Galatasaray CC: 71 - Pınar Karşıyaka: 56

  • Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
Yine atıldık ,bilinçsizce edilmiş küfürler belki haklı olabillirsiniz ama küfür yüzünden salon boşaltmak bi tek bize mahsus heralde .Takım olma yolunda ilerliyoruz umarım bunda sonra daha bilinçli ve kalabalık bir toplulukla yolumuza devam ederiz,geçmiş maçlara oranla daha fazla seyirci vardı fakat yinede sayımız çok az.
 
GALATASARAY OYUNCULARI AYAKTA ALKISLANACAK DURUMDAYKEN!TAKIMI SEYİRCİSİZ BIRAKAN OLAYLARI CIKARAN TARAFTARA YAZIKLAR OLSUN!GALATASARAY'I BÖLE DESTEKLEYECEKSENİZ HİÇ DESTEKLEMEYİN HİÇ YAKIŞMADI GS TARAFTARINA!MAC BİZİM LEHİMİZE NE GEREK WAR OLAY CIKARMAYA! AMA BU MACIN EN GÜZELLERİ FATİHİN 5 BLOK YAPMASI,MİTCHELL'İN HARİKA OYUNU ASİSTLERİ VE MURAT KAYA NIN ATTIGI SAYILAR HARİKASINIZ AYRICA DİĞER OYUNCULARDA GÜZELDİ FİTCH DE İİ Dİ AMA SAYI ATAMADI 4 DE BLOK YEDİ 4 -5 TANEDE TOP KAYBI AMA MAC BİZİM 71-56 !! ŞAMPİYONSUN ULTRA ASLAN :atki
 
Yazıklar Olsun ... Arkadaşlar dostlar maçtan yeni geldim , herhangi bir teknik yorum yapamıyacağım çünkü maçı izlemekte zorlandım :(

Maçın bu şekilde olaylı geçmesine kimse bahane üretmesin planlı olaylardı ve planlı olduğuda çok açıktı ... Bu maça yönetimi protesto etmek için gelen bir toplam (ki Bunlar Tribun Liderleriydi TV Kamerasının Göstermediği TARAFTALARDI) amaçlarına ulaştılar ve Saha boşaltıldı ve muhtemelen seyircisiz oynama cezası alacağız... Bir ara Fatih Gökşen bahsettiğim toplamın yanına gidip uyardı kendisine Böyle yönetime böyle taraftar dendi ... Şahsen ben de mevcut yönetimden memnun deilim ancak bu yapılan Basketbolcuların EMEĞİNE saygısızlıktır. Daha önce de belirttiğim gibi bircok bahane üretilebilir (tahrik , haksızlık , ksk izmir maçları ) ancak dogruyu söylemek gerekirse olay planlı gelişti ...
 
murat kaya kalitesini konuşturdu...
cemal nalga kendini kanıtladı yeri sağlam artık...
fitch olmadan da birşeyler yapabiliyoruz...
hedef maçlardan birini kazandık...
ted koleji de yenseydik 6-1 olacaktı,iç çekmemek elde değil...

bu arada portatif tribünün koltukları adamın belini acayip şekilde ağrıtıyor,kınıyorum =)
 
Maalesef basketbol kültürümüz hiç yok ,tribün ağabeylerini görünce acaba takıma ciddi bir destekmi var dedim ama arkadaşında dediği gibi sadece seyirci provoke edildi ve küfür yüzünden atıldık .
 
Bu mudur takıma destek? Yazıklar olsun böyle taraftara(!).
 
canbulubay' Alıntı:
murat kaya kalitesini konuşturdu...
cemal nalga kendini kanıtladı yeri sağlam artık...
fitch olmadan da birşeyler yapabiliyoruz...
hedef maçlardan birini kazandık...
ted koleji de yenseydik 6-1 olacaktı,iç çekmemek elde değil...

bu arada portatif tribünün koltukları adamın belini acayip şekilde ağrıtıyor,kınıyorum =)
gercekten dediklerin doqru!Katılıyorum.. :( :oops:
 
