G
Guest
Misafir
Umarım traffik olmaz cuma akşamı ama büyük ihtimal bayan macınaca gelcez 3,4 arkadaşla
Cuma akşamı trafik olmaz mı ??? Bahsedilen yer ist. Büyükşehir Bel. ve Karayolları nın ortak çalışmaları sonucunda saptadığı kara nokta (yani trafiğin günün her saatinde durma noktasına geldiği yollardan 1i ) Aynı şekilde topkaoı cevizlibağ da öle , bakırköy girşide öyle kısaca cuma akşamı yandıkvolverin' Alıntı:Umarım traffik olmaz cuma akşamı ama büyük ihtimal bayan macınaca gelcez 3,4 arkadaşla
teşekkürler bilgiler için.Ali Emre' Alıntı:Çünkü Ayhan Şahenk'in çatısında büyük bir problem var damı su akıtıyor geçen hafta yağmur yamadığı için Daçka orada oynadı maçını hava durumuna baktılar bir nevi yani... Çatı onarımıda baya masraf sanırım büyük bir problem var o geçen hafta menajerimize sordum bundan sonra büyük ihtimal burayadayız dedi ancak burası Türkiye ve bizde Galatasrayız her an her şey değişebilir yani Bugün tekrar konuştum maçımız Cömerrtte dendi hatta genemi Şahenk yazmışlar dediler yanlış o dediler bu benim aldığım güvenilir bir kaynaktan bilgidir ki bu kaynak sayın menajerimiz Recep Şen yani=)