönem yaşananlar ortada ve kaldı ki, sonrasında ligde gösterdiği performans ve gidişat çok daha yoğun bir desteği hak etmekte. Ha o destek ve sinerji neden yok bu sene, onun bir sürü sebebi var, otururuz konuşuruz sonra ama şimdi zamanı değil.
Tabi genç arkadaşlar bilmez, bu site ilk açıldığı zamanlar ne bu bütçeler vardı, ne de bu denli güçlü kadrolar. Fakat bu kemik gsbasket kitlesi, o dönemlerde küme düşme mücadelesi veren takımları bile nasıl bir heyecanla desteklediğini iyi hatırlar. O yüzden bugün böylesine güçlü ve şampiyonluğa giden bir takımın kıymetini iyi bilmesi lazım arkadaşlar.
Geçen seneden hiçbir farkı yok bu durumun. Ben geçen sene de yarı final serisinde BJK maçlarında aynı manzarayı görüp üzülmüştüm. Takım elendi gitti kimsenin umrunda değildi. Varsa yoksa futbolda elde edilen şampiyonluklar. Ondan önceki sezonun Banvit maçları da kimseyi aldatmasın (Fenerbahçe maçları her halukarda doluyor zaten) futbol takımı o durumda olmasaydı basketbol yine kimsenin aklına bile gelmezdi.
Ama elbette bunun suçlusu taraftarlar değildir. 23 yıldır zirve mücadelesi yapacak kadroları kuramayan, takımı küme düşme noktalarına getiren vizyonsuz yönetimler yüzünden çoğu gençler olan Galatasaray taraftarı basketbol kültürünü malesef edinememiştir.
Bari biz büyükler çocuklarımızın elinden tutup Galatasarayımızın her maçına gidelim de gelecek nesiller hiç değilse basketbol takımlarımıza sahip çıksınlar...
Aman gidecek birine verin. Sahaiçi koltuklarını satın almak isterseniz yok ama gelin görün ki maçta bomboş. Bari oraları dolduralım.gsbasket medya hesabından yöneltilen soruya cevap verdim fakat haberim yoktu bilet veriyorlarmış saha içi hediye olarak
malum ankara'dayım ve gidemeyeceğim. gitmek isteyen varsa biletimi ona yönlendirmek isterim.
saha içi bilet.
Aman gidecek birine verin. Sahaiçi koltuklarını satın almak isterseniz yok ama gelin görün ki maçta bomboş. Bari oraları dolduralım.
Ben gideceğim. Saha içinde izlemek keyifli olur tabiki