Adeta mükemmel oynadık tek kelimeyle !
-Robert Hite ; Gerçekten harika oynadı her yerde vardı hem hücumda hem de savunma da gerçekten göz doldurdu! Ayrıca müthiş sıçrıyor Hite'yi izleyince kendimi görüyorum sanki
-Murat Kaya ; Günün önemli isimlerinden biriydi...Çok güzel oynadı son periyotta guard görevinde yer aldı eğer Murat böyle durumlarda değerlendirirse kendinde guardlık özelliği çıkartabilir...Ayrıca Gaines'e yaptı alley-oop pası mükemmeldi gerçek Murat geldi ve bundan sonra da daha güzel performans sergileyeceğine inanıyorum!Tek yapması gereken şutlarını düzeltmesi...
-Cemal Nalga ; Az süre almasına rağmen 10 sayı 8 ribauntla bu takımda olduğunu gösterdi...Helal olsun!
-Erdem Türetken ; İstikrarlı oynayışı hem sayı olarak hem ribaunt olarak takıma büyük katkı gösterdi... Benchden gelerek büyük işler yapar !
-Chris Owens ; Takımda ilk günden beri kalbimde özel bir yere sahip oldu... Hite gibi Owens'da güzel sıçrıyor her maç 15-20 sayı atıyor yeri geliyor double-double yapıyor... Daha ne yapsın??
-Charles Gaines ; 4-5 numara oynayabiliyor... Pota altını çok güzel kullanıyor ayrıca yaptığı smaçlarla takımı ateşleyebiliyor... Süpersin diyeceğim birşey yok! Ayrıca Alley -opp smacı bana Vince Carter'i hatırlattı
-SpeeDee ; Çok iyi bir oyuncu... Bu maçta az sayı attı ama takım bugün takım oyunu oynadı tam anlamıyla fakat Dee şutlarını düzeltmeli... Takımda en güzel şut atan Robert Hite şu ana kadar!
-Fatih Solak ; Ben Wallace... Savunması ve blokları her zaman ki gibi tek istediğim Murat Hoca Fatih'ten ve Cemal'den yararlanması...Fatih çok oturuyor benchte , aslansın aslaaan Fatih !!
-Hüseyin Beşok ; Dinlenmeli... Salı günü ki maçta fazla yormamalı dinlenmeye ihtiyacı var gibi gözüküyor,salı günü ki maçta içerden Cemal'i , Fatih'i ve Gaines'i tercih etmeli Murat Hoca!
Galatasaray Aydan Siyavuş S.S pankartını hazırlayan ve tribünde yer alan taraftarımıza teşekkür ederim!