evet bu maçıda kazandık yine elimizden geldiğinin fazlası kadarıyla destekledik takımımızı herşeye Rağmen Takımımızın arkasındayız
jackal*tr' Alıntı:Halil Hoca bizim forumda bu kadar aristokrat varken bu denli teknik yazıları ile aydınlatan arkadaş varken.
Takımı biraz olsun güldürmek için göreve çağıracak bence zamanı geldi!
AYTEKİN' Alıntı:[quote="jackal*tr":3e644]Halil Hoca bizim forumda bu kadar aristokrat varken bu denli teknik yazıları ile aydınlatan arkadaş varken.
jackal*tr' Alıntı:[quote="AYTEKİN":7cfb7][quote="jackal*tr":7cfb7]Halil Hoca bizim forumda bu kadar aristokrat varken bu denli teknik yazıları ile aydınlatan arkadaş varken.
Halil üneri anlamakta her zaman ki gibi çok büyük zorluk çektim.Tek bir pivotu olan ve oda ilk yarı sonunda 3 faul almış bir takımla oynadık.Karşıyaka belki bu ligin en soft pota altına sahip takımı hele sonradan oyuna giren genç türk uzunları tam evlere şenlikti yani mahalle takımı oyuncuları gibi inanılmaz hatalar yaptılar.Ama halil üner ne yaptı??? Takımın seyrettiğim maçlarda en iyi pivotu olan umut yeniceden son periyoda kadar ısrarla ve inatla yararlanmadı,wihsby,fatih ve hüseyin tel tel pota altında döküldü,burak yine 3lük egosu için oynadı...Burda çok açık ve net bişey var bu kadar sağlam temeli olan uzunlar varken bu takımda bu kadar pota altında etkisizsek aklıma tek şey geliyor bu takım iyi antreman yapmıyor ve maçlara iyi konsantre olmuyor...
Takımda iyi ki dixon var...Eğer olmasa bu kadar iyi kadroya sahip galatasaray belki ligde 5-6 galibiyet anca alıcak cünkü sahaya enerjisini koyamıyor galatasaray...
Hakemleri tebrik etmek lazım iyi dayandılar halil ünere bir pozisyonda televizyondan çok net duydum hakeme o.ç dedi...Dixonun stepsine nasıl bu kadar itiraz ediyor anlamak mümkün değil çok açık ve net stepsdi...
Karşıyakayı taktir etmek lazım,eğer bizim kadromuz ahmet kandemirde olsa acaba maç kaç kaç biterdi diye düşündüm ve en az bir 20 sayı fark atardı karşıyaka sonucuna vardım belkide baya kötümserim ...ama tek bir gerçek var artık istifa zamanı HALİL ÜNER...Düş bu takımın yakasından...Ayrıca müge berkalp ne yapar anlamışta değilim nasıl menajer sahada tek bir oyuncuyla diyoloğunu veya halil sinirliyken ona uyarısını görmedim...Yani teslim edilebilecek en kötü 2liye bu kadar iyi kadroyu teslim etmişiz...Adamın zaten valentin ve livingstona karşı bir takıntısı var bunlarıda aşması lazım...