Şu olayları görüp halen basketbol seyircisi ayrımı olmaz diyenler var mıdır acaba?Şu futbol seyircisi hangi maç takıma katkı yapmış herkes bir düşünsünç.Gitsinler futbol maçlarına aynı tezahüratı onlarca dakika yaparak,BJK'nin oley tezahüratını maç boyunca yaparak takıma destek olduklarını zannetsinler.yeter artık.
 
utanc verici bir durum. salon doldu diye sevinmistim ama dolmaz olaydi diyorum. su an galibiyete bile sevinemiyorum eminim oyuncularimizin da morali bozulmustur. sadece bagirmak icin maca gelen zihniyeti hicbir zaman anlayamiyacagim sanirim. 2 hafta sonra efes macinin odugunu nerden bilsin sahadaki oyunu bile takip etmeyen adam? basket macinin umrunda olmadigi belliydi. fener taraftari bile haislipin yumruguna ragmen olay cikarmadi. biz bitmisiz resmen. ne taraftar da hayir var ne de yönetim de. Allah sonumuzu hayir etsin.
 
Ben de yeni geldim maçtan. Sağolsun Önder abi eve kadar bıraktı.

O kadar zor tuttum ki kendimi o küfür edenlere birşey söylememek için, hatta bir ara diyecektim ki Önder abi engel oldu.

Yazıklar olsun.

Yanlız bayan maçında ve sonrasında çok eğlendik. Baya bir şut attık Murat abiyle. Ali Emre abinin anonslar güzeldi.

Bu arada maçın öncesinde Mc Gowan'la sohbet etme fırsatım oldu. Sakatlığı hakkında konuştuk ve haftaya döneceğini söyledi.
 
sahada oynanan maçla uzaktan yakından alakası olmayan
tek bildikleri şey küfür etmek olan
ve de anlamsız bir şekilde fener aleyhine tezahürat yapan

bir grup taraftar ruhundan uzak spor kültüründen bihaber insan topluluğu
 
Sampdoria' Alıntı:
sahada oynanan maçla uzaktan yakından alakası olmayan
tek bildikleri şey küfür etmek olan
ve de anlamsız bir şekilde fener aleyhine tezahürat yapan

bir grup taraftar ruhundan uzak spor kültüründen bihaber insan topluluğu

:shock:
 
coktandır forumda yazmadım. cunku okunanları gorunce hep aynı ısımlerı goruorum.kı bu bazı seylerı acıklıyor..neyse sadece kısısel bı elestrı..
neyse macla ılgılı sunu soylemek gerekırse bence galatasaraya basketbol cok bıle..ben maca gec gırdım.salona geldıgımde taraftar gırısındekı demır kapılar kapılıydı ve bır gorevlı bıle yok..zaten hapısane kapısı gıbı..
ben gecen sezon abdı ıpekcıden atıldıktan sonra futbl seyırcısı maclara gelmesın dedım ve bı kac arkadasımız burda ne demek ıstedımı anlamadan anlamsızca elstırı yaptılar.. kı o zamanda demıstım eger bu kısıler galatasaray seyırcısı ıse ben deılım.. bır kere basketbol salonunda futbol takımı lehıne tezahurat yapılıyor ıse ne kadar vahım bı durumda oldugumuzun kanıtıdır..yada gs yonetımının bu tafaftar grubuna bı borcu var yada bı bedel odemek zorundakı hepsını para almadan salona alıyor. ve onların yuzunden para vererek aılesını getırmıs ınsanlar dısarı cıkartılıyor..
takımla ılgılı bısey yazılamaz. cunku anlamsız bı mac oldu..
macla ılgılı ıkı sey anlatayım.dısarı cıktıgımızda 5 yasındakı bır cocugun dedıgı:" ya baba ne guzel macı seyredıyorduk.sımdı nıye cıktık.""
dıgerı ıse trubın lıderlerınden ve guluserek soyle ıdı"ya baba bı macıda salondan atılmadan bıtırsek.ne zaman gelsek dısarı atıyolar..""
ıste galatasarayı anlatan ıkı olay..
ben basketbol seyırcısıyım.ama boyle ınsanlarla mac seyredılmez.aynı ortamda bıle bulunulmaz
saygılar
 
WILT' Alıntı:
Ha bu arada, Fitch sahada bile yoktu 2. yarıda. Murat abiyle konuştuğumda, soyunma odasında yatıyor falan dedi, anlayamadım nasıl iş.
fitch'in sakatlığı nüksetmiş yanılmıyorsam kaan kural öyle söyledi maçta.sakat bir oyuncunun da yatması çok doğal
 
WILT' Alıntı:
Ha bu arada, Fitch sahada bile yoktu 2. yarıda. Murat abiyle konuştuğumda, soyunma odasında yatıyor falan dedi, anlayamadım nasıl iş.

ıkıcıyı yarı basladıgında fatıhın ısret ettıgı bı sey vardı.sanırım parmagında bısey oldu..zaten sureklı onumde oturan menajerı ıle bıseyler konusuyordu.
 
Beko Basketbol Ligi’nin 8. haftasında Galatasaray Cafe Crown Ahmet Cömert Spor Salonu’nda konuk ettiği Pınar Karşıyaka’yı 71-56’lık skorla mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takım da sayı üretemedi. İlk sayılarını Fatih Solak ile bulan Galatasaray Cafe Crown, pota altında bulduğu basketlerle 3. dakikayı 6-2’lik skorla geçti. Murat Kaya’nın üçlüğü ve Darrell Mitchell’in basketi farkı açan sarı kırmızılılar 5. dakikayı da 11-4’lük skorla geçti. Farkı korumayı başaran Galatasaray Cafe Crown ilk periyodu da 19-10 önde tamamladı.

İkinci periyoda da Gerald Fitch’in sayıları ile başlayan Galatasaray Cafe Crown, çok fazla sayıda top kaybı yaptı. Ancak Pınar Karşıyaka’nın farkı da kapatmasına izin vermeyen Galatasaray Cafe Crown 15. dakikayı 25-16 önde geçti. Dış atışları değerlendiremeyen İzmir temsilcisi potasında Murat Kaya ve Darrell Mitchell’in sayılarına engel olamadı ve 17. dakikayı 32-18 geriye geçti. Serhat ve Slaughter ile üst üste sayılar üreten Pınar Karşıyaka farkı eriterek farkı 8 sayıya (38-30) kadar indirdi. Galatasaray Cafe Crown ise Gerald Fitch’in serbest atışlardan bulduğu sayılarla ilk yarıyı 40-30 önde tamamladı.

İkinci yarını başında her iki takım da sayı üretemedi. Murat Kaya’nın üçlüğü ile ikinci yarının ilk sayılarını bulan Galatasaray Cafe Crown, Slaughter ve Serhat’ın basketlerine rağmen üstünlüğünü kaybetmedi. Murat Kaya ve Darrell Mitchel’ın sayıları ile skoru koruyan Galatasaray Cafe Crown 28. dakkayı 52-38’lik skorla geçerken, üçüncü periyodu da 56-40 önde tamamladı.

Final periyodunda üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip, Burak Sezgin’in de skora katkısı ile farkı 19 sayıya (63-44) kadar çıkardı. Savunmasını sertleştiren ve skor sıkıntısını Mehmet ve Serhat’ın sayıları ile çözen Pınar Karşıyaka son 3 dakikaya 66-54 geride girdi. Son dakikalarda skoru koruyan Galatasaray Cafe Crown Tolga ve Hollman’ın sayıları ile etkili oldu ve mücadeleden 71-56 galip ayrılan taraf oldu.

SALON: Ahmet Cömert Spor Salonu

HAKEMLER: Fatih Söylemezoğlu, Can Atsüren, Serhat Büker

GALATASARAY CAFE CROWN (71): Gerald Fitch 9, Fatih Solak 7, Darrell Mitchell 13, Cemal Nalga 6, Murat Kaya 18, Burak Sezgin 7, Tufan Ersöz 2, Jerry Holman 6, Mithat Demirel, Tolga Tekinalp 3

PINAR KARŞIYAKA (56): Daniel Horton 8, İnanç Koç 4, Serhat Çetin 15, Umut Yenice 10, Marcus Slaughter 8, Nedim Yücel 7, Mehmet Yağmur 4, Volkan Çetintahra

1.PERİYOT: 19-10
2.PERİYOT: 21-20
3.PERİYOT: 16-10
4.PERİYOT: 15-16

kaynak=www.tbf.org.tr

bu arada mcgovan nerelerde??
 

Üst