bu maçıda kazası belazsı geçtik çok şükür...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Murat Şimşek' Alıntı:Bu sonuçlara göre ikinciliğe yükselmiş olmamız lazım artık hemofarm maçını artık 15 sayının altında bile kaybetsek ikinci çıkıyoruz gruptan ama ben deplasmanda yeneceğimizi düşünüyorum başarılar aslanlara...
cacık olmaz lafı gercekten hic hos değil , cenk in ilerde nasıl bir basketbolcu olacağını kim nerden bilebilirkiFatih Hısım' Alıntı:eger gecen hafta Charleroi yenseydik, yenilme lüksümüz olurdu Hemofarma. ama su anki durum itiariyla 100% kazanmaliyiz. cok zor olacak.
Cüneyt ve Dee'yi kutluyorum. maci alan ikiliydiler bana göre. Cüneyt yine tek adam gibi sut sokabilen oyuncu olarak sahneye cikti. sutör diye gecinen "genc yetenegimiz" yine potayi dövdü. Tufan ve Hite dönünce artik en iyi yaptigi isi yapar: benchte havlu dagitmak. ayni Efes'de oldugu gibi. bu cocuktan bu saaten sonra cacik olmaz. üclük atan oyuncun üzerine culanan oyuncu görmemistim uzun zamandir. saolsun Cenk sayesinde onu da gördüm.
Metin Ertürk' Alıntı:cemal ve fatih ,hüseyinin yokluğunu hiç aratmıyorlar..bizi hiç şaşırtmadılar..süpersiniz be.
Volkan Ozger' Alıntı:[quote="Metin Ertürk":2p8wp3fi]cemal ve fatih ,hüseyinin yokluğunu hiç aratmıyorlar..bizi hiç şaşırtmadılar..süpersiniz be.
Metin Ertürk' Alıntı:şimdi ciddi yazsam onlar iyi mi oynayacak... hayır..cemal basketbolümü öğrenecek ..hayır